- 30 Aralık 2008
- 438
- 6
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.701
kızlar tansiyonum düştü bayılcaktım nerdeyse işyerndne acile gönderdiler öyle gıcık bi dr du ki ultrasonda baktı 8+6 dedi bi gün geriden geliyor sanırım yada bugünü tamamlamadıgı için 9 yazmıyodu ultrasonda bebeğimi gördm kafası gözü cok net değildi ama yaklaşık 2.5 cm olmş saglıklı şükür ama ben fenayım midem kötü tahlil yaptı dr idare edersn daha kötü olursan raporu o zaman yazarım dedi yazmadısıcakta gezmee bol su iç dinlen dedi calışıyorum ben dedim olsun dedi sinir oldm soru bile sordurmadı vitamin yazdı midem için emedur yazmıştı içmemiştim bi halta yaramıyo bu sefer daha agır bişey yazıyorum dedi en fazla bi tane iç dedi ama içmem ben adamada gıcık oldum öyle sert davrandı ki karnımı delcekti acıttı resmen pisss doktor bebeğimin canı yanmamıştır demi hala basım dönüyor dr olabilr hamilesn dedi ayy nasıl sinir oldm düşüp bayılsam ölsem hamilesn bişey olmaz dicek gıcık oldum yaaaaaaa
merhaba güzel hamileler, nasılsınız?Hayırlı cumalar.........
kızlar tansiyonum düştü bayılcaktım nerdeyse işyerndne acile gönderdiler öyle gıcık bi dr du ki ultrasonda baktı 8+6 dedi bi gün geriden geliyor sanırım yada bugünü tamamlamadıgı için 9 yazmıyodu ultrasonda bebeğimi gördm kafası gözü cok net değildi ama yaklaşık 2.5 cm olmş saglıklı şükür ama ben fenayım midem kötü tahlil yaptı dr idare edersn daha kötü olursan raporu o zaman yazarım dedi yazmadısıcakta gezmee bol su iç dinlen dedi calışıyorum ben dedim olsun dedi sinir oldm soru bile sordurmadı vitamin yazdı midem için emedur yazmıştı içmemiştim bi halta yaramıyo bu sefer daha agır bişey yazıyorum dedi en fazla bi tane iç dedi ama içmem ben adamada gıcık oldum öyle sert davrandı ki karnımı delcekti acıttı resmen pisss doktor bebeğimin canı yanmamıştır demi hala basım dönüyor dr olabilr hamilesn dedi ayy nasıl sinir oldm düşüp bayılsam ölsem hamilesn bişey olmaz dicek gıcık oldum yaaaaaaa
üstüne bi de ilk doğurcak olan sen değilsin deseymiş bi de
simdi doktorum aradi iki gun once kan vermistim 5+5de.. 6bin cikmis degerim.1hafta beklicez embriyo gelismisse sorun yok beklemekten baska care yok dedi.
solda yatan tombi yi gördünüzmü teyzeleri
hehehehe sol ki ne sol:)) bebişin erkek olmazsa bence bu sol taraf sağ taraf olayını yıkarsın sen bu fotoyla
yok değil devlet hastanesi acil gittim ya korktum tansiyon cok düşük cıkınca burdaki dr da sevk edince işyernden araçla gittim şimdi işteym eve gitmedm ama cok sinir oldum yemek yiyorum ama dünden beri sürekli cıkarıyorum havada cok sıcak boğucu birazda yoruldum galibaa gözüm kararıyo böyle merhametsiz anlayışsız insnalar dr oluyo cok bozuluyorum bildiğin ruhhh annemi koy o bile daha cok anlatır öküzz işte cok kızdım coookkk
solda beyaz leke gibi olan dimi? ya ben benimkinde göremedim kapkaranlık yaa..
Birşey yemedin mi? Neden tansiyonun düştü? Bu arada doktorun bastırmasından bebeğe birşey olmaz canım merak etme.Bak bebişin iyiymiş şükür, sen de artık bugün izin iste erkenden evine gidip dinlen bi güzelce.Bu kendi doktorun değil sanırım değil mi?
ultrason cihazındadır canım, mesela ben rapor için farklı bi hastaneye gittim inanır mısın hiç bişi görmedimama acıbademinkinde süper net gözüküo )
Ben evde pek ekmek yemiyorum ama şirkette nedense ekmeğe gidiyor elim birkaç gündür...
Ekmeğimi yanımda getireyim bari...
Zaten en fazla yarım saat faydası oldu işte, başladı hafiften yoklamaya bulantı yine....
Hani böyle midem boş ama litrelerce su içmişim boş mideyle gibi bulanıyo....:26:
selamm kızlarrr .. bugünn kan tahlill sonuclarımı gösterdimm sonundaa.. herseyimm normalmişşşş.. folic asite devammm.. 1 ay sonra gidicekmişim bi daha.. 2 li testi baska bi yerde yaptırıp ta gidicemm bidee. ikili testt yapamıolarmıss koca hastane.. 1 ayy cok degilmi yaaa.. ben 10 günü zor bekledim 1 ay nerden bilicem benn bebegimin nasıl oldugunuuu:44::44::44::44::44::44:
benimkide solda ama banada rus takvimi kız ,çin erkek diyor.. tabii hepsi geyik ötesi.. Allah cümlemize sağlıkla hayırla doğurmayı ,sonrada büyütmeyi nasip etsin yeter ki......Benimki de solda ama çin takvimi,zart takvimi, zurt takvimi hepsi kız diyor...Ama içime de erkek doğuyor...
Ama oğlan olursa çok feci bi kaynana potansiyeli var bende
masallah canımEki Görüntüle 217738
bu da bizimm son halimiz.. cocuuuumm tombul olcak galibaaortada boylu boyunca yatiyy gördüünüz üzree yanii cinsiyet tahmni yapamıorum bu durumdaa.. resim daha da bulanık cıktıı tlfnda emme elde bakıncaa tümm uzuvlarıı cok nett görünüoo.. 2 cm lik insan yaniiii dosbaaammm
ee sonuc güzelsimdi doktorum aradi iki gun once kan vermistim 5+5de.. 6bin cikmis degerim.1hafta beklicez embriyo gelismisse sorun yok beklemekten baska care yok dedi.
haşin erkek olcak benim ki herhaldeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?