- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.001
eeee sonra kızlarrr???
siz bıyerlere uye olmstunuz heıdyeler gleıyordu nerlerdı oralr?
ben prıma ılk hedıyeme form doldurmustum.. 16sında gelıyormus
hımmm bende oluyımm kusur kalmıyımmm senınle arkdas ollaımmmı facee
ekledımmm cnm öztop soyısmımolur.................
ekledımmm cnm öztop soyısmım
gelmedı ama beklıyorum cnm
oldu cnmm ben brda cıkıyorum kımse yok face deyım gorusemsek sabh goruruzzz:))
kızlar bu arada sabah sabah çok moralim bozuldu
eğer evdeki tartı doğruysa 2 haftada 4 kg almışım gibi gözüküyor
offf daha doktora gitmeme 2 hafta var yine bağrıncak yaaa
günaydın kızlarrrr
offf şu aralıkta bir bitse
günaydınn, eger asırı kg yoksa niye bagırsınkı zaten surda 1,5 ay kalmıs son aylarda fazla ve hızlı almak normalmıs,
ay sorma aralık bir bitse sonra bekleme donemıne gecıcez
02 sinde gittiğimde bağırdı kontrolli git evinde tartı yok mu tartıl dedi :)))))
çok kg almak iyi değil dedi
15 günde 4 kilo alınır mı yaaa
günaydın gusel annıslerrrrrrrrr
su kılo srounu bende de var en son gıttgım banda bagırmıstısonra sankı bana bagırmması gıbı kadın ıkı hafta 3 kılo daha aldım önumuzdkeı hafta yıne bagırcak naplım acıkıyorum acmı bıraııym pasamı
dikkat et o zaman canım sende,
ay sabah sabah moralim bozulduya gazeteleri netten okuyodum habertürk akşam bakıcı dehşetini göstermiş, bir çoğunuda kesmişler ben bir kısmını izleyemedim komplesi nasıl acaba, evde kamera olmasına ragmen 1-2 yaşındaki kız çocuğuna neler neler yapıyor zorla uyku ılacı ıcırıyor gunduz uyusunda rahat etsın dıye, birde ajansa baglı bırıymıs lanet olsun bu tur ınsanlara en agır ıskenceyı yapıcaksın, ben calısırsam dusunuyordum ama sımdı asla dusunmuyorum tanıdık olursa emanet ederım anca onun ıdısnda asla, bir cocuk bak ne zorluklarla dunyaya gelıyor sokakta bulmadık
nasıl kilo alınıyor birileri bana söyleyebilir mi ? Ben bu hafta 35. Haftanın içindeyim, toplamda 4 kilo aldım, dün kontrole gittim onda da öğrendimki 1 kilo vermişimbebişim iyi ama biraz zayıf sank, 2.200 gr olmuş.
Yiyorum yiyorum ama bi türlü başaramıyorum şu kilo işini, haftaya cumartesi kontrole gidicem,2 kilo almazsan görünme gözüme diyor doktor.
dikkat et o zaman canım sende,
ay sabah sabah moralim bozulduya gazeteleri netten okuyodum habertürk akşam bakıcı dehşetini göstermiş, bir çoğunuda kesmişler ben bir kısmını izleyemedim komplesi nasıl acaba, evde kamera olmasına ragmen 1-2 yaşındaki kız çocuğuna neler neler yapıyor zorla uyku ılacı ıcırıyor gunduz uyusunda rahat etsın dıye, birde ajansa baglı bırıymıs lanet olsun bu tur ınsanlara en agır ıskenceyı yapıcaksın, ben calısırsam dusunuyordum ama sımdı asla dusunmuyorum tanıdık olursa emanet ederım anca onun ıdısnda asla, bir cocuk bak ne zorluklarla dunyaya gelıyor sokakta bulmadık
Günaydın gusel annıslerrrrrrrrr
su kılo srounu bende de var en son gıttgım banda bagırmıstısonra sankı bana bagırmması gıbı kadın ıkı hafta 3 kılo daha aldım önumuzdkeı hafta yıne bagırcak naplım acıkıyorum acmı bıraııym pasamı
02 sinde gittiğimde bağırdı kontrolli git evinde tartı yok mu tartıl dedi :)))))
çok kg almak iyi değil dedi
15 günde 4 kilo alınır mı yaaa
yok ben çözemedim ki
veremiyorum kilo falan
günaydın canım hep fırça yeriz hem yemek diyorsun yaniii :)
aa ben görmedim canım ama bakmayayım da
bende güvenemezdim bakıcıya
sende çalışma canım bir süre
ben 3,5 yaşındaki oğluma bile kıyamadım kreşe göndermeye
boşver çalışma yaa yarına çıkacağımız belli değil
bebişlerden ayrı kalmaya değer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?