2012 Şubat Anneleri

simdi doktorum aradi iki gun once kan vermistim 5+5de.. 6bin cikmis degerim.1hafta beklicez embriyo gelismisse sorun yok beklemekten baska care yok dedi.

üstüne bi de ilk doğurcak olan sen değilsin deseymiş bi de

merhaba güzel hamileler, nasılsınız? Hayırlı cumalar.........

Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın

Birşey yemedin mi? Neden tansiyonun düştü? Bu arada doktorun bastırmasından bebeğe birşey olmaz canım merak etme.Bak bebişin iyiymiş şükür, sen de artık bugün izin iste erkenden evine gidip dinlen bi güzelce.Bu kendi doktorun değil sanırım değil mi?

üstüne bi de ilk doğurcak olan sen değilsin deseymiş bi de

tansiyon 10-5 basım dönüyo burdaki dr uzmana sevk etti bayılmak üzereydm adam baktı 5 cok düşük değil demesinmi normali 8 olmalı yani kaç olsun istiyo 3 falan olsa mutlu olcak galiba komaya mı girmem lazım bilmiyorum sinir etti beni ultrasonda baktı ama ne bakmak deldi karnımı tahlil istedi baktı idare edersn dedi cok halsizim yemek yiyemiyorum cıkarıyorum diyorum umru değil yaaa rapora gerek yok daha kötü olursan yazarız dedi resmen daha beter ol ddemek istedi gıcıııkkk inşallah işin düşer sende bizim kuruma gelirsin bende seni sinir ederim anlayışsız nolcak hamile kadına nasıl davranıyo hayvan işteee

dün akşamdan beri iyiyim çok şükür kızlar inş böyle giderse rahat geçecek hamilelik yaa aman şu kokulara karşı hassasiyetimde olmasa keşke

Birşey yemedin mi? Neden tansiyonun düştü? Bu arada doktorun bastırmasından bebeğe birşey olmaz canım merak etme.Bak bebişin iyiymiş şükür, sen de artık bugün izin iste erkenden evine gidip dinlen bi güzelce.Bu kendi doktorun değil sanırım değil mi?[/QUOTE]

yok değil devlet hastanesi acil gittim ya korktum tansiyon cok düşük cıkınca burdaki dr da sevk edince işyernden araçla gittim şimdi işteym eve gitmedm ama cok sinir oldum yemek yiyorum ama dünden beri sürekli cıkarıyorum havada cok sıcak boğucu birazda yoruldum galibaa gözüm kararıyo böyle merhametsiz anlayışsız insnalar dr oluyo cok bozuluyorum bildiğin ruhhh annemi koy o bile daha cok anlatır öküzz işte cok kızdım coookkk

Devlette çoğu öyle canım, çoğu umursamıyor, sanki mesleklerinden bıkmışlar gibi bi halleri var.İlk defa hamilelik geçiriyoruz umurlarında mı? Gerçi geneli böyle değil çok tatlı doktorlar da var ama sana odunu denk gelmiş.

Son düzenleme:

yok değil devlet hastanesi acil gittim ya korktum tansiyon cok düşük cıkınca burdaki dr da sevk edince işyernden araçla gittim şimdi işteym eve gitmedm ama cok sinir oldum yemek yiyorum ama dünden beri sürekli cıkarıyorum havada cok sıcak boğucu birazda yoruldum galibaa gözüm kararıyo böyle merhametsiz anlayışsız insnalar dr oluyo cok bozuluyorum bildiğin ruhhh annemi koy o bile daha cok anlatır öküzz işte cok kızdım coookkk[/QUOTE]

insan istirahat yazardı ne gıcıkmış..devlettekilerin geneli böyle ..

Tatlım cubuk kraker ve ayran ikilisi bende cok ise yarıyor, ama bazende yaramıyor tabii... neyse sonu güzel olsun insallah.. kendine iyi bak, sevgiler...

Gözünaydın tatlım, masallah evet sabretmek zor ama yapıcak birsey yok...
Benimki de solda ama çin takvimi,zart takvimi, zurt takvimi hepsi kız diyor...Ama içime de erkek doğuyor...
Ama oğlan olursa çok feci bi kaynana potansiyeli var bende
benimkide solda ama banada rus takvimi kız ,çin erkek diyor.. tabii hepsi geyik ötesi.. Allah cümlemize sağlıkla hayırla doğurmayı ,sonrada büyütmeyi nasip etsin yeter ki......

masallah canım

cok geçmis olsun sana.. neyseki bebisin gayet iyiymiş masallah
canım iyi düsün iyi o insallah.. tansiyon dün benimde 10 / 5 cıkmıstı, normal demislerdi merak etme tatlım yüksek olmasından daha iyidir

simdi doktorum aradi iki gun once kan vermistim 5+5de.. 6bin cikmis degerim.1hafta beklicez embriyo gelismisse sorun yok beklemekten baska care yok dedi.
ee sonuc güzel insallah güzel haberler devam eder...

haşin erkek olcak benim ki herhaldeee

masallah canım bebisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…