2012 Şubat Anneleri

canım yaaa gözün aydın
inşallah benim fındığımında kalp atışları duyulur..
Inşallah bende bu mutluluğu yaşarım...

Neden yememen gerekiyormuş kim uydurdu

beyaz ekmeğin bebeğe hiç bir yararı yokmuş, sadece sana gidiyormuş. kepekli ve yulaflı ekmekler bebeğin gelişimine yardımcı oluomuş. yani beyaz ekmek yersen sadece kendine faydan olur:d

"Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler" adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim. Benim doktorum okumamı söyledi. epsilon yayınları

Evet işte ben de yazdım ya beyaz ekmeğin kalorisi oldukça fazla olmasına rağmen besleyicilik oranı oldukça düşük…
Tam tahıllı esmer ekmek yemek gerekiyor. Günde 3 dilim kafi…Hamileyken de, normal zamanda da…
Ama beyaz ekmek mide asidini aldığı için geçici süre rahatlama hissi yaratıyor, o yüzden sanırım mide yanmalarına kısa süreli iyi geliyor…
Bugün yedim ama, bunu frenlemek lazım. Beslenme uzmanına da gideceğim inşallah bakalım…

Çok sevindim gözünaydın

yaa offf paylaşmayın yeter okuyup okuyup ağlıyorummm

Dokunuyorsa okuma canım, frenle kendini.Ben de duygulanıyorum ama çok hoş bir duygulanma, hüzün değil mutluluk duygulanması

Fazla kilom var zaten veremeden hamile kaldım...
Artı beyaz ekmeğin besleyicilik değeri oldukça düşük, tam tahıllı esmer ekmek yemek lazım ama o da bana çok kuru geliyor içim almıyor...

aynen sorma eşimde tam tahıllı alıyor, yiyesim varken bir bilim bitiremeden doyuyorum.

aynen sorma eşimde tam tahıllı alıyor, yiyesim varken bir bilim bitiremeden doyuyorum.

Ben evde pek ekmek yemiyorum ama şirkette nedense ekmeğe gidiyor elim birkaç gündür...
Ekmeğimi yanımda getireyim bari...
Zaten en fazla yarım saat faydası oldu işte, başladı hafiften yoklamaya bulantı yine....
Hani böyle midem boş ama litrelerce su içmişim boş mideyle gibi bulanıyo....:26:

iyi dilekleriniz için tşkler hepinize muckkkk

bu arada bebiş solda kız mı erkek mi
erkek saglikli sihhatli olsunda...

bende nane limon yaptim simdi iyi gelir insallah

inşallah biter canım bulantıların en kısa zamanda. benim böyle sıkıntım olmadı, inş böyle de gider.
sadece midemi boş bırakırsam rahatsızlık hissediyorum o yüzden acıkmadan birşeyler yiyorum mutlaka,
yanımda ceviz kuru kayısı badem iki çeşit meyve oluyor mutlaka.
onları yiyorum aralarda.
burda öğle yemeklerinde de kepek ekmeği yiyorum, beyaz ekmektense
ama kahvaltılarda kızarmış beyaz ekmekten vazgeçemiyorum :))

Ben kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyorum...Şirkette yemek üzere yanımda getiriyorum birşeyler...
Yanımda elma, kraker birşeyler mutlaka oluyor ama bazı günler bastırmıyor işte....
Biraz hafifledi sanmıştım ama sadece kısa bir süreliğine ara vermiş sanırım :26:

selamm kızlarrr .. bugünn kan tahlill sonuclarımı gösterdimm sonundaa.. herseyimm normalmişşşş.. folic asite devammm.. 1 ay sonra gidicekmişim bi daha.. 2 li testi baska bi yerde yaptırıp ta gidicemm bidee. ikili testt yapamıolarmıss koca hastane.. 1 ayy cok degilmi yaaa.. ben 10 günü zor bekledim 1 ay nerden bilicem benn bebegimin nasıl oldugunuuu:44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…