- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.681
selamm kızlarrr .. bugünn kan tahlill sonuclarımı gösterdimm sonundaa.. herseyimm normalmişşşş.. folic asite devammm.. 1 ay sonra gidicekmişim bi daha.. 2 li testi baska bi yerde yaptırıp ta gidicemm bidee. ikili testt yapamıolarmıss koca hastane.. 1 ayy cok degilmi yaaa.. ben 10 günü zor bekledim 1 ay nerden bilicem benn bebegimin nasıl oldugunuuu:44::44::44::44::44::44:
benimki tamm ortada yatıoo ne olcak acepp?? töbe töbeee
Benimki de solda ama çin takvimi,zart takvimi, zurt takvimi hepsi kız diyor...Ama içime de erkek doğuyor...
Ama oğlan olursa çok feci bi kaynana potansiyeli var bende
gözün aydın canım, çok sevindim herşeyin güzel olmasına.
sorma ya, bizide 7. haftadaki kontrolümüzden sonra, 1 ay sonra çağırdı ama kaldı 3 hafta :)
sabrı öğretiyolar bize küçücükken daha..
ben sana sölimmm
hepimiz cadı kaynanalr olucaz:)
yaa bari 15 gn sonra gell bebege bakalım deseydiii ya 1 ayda bişi olursaa farketmessemm allah korusunn.. arada tıp merkezine mi gitsem acabaa.. :44::44::44: ikili testi sorma bahanesiyle 15 gün sonra baktırimm bebişeeee
yaa bari 15 gn sonra gell bebege bakalım deseydiii ya 1 ayda bişi olursaa farketmessemm allah korusunn.. arada tıp merkezine mi gitsem acabaa.. :44::44::44: ikili testi sorma bahanesiyle 15 gün sonra baktırimm bebişeeee
Allah korusun aklına öyle şeyler getirme...Allahın izniyle bişey olmaz...
Olacak olduktan sonra eve ultrason cihazı da alsak farketmez.
Rabbimize emanetiz....
çok çakal gördüm seniii
benimde aklımdan geçmiyor değil ama sonu yok ki :)
evett sözz konusuu cikomm oluncaa ben de cokk cakall görüorum kendimiii
benim kocamda çiko diye sevio bebişimii:)
Kizlar bugun dr a gidicem bebegimi gormeye ne olur bana dua edin bi sorun yoktur insallah bebegimi gormek icin sabirsizlaniyorumm
inşallah sağlıklı haberlerini alırsın yavrunun..
benimde şafak atarsa 8:)
benim daha 15 gün var gitmeme(
senin bebeğin kocaman olmuş annesi maşallah:)
baksana benimkii daha çok minikkkk...
sen 15 gün sonrada görsen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?