2012 Şubat Anneleri

mart anneleride daha bebekler doğmadan 2 ciyi konuşuyo....onlarda kocalarıyla tatile çıkmış yaa çok komikler biraz bakayım dedim gül gül öldüm..

bizim buranın salı pazarı var.....sebze meyve ihtiyacı için daha çok....her salı izinliydi eşim bu salı yok iş başa düştü....

vallaaaa Ne hos olurrrrr dimi bacım hıc yokmu evınd meyva sebze haftya ertelee olmazmı

yemeklik yok cnm meyve varda...olmadı marketten alırım artık napim......ben çıktım kızlar.... böreği yapayım acıktım söylemesi ayıp....eşimi bekleyemicem 10 da anca gelir....yanınada çay demlerim napim...haydin öptüm hepinizi..kuzulara iyi baakın....:80:.

bizimde c.tesi pazarımız var burda
c.tesi günü çok fazla değildi ama şööle 5 -6 poşet meyve sebze vardı elimde
normalde her hafta gidiyorum bişey olmuyo ama bu hafta çok kötü oldum pazardan dönünce
herhalde yüküm ağır geldi
karnıma sancı saplandı yarım saatte bir falan
bi ara geçti sonra gece yine başladı
eşime söyledim ben bi duşa girip temizlenim kılımdan tüyümden kötü olursam hastaneye gitcez diye
neyseki ufak ufak geçti bişeyim kalmadı

sakın öle kocam yok diye ben taşırım deme
olmazsa marketten alırsınız
dikkat et kendine
he dersenki illa alcam bak 3 kişi bölüşür taşırız :)

görüşürz cnm afıyet olsunnnn oh :)

sen fazla poset tasımızısnzz allah korusunn gıttı bukle borek yapıp yıcekmısss:) ıyı aksmalrr cnmm bende cıkıyorum ısyerını kaptıcaz artıkkk:)

insanlar rahat etmek için özele gidiyo ama anladım ki özel hastaneler devleti geçmiş ssk damı doğursam ne?
sinirimi bozmaya başladı bu özeldekiler

valla ya üzerımıze dusmelerı lasım kıbar olmalrı lazım bız sormdan sölemlerı lasım bence ama neblyımm benım doktorum bı hos

ssk dha ıyı galaıba daha dogrus fark yokkk cnm

insanlar rahat etmek için özele gidiyo ama anladım ki özel hastaneler devleti geçmiş ssk damı doğursam ne?
sinirimi bozmaya başladı bu özeldekiler

valla ya üzerımıze dusmelerı lasım kıbar olmalrı lazım bız sormdan sölemlerı lasım bence ama neblyımm benım doktorum bı hos

benim özel sağlık sigortam var o olmasa yani doğum ücretimi karşılamasa sskda doğum yapardım yinede bazen düşünmüüyo değilim hamileliğimin başından beri dr ve hastane değiştiriyorum

benim özel sağlık sigortam var o olmasa yani doğum ücretimi karşılamasa sskda doğum yapardım yinede bazen düşünmüüyo değilim hamileliğimin başından beri dr ve hastane değiştiriyorum

bızım burdakıler cok pıs hastanelr ssk olanlar ondan tercıhım özel benım özel sıgortamda yok cnm hersey özelllll

allahım sag salım kucaklrımaza versın bebıslerımızede baska sey ıstedıgmız yokk ılgı gleryuz o kadr::::)

ben 2 ay öncesine kdr başka bi dra gidiyodum çok methediyolardı bi üsrü arkadaşımda onda doğum yapmıştı
kadın benimle hiç ilgilenmediği gibi olumsuz motive ediyodu sürekli
işin alı onun sayesinde doğuramıycağımı bile düşündüm

şimdi iyi hissediyorum ama bu drda yetersiz azından kelpetenle laf alıyorum
resmen yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…