- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.661
kızlarrr ben geldim bebiş sandığımdan küçükmüş 5+6 bebişi de gördüm pıt pıtları daa
Tahir özgüdere gittimm şirinyerde adamın aletler mükemmeeellll.. Benim selvi boyluda pı pıt atıyoduuuuu, kendisi 3 mm
Neden yememen gerekiyormuş kim uydurdu
Neden yememen gerekiyormuş kim uydurdu
beyaz ekmeğin bebeğe hiç bir yararı yokmuş, sadece sana gidiyormuş. kepekli ve yulaflı ekmekler bebeğin gelişimine yardımcı oluomuş. yani beyaz ekmek yersen sadece kendine faydan olur:d
"Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler" adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim. Benim doktorum okumamı söyledi. epsilon yayınları
kızlarrr ben geldim bebiş sandığımdan küçükmüş 5+6 bebişi de gördüm pıt pıtları daa
tahir özgüdere gittimm şirinyerde adamın aletler mükemmeeellll.. benim selvi boyluda pı pıt atıyoduuuuu, kendisi 3 mm
yaa offf paylaşmayın yeter okuyup okuyup ağlıyorummm
iyi dilekleriniz için tşkler hepinize muckkkk
bu arada bebiş solda kız mı erkek mi
Fazla kilom var zaten veremeden hamile kaldım...
Artı beyaz ekmeğin besleyicilik değeri oldukça düşük, tam tahıllı esmer ekmek yemek lazım ama o da bana çok kuru geliyor içim almıyor...
aynen sorma eşimde tam tahıllı alıyor, yiyesim varken bir bilim bitiremeden doyuyorum.
erkekiyi dilekleriniz için tşkler hepinize muckkkk
Ben evde pek ekmek yemiyorum ama şirkette nedense ekmeğe gidiyor elim birkaç gündür...
Ekmeğimi yanımda getireyim bari...
Zaten en fazla yarım saat faydası oldu işte, başladı hafiften yoklamaya bulantı yine....
Hani böyle midem boş ama litrelerce su içmişim boş mideyle gibi bulanıyo....:26:
Ben evde pek ekmek yemiyorum ama şirkette nedense ekmeğe gidiyor elim birkaç gündür...
Ekmeğimi yanımda getireyim bari...
Zaten en fazla yarım saat faydası oldu işte, başladı hafiften yoklamaya bulantı yine....
Hani böyle midem boş ama litrelerce su içmişim boş mideyle gibi bulanıyo....:26:
bundan sonra paniksiz bi anne olcammm :)))) oğlusum benim pek yakışıklıydııııııı
inşallah biter canım bulantıların en kısa zamanda. benim böyle sıkıntım olmadı, inş böyle de gider.
sadece midemi boş bırakırsam rahatsızlık hissediyorum o yüzden acıkmadan birşeyler yiyorum mutlaka,
yanımda ceviz kuru kayısı badem iki çeşit meyve oluyor mutlaka.
onları yiyorum aralarda.
burda öğle yemeklerinde de kepek ekmeği yiyorum, beyaz ekmektense
ama kahvaltılarda kızarmış beyaz ekmekten vazgeçemiyorum :))
Solda erkek diyorlar güya
:))))) senin daha şimdidenn kayınvalide duygularında kabarır ,nede olsa erkek anası oldun:)
bundan sonra paniksiz bi anne olcammm :)))) oğlusum benim pek yakışıklıydııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?