2012 Şubat Anneleri

En son 20 haz. da gittim
simdi de 4 temmuzda gitmek istiyorum iste. Eskiden utrason yoksa kardesim simdi gelistirmeselermis teknolojiyi de biz de boyle merak icinde kalmasaydık Allah Allah!:95:

Evet onlara sıradan geliyo onların icinde degil ki cocuk nerden bilsinler bu duyguyu.. Senin esin gene iyi geliyo benimki hic gelmedi daha simdiye kadar.
Cinsiyetini ogrenmeye gelirim bi tek diyo odun kafalı

midem bulanıyor yine cıkardım ne varsaaaof yaaaaaaaaaa annem kızdıgında hep derdi siz benim 9 ay tasıdıgımı ödeyemezsinz diye haklıymış kadın.. :))

Kızlar ya bişey dicem sata göre ben 7 haftalık hamileyim ama dün dr a gittim 4,5 5 haftalık falansın dedi böyle olan varmı aranızda eğer öyle olursa doğumum martta olmazmı????:26:

bunların hepsi bende de var hatta geçen gece az daha hastaneye gidelim diyecektim. sonra camı açtırdım, kalktım dolandım vs.
doktora sordum hormonal dedi, dişini sıkıcan dedi. 2 yastıkla yatıyorum gece, cam sürekli açık. gündüz de olursa derin derin nefes almaya çalışıp kalkıp dolanıyorum. burun tıkanıklığı da gece oluyor ben de. mide bulantısı için ilaç kullanmıyorum. şu anda arada bir kusuyorum, sürekli midem bulunaıyor bazen çok fazla artıyor genel de hep hafif hafif bulanıyor bütün gün. doktor ilaç vereyim dedi ben istemedim dayanamayacak gibi olursam o hakkımı kullanmak istiyorum. sadece peynir ekmek ve yeşil elma yiyorum. bir de sade pilav.

herkese günaydın kızlar...
SAĞLIKLI bir gün diliyorum..
bu arada bagnurdan haber varmı?
kan testinin sonucunu dün alacaktı?

doğadan form kayısılı çay kullanıyordum artık keseyimmi içmeyi? zarar werirmi sizce?

hayatım onu içme bence, onun yerine her gün 3-4 adet kuru kayısı ye.
ben sıkıntım olunca öyle yapmaya başladım, geçti.
iyi geliyor, bitki çaylarının içinde bir sürü şey oluyor riske atma derim.

kızlar nasılsınız ben sabahı zor ettim cok kötüyüm işe geldm ama nasıl geldiğimi bi ben bilirim düşüp bayılıvercektm nerdeyse önümüzdeki hafta rapor almayı düşünüyorum cok kötüyüm halsizim off offff

sende eşine ceza ver, cinsiyet öğrenmeyede tek git :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…