- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.641
kızlar şu ekim annelerinin linkini atsanıza yahuuu
müdür olmasa diyecektim de müdür olunca sustum işte
ekım annelerının lınkı
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/419274-2011-ekim-anneleri-6270.html#post22154564
kız ben akşamları okuyorum onları
psikolojim bozuluyo
kilo verememişler
bebekler hep ağlıyo
yazık ya
hadi yaaa
nıhle sağol kuşum
selam kızlar nasılsınız bakalım? ben bugun oğlusumu görmeye gittim.29 haftadayım ve oğlusum 1640 gr ve 30 cm.İyi dimi sizce?
Ancak böbreğindeki büyüme devam ediyorNolur oğlum için dua edin olur mu ? bi de ters duruyomus yani kafası suan midemde.Ama dr. döner dedi
Sİzler nasılsınız neler var neler yok ?
Annişlerrrrrrrrrrrrrrrr
ne ka gusel muhabbet edıyorsunuzzzz ben gelmeıdm hemde mıgrenım tuttu napıcam bılmıyorumm::::::::::
selam kızlar nasılsınız bakalım? ben bugun oğlusumu görmeye gittim.29 haftadayım ve oğlusum 1640 gr ve 30 cm.İyi dimi sizce?
Ancak böbreğindeki büyüme devam ediyorNolur oğlum için dua edin olur mu ? bi de ters duruyomus yani kafası suan midemde.Ama dr. döner dedi
Sİzler nasılsınız neler var neler yok ?
rc cnm
eldıven davalarına hasta oldum
parmaklarını sap sup emıyorlarmıs
Annişlerrrrrrrrrrrrrrrr
ne ka gusel muhabbet edıyorsunuzzzz ben gelmeıdm hemde mıgrenım tuttu napıcam bılmıyorumm::::::::::
Çok geçmiş olsun canımAnnişlerrrrrrrrrrrrrrrr
oh masallah kılosu gayett ıyıtosun gıbı
bobreklerde ne vardıkı ben bılmıyordum
gecmıs olsun cnm
kg su iyi bence çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Saolun kızlar.Çok şükür umarım böyle gider.Nıhle cim bebeğimin sol böbreğinde 4 mm lik bi genişleme vardı.Şimdi 4.8 mm yükselmiş6-7 mm kadar çok önemli değil dedi dr.Ama sonrası tehlikeliymiş .Doğunca operasyon gerekiyormus.Oyüzden herkesten dua bekliyorum.Dualarınızda oğlumu da katın nolur.Büyümesin daha fazla Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinnnn....
bızımkıler dogmaya baslayınca yenı bı sayfada eklerız fotoları..
ama nazar degerse :S:SS
sinem ve nihlee
ayıp olmuyomu gitmiş ekim annelerinin bebelerini dikizliyosunuz bakiim :))))
müdür olmasa diyecektim de müdür olunca sustum işte
şaka yapmış
kız ben akşamları okuyorum onları
psikolojim bozuluyo
kilo verememişler
bebekler hep ağlıyo
yazık ya
hepsi yavas yavas duzene giriyor onlarda daha yeni anne olmuslar daha kac ay olmus
rc cnm
eldıven davalarına hasta oldum
parmaklarını sap sup emıyorlarmıs
ay evet cok guzel
bızımkıler dogmaya baslayınca yenı bı sayfada eklerız fotoları..
ama nazar degerse :S:SS
selam kızlarrr gelemiyorum kaç gündür yoğunluktan nasılsınız bakalım?bende şişliklere devam parmaklar uyuşuk yaşıyoruz...oğloşumun da hareketleri iice yavaşladımıdır nedir çok hareketli değil artık
Çok geçmiş olsun canım
Saolun kızlar.Çok şükür umarım böyle gider.Nıhle cim bebeğimin sol böbreğinde 4 mm lik bi genişleme vardı.Şimdi 4.8 mm yükselmiş6-7 mm kadar çok önemli değil dedi dr.Ama sonrası tehlikeliymiş .Doğunca operasyon gerekiyormus.Oyüzden herkesten dua bekliyorum.Dualarınızda oğlumu da katın nolur.Büyümesin daha fazla Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinnnn....
hadı ınsallahhhhhhhhhhhhbizde görsek o günleri
vallahı bende bılmıyorum. artık faceden olcak buyuk ıhtımalher zaman takip edemeyiz ki siteleri nasıl olcak bilmiyorum
selam kızlarrr gelemiyorum kaç gündür yoğunluktan nasılsınız bakalım?bende şişliklere devam parmaklar uyuşuk yaşıyoruz...oğloşumun da hareketleri iice yavaşladımıdır nedir çok hareketli değil artık
hoşgeldin canım özlettin kendini
aldın mı sen raporunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?