2012 Şubat Anneleri

gözün aydın canım, çok sevindim herşeyin güzel olmasına.
sorma ya, bizide 7. haftadaki kontrolümüzden sonra, 1 ay sonra çağırdı ama kaldı 3 hafta :)

sabrı öğretiyolar bize küçücükken daha..

bu da bizimm son halimiz.. cocuuuumm tombul olcak galibaa ortada boylu boyunca yatiyy gördüünüz üzree yanii cinsiyet tahmni yapamıorum bu durumdaa.. resim daha da bulanık cıktıı tlfnda emme elde bakıncaa tümm uzuvlarıı cok nett görünüoo.. 2 cm lik insan yaniiii dosbaaammm

Son düzenleme:

yaa bari 15 gn sonra gell bebege bakalım deseydiii ya 1 ayda bişi olursaa farketmessemm allah korusunn.. arada tıp merkezine mi gitsem acabaa.. :44::44::44: ikili testi sorma bahanesiyle 15 gün sonra baktırimm bebişeeee

yaa bari 15 gn sonra gell bebege bakalım deseydiii ya 1 ayda bişi olursaa farketmessemm allah korusunn.. arada tıp merkezine mi gitsem acabaa.. :44::44::44: ikili testi sorma bahanesiyle 15 gün sonra baktırimm bebişeeee

Allah korusun aklına öyle şeyler getirme...Allahın izniyle bişey olmaz...
Olacak olduktan sonra eve ultrason cihazı da alsak farketmez.
Rabbimize emanetiz....

çok çakal gördüm seniii

benimde aklımdan geçmiyor değil ama sonu yok ki :)

Allah korusun aklına öyle şeyler getirme...Allahın izniyle bişey olmaz...
Olacak olduktan sonra eve ultrason cihazı da alsak farketmez.
Rabbimize emanetiz....

ne bilimm yaaa.. zaman cok uzun geldii.. bide sürekli kabus görüorumm onunda etkisi olabilirr.. ve cok korkakk oldumm.. yanımdan biri gecse korkuorumm.. sıcrıorum resmenn herseydee.. :26::26::26::26:

kızlar bende sizin gibi sürekli bebeğimi grmek istiyorum, hergün baksam doymam
ama çok sık ultrasona girmeyi çok doğru bulmuyorum...doktorlar birşeyi biliyorki bizi ayda 1 çağırıyolar...yoksa hergün gitsek bu durumdan en çok onlar mutlu olur para kazanacakları için...
ancak demekki ultrasonun çokta sağlıklı olmayan bi yanı varki ayda 1 gelin diyorlar...
o yüzden bebeklerimizin sağlığı için daha sabırlı olalım hamişler:)

kızlar tansiyonum düştü bayılcaktım nerdeyse işyerndne acile gönderdiler öyle gıcık bi dr du ki ultrasonda baktı 8+6 dedi bi gün geriden geliyor sanırım yada bugünü tamamlamadıgı için 9 yazmıyodu ultrasonda bebeğimi gördm kafası gözü cok net değildi ama yaklaşık 2.5 cm olmş saglıklı şükür ama ben fenayım midem kötü tahlil yaptı dr idare edersn daha kötü olursan raporu o zaman yazarım dedi yazmadı sıcakta gezmee bol su iç dinlen dedi calışıyorum ben dedim olsun dedi sinir oldm soru bile sordurmadı vitamin yazdı midem için emedur yazmıştı içmemiştim bi halta yaramıyo bu sefer daha agır bişey yazıyorum dedi en fazla bi tane iç dedi ama içmem ben adamada gıcık oldum öyle sert davrandı ki karnımı delcekti acıttı resmen pisss doktor bebeğimin canı yanmamıştır demi hala basım dönüyor dr olabilr hamilesn dedi ayy nasıl sinir oldm düşüp bayılsam ölsem hamilesn bişey olmaz dicek gıcık oldum yaaaaaaa

senin bebeğin kocaman olmuş annesi maşallah:)
baksana benimkii daha çok minikkkk...
sen 15 gün sonrada görsen olur

en son 2 hafta önce gitmiştim ama çok merak ediyorum ne kadar oldu acaba:)) çünkü bi kes 5mm di 3 gün sonra tekrar gittim 12mm olmuştu. Şimdi 1 ayda ne kadar değişti acaba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…