- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.681
vermıdon mu olmaz o
sadece mınoset ve porol
vermıdon nerden cıktı
vermidon ve parol da alabilirsin dedi benim doktorum ama yinede karnını tok tutup ii bi uyku çekmen lazım
mide olabilir de bel ne alaka ki
vermıdon mu olmaz o
sadece mınoset ve porol
vermıdon nerden cıktı
hımm ama o yasa bana uymuyor malesef çünkü burda çalışan sayısı patronda dahil 4 kişi, sğol canım bilgi verdiğin için aklımızda bulunsun en azından ilersi için
vermıdon mu olmaz o
sadece mınoset ve porol
vermıdon nerden cıktı
vermıdon mu olmaz o
sadece mınoset ve porol
vermıdon nerden cıktı
İşten çıkartılan hamile kadının yasal hakları nedir?
Yasaya göre işveren geçerli bir sebep göstermeden ve bu sebepi kanıtlamadan hamile bir kadını işten çıkartmışsa ağırlaştırılmış tazminat cezasına çarptırılır. Dört aylık maaşı, dört aya kadar çalışmadığı sürenin maaşı ve kıdem tazminatının toplamını işçisine ödemesi gerekir. Ancak bu 30’dan fazla kişinin çalıştığı işyerleri için geçerlidir. İşverenler başlarına bu tür işler açılmaması için çalışan sayılarını 29 gösteriyorlar. Kısaca ülkemizde yüzde 70’den fazla işyerinde böyle bir dava açamıyorsunuz.
hamilelikte bel ağrıları mideye bağlı oluyomuş
dr öyle dedi bana
valla bilmem doktorum öyle dedi bana doktorum dediyse doğrudur
canım insanlar uğraşmak istemiyor çünkü hem zaman hem nakit olarak yıpratıyor insanı
ve sonuç yok
kim uğraşır ki
vermidon değil
minoset ve parol doğru
ikisinin de hiç bir zararı yokmuş
sen yine de araştır canım
ama kıdem tazminatı+ihbar varsa yıllık izinlerinin parasını vermek zorundalarmış
dava açarsan kesin kazanırmışsın
çok mağdur ederlerse uğraşırsın tabi ki de
eğer tazminatını vermezlerse değer uğraşmaya
anaa çok ilginç
bende oğluma doğum yapmıştım omuzum nasıl ağrıyo biliyormusun
ağlıyorum ama ameliyattan çıkmışım omuzum ağrıyo düşün :))
sonra gaz sancısı omuza vurur dediler
sonra yürüyünce geçti bir de ağrı kesici yaptılar
çok ilginç dimi :)))
şuan için hepsini alıyorum sorun yok görünüyor.
aynen katılıyorum
bende simdi hamıleyken işten cıkartılırsam naasıl haklarım oldugunu arastırıyordum..sizin yazınızı okudum bizimde sirket 6-7 kışıden oluşuyor..subat 13 te dogum iznine cıkacam ama 2 ay sure var bu sureden once benı cıkartırlarsa ve ihbar da bulunmazlarsa yukarda ızah eden yelken arkdsın dediklerinin çalısan kışı sayısına bakılmaksızın yerine getirilmesi lazım gibii...bu konuda genıs bilgiye sahip olan varsa bilgilendırırse cok memnun olacam
ağrılarımızın sebebi hamilelik aslında o yüzden herşey buna bağlanıyo
kızlarrrr
geçen gün birisi kızları için hazırladığı beyaz kelebekli odayı paylaşmıştı çok beğendim ama şimdi geçmişte bulamadım...
kaçıncı sayfa yada hangi tarihti lütfen yardımcı olun...
kızlar bebek için yün yorgan kullanacakmısınz???benim ev kaloriferli ama bebeğin yatağını bizim yatak odamıza koycaz orası da birazcık soğuk oluyor kaynanam yün yorgan yapmış acaba zararlımıdır erkek çocuklar sıcağı çok sevmez diyorlar....
şu aralık bir bitseee üffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?