2012 Şubat Anneleri

o zaman senin eşin seni çok seviyoo
ben eşime diyorum lütfen gir doğuma diye
yapamam korkarım bayılırım
annen girsin diyo
çok bozuldum şimdi

ben geldim mali müşavir gitti son kdv mide yaptık

ohhh şükürler olsun
bende şimdi excel de fatura kestim
muhasebeye verdim işlesin diye
bunlar verdidğim son faturalar olabilir dedim :)))

annen girsin diyo
çok bozuldum şimdi

puhahahha :))))))))

benim eşimde dün oğlanı büyükken görmüş ben ikinciye hamileymişim rüyasında...boğacaktım adamı az daha....seni öldürürüm dedim...hamileliğim allaha şükür çok rahat geçti benim..ne kusmam oldu gece gündüz nede serumluk hastanelik bi durumum...ama yinede ikinciyi bi allah kaza ile vermez ise 8 10 sene sonra düşünüyorum ben 2 tane yeter..ama ev alırsam 3 cüyü o zaman düşünebilirim beeelki....:44:.

annen girsin diyo
çok bozuldum şimdi

bence sevgiyle alakası yok....bazı erkekler eşini öyle görmeye dayanamaz,soğuk kanlı olmaz benimki gibi ...hem normal doğumda eşini öyle gören erkek doğumdan sonra eşinden soğuyabiliyormuş..psikolojik olarak o gün aklına geldiği için..ki benim eşimde der ben unutamam o anı diye...asla girmesini istemem..zaten kanda tutuyo eşimi...ben bile düşünemiyorum orası 8 cm acılcakta çocuk çıkıcak..ben bile korkarım kendimden yahuuuu.

Allah eşinizle olan muhabbetinizi arttırsın masalım..
Çok duygulandım annesi de yok babsı da diyince şimdi..
bebeişte geliyor bak..
Daha sıkı sıkı tutunuyor kimse olmayınca
KArışan yok görüşen yok..
en rahatı canım...

Çok hoş olur canım..
Boş yere korkuyorsunuz valla

annen girsin diyo
çok bozuldum şimdi

üzülme canım ya..
inşallah ikna edersin adamını....

aman aman baylır falan birde dr onunla ilgilenmek zorunda kalır,
kız valla bozuldum
bu adam artık beni beğenmiyo mu ne?

valla bu donemlerde bu psikoloji bayanlar üzerinde oluyormus ben bile kendimi begenmıyorum daha ne olsun, yuvarlak bişey oldum çıktım

aa bu hamileliğin senin ikinci mi ben bilmiyordum

tabiki o dediğinde doğru ama
yinede eşini her haliyle görmeye hazır değil demek ki
akşam bu konuda bi konuşma yapacağım kendisiyle
bakalım ne gibi bi açıklama yapacak

kızlar yemek hazırlama saatim geldi...
hepinizi çok öpüyorum...

bende etli nohut yacam şimdi yanına pilav.....bbye vitalesta...dün dedimya size pazara gidicem bugün tek diye..akşam eşime dedim kızdı bana..ne işin var karnın burnunda poşet taşıcan sonra görenler bunun kocası ne biçim adam dicek dedi....yarın evde büyük alışveriş merkezine gidicez gezmeye ordan alcak eşim her şeyi.......daha iyi oldu yani kızlar....gitmedim pazara....hatta faturaları yatırcaktım çıkmaya üşendim valla....kıyafet bulmak ızdırap bu göbekle ya..bakıyolrya bön bön sinir oluyorum ben....

Son düzenleme:
tabiki o dediğinde doğru ama
yinede eşini her haliyle görmeye hazır değil demek ki
akşam bu konuda bi konuşma yapacağım kendisiyle
bakalım ne gibi bi açıklama yapacak

valla ben eşimin ameliyatına asla giremezdim o bana nasıl baksın girsin yok yokkkkk ben istemem yaaa.....kapıda beklesin o oğlunu flimlerdeki gibi olsun benim doğum..bi oğlunuz oldu buyrunnnn desin hemşire...sonra eşime sorayım ben oğlunu gördünmü kime benziyor diye....kendim şayet göremez isem....ne güzelllll ahhhhh ahhhhhhhhhh o günlerde gelcek kızlar bigün bize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…