2012 Şubat Anneleri

kızlar kocalarınıza olan hırsınızı almak, uyuz olduğunuz ne varsa burnundan getirmek ve yılların birikiminin acısını çıkarmak için
normal doğum yaparken eşinize saldırabilirsiniz.
sonuçta tekme tokat girseniz yeridir o sırada yani :))))

cnm bunlar cidden çok güzel ve çok uygun ödeme seçimi nasıl..kapıda ödemesi varmı:44:

bu kız benim arkadaşımın arkadaşı canım kargo ile gönderiyor sanırım ama ödemeyi nasıl yapıyor onu bilmiyorum ama isterseniz sorarım...büyük ihtimal banka kanalı ile oluyordur...

evet elefera bence güzel valla
çok ta maliyetli olmaz sanırım

aysebahar ben senin bütün bebeleri sezeryan sanıyodum

1000 tane 90 TL
Sayıyı dusurme sansları yokmus ):

Ben elımden tutsun ıstıyorum, o zaman kendımı daha ıyı hıssederım gıbıme gelıyor.
Ama o arada tekmemı atarım, sayar mıyım bılemem, kendımı daha ıyı hıssetmek ıcın

yanıma girmeyeceği için öyle bişey mümkün değil..zaten onu çok seviyorum böyle bişey yapmam asla

ne yapmıcakmışım bende çok seviyorum eşimi ama yaparım ne kadar acı çektiğimi görsün

Cok alemsın

Ama sanırım benım bır arkadasım var-dı, onu gecemezsın.
O, derdı kı; 'ben ıstıfra edecegım zaman, esımı beklıyorum'
Bence burada maksat esıne ne kadar zahmet cektıgını gostermektı.
Yoksa bır ınsan nasıl engel olur, nasıl bekleyebılır kı ıstıfra edecegı varken.

Son düzenleme:
bu kız benim arkadaşımın arkadaşı canım kargo ile gönderiyor sanırım ama ödemeyi nasıl yapıyor onu bilmiyorum ama isterseniz sorarım...büyük ihtimal banka kanalı ile oluyordur...

öyleymiş..beğendikten sonra onay butonu varmış onu onaylayınca onların hesabına geçiyormuş para.....biberonlu lavantalı var bitane çok hoşuma gitti

yok artık daha neler...acı çektiğini görse nolcak ki.....sonuçta o acıyı çeken sensin...ne kadar anlayabilirki seni eşin o durumda....benimki bayılır düşer orası ayrıdadayanamaz ....

yok artık daha neler...acı çektiğini görse nolcak ki.....sonuçta o acıyı çeken sensin...ne kadar anlayabilirki seni eşin o durumda....benimki bayılır düşer orası ayrıdadayanamaz ....

Ben bır kac kez ıstıfra ettım, kapıyı kılıtledım, zorla actırdı bana.
Gecende sokakta ıstıfra ettım, gelmıs yanı basımda bana bakıyor.
'Cekıl gıt, gorme bu halımı' dedım.
Yaaav adam tıksınecek benden, ne dıye sov yapayım kı.

bide kızlar hep diyoki etrafımdakiler
sakın doğuma eşinizi sokmayın
tiksinenler oluyomuş
eşinden soğuyanlar oluyomuş
cinsel hayatı bitenler varmış yahuu
değer mi hiç

Ay evet nasıl zahmet çektiğimi görsün.. bende istifra ederken mahsus çok böğğ böööğğ yapıyordum ay çok fenayım ...belim falan ağrıyor kalkaerken zorlanıyorum ay uy gel kaldır beni diyorum halbuki kalkabilirim ama gelsin kaldırsın
ayakkabılarımı ona bağlattırıyorum

canım git dinlen
dikkat et kendine

gittim geldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…