- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.481
yakın zamanda mı gittin yine doktora?millete ne ayrıca bütün işlerimizi millet ne der diye düşünerek yapıyoruz. benimde annem dalga geçti benle görmemişin oğlu olmuş hesabı yaptı, durmadan gidilmezmiş doktora.eskiden ultrason mu vardı şimdiki durumları pek bilmediği için dalga geçti benle doktor çağırıyo şu zaman gel diyo bende gidiyorum dedim napiim.
canımmmmm sakin ol yaaaa anlayamıyorum şu kocalarımızı yaaaniye abartalım kardeşim sıradan bi heyecan değil ki bu mesela ben 24 saat boyunca görmek istiyorum benimki de ofalaya poflaya geliyo hastaneye bugün yine çok abartıyosun dedi hep tartışma halindeyiz yaniii ruhsuz şeyler nolcak
Günaydın kızlarrr...Dün gittik hastaneye bebişim gayet sağlıklı bi sorunumuz yok çok korkmuştumm
Fotosunu ekler misin biz de bakalım bebisine
Kızlarrr merhaba nasıl gidiyor bakalım hamilelik?
Bende acayip bir nefes daralması, kalp çarpıntısı ve hamilelik klasiklerinden mide bulantısı ve baş dönmesi var.
Siz mide bulantısı için ilaç kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız faydasını görüyor musunuz? Bi de benim gibi nefesi dralıp burnu tıkanan var mı?
günaydınnnnnn
maşallah canım süper, hayatım sen bursadamısın??
doğadan form kayısılı çay kullanıyordum artık keseyimmi içmeyi? zarar werirmi sizce?
En son 20 haz. da gittim
simdi de 4 temmuzda gitmek istiyorum iste. Eskiden utrason yoksa kardesim simdi gelistirmeselermis teknolojiyi de biz de boyle merak icinde kalmasaydık Allah Allah!:95:
Evet onlara sıradan geliyo onların icinde degil ki cocuk nerden bilsinler bu duyguyu.. Senin esin gene iyi geliyo benimki hic gelmedi daha simdiye kadar.
Cinsiyetini ogrenmeye gelirim bi tek diyo odun kafalı
Evet canım bursadayım sende bursadasın bildiğim kadarıyla...Dün özele gittik bakmadılar nöbetçi kadın doğumcuları yokmuş zübeydeye gittik anammmmmmm önüm arkam sağım solum gebeeeee valllaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?