- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.181
günaydın güzel anneler .. bizde 32.haftamızdayız şuanda..dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda..bnm oğlan 15 günde 830 gr almış ve şuan 2,131 gram olmuş.sanırım bir tosuncuk geliyor :)))
gunaydınnn. hg
kac haftalıksın masallah 15 gunde nabmısın sen ole :))
annem hafta sonu geliyo canım geçede kalmamış olurum set daha ucuz ve seçenekli geldi bana
hatta isteğine göre değiştirebiliyosun şekerleri öyle demişti adam bana
kızlar ben 1-2 saatline kaçıyorum kayınvalideme kahvaltıya gidicem dönünce görüşürüz.
günaydın güzel anneler .. bizde 32.haftamızdayız şuanda..dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda..bnm oğlan 15 günde 830 gr almış ve şuan 2,131 gram olmuş.sanırım bir tosuncuk geliyor :)))
bende set aldım
2 kattada var süslü bebek gördün dimi
2 katta da değişiklikler yapabiliyorsun yanii
görüşürüz canım
ohhh maaşallah çok iyi
günaydın canım hoşbulduk :) 32.haftadayım..valla bn bişi yapmadım bebiş alıo yediklerimi direk sanırım :)) 29 kasımda gitmiştim 1,300 idi şimdi 2,131 olmuş dün.
oh masallah 28 ındede benım 1300du
bakalım benı 4 haftada bır cagırıyor.
bız nolcaz acaba..
kızlar günaydın, siteye ancak girebildim. nasılsınız, iyi misiniz? size birşey sorucam; 32. hafta raporunu siz hastaneye 1 nüsha ve çalıştığınız yere insan kaynakları departmanına 1 nüsha olmak üzere mi verdiniz? sorduğumda doğumdan sonra hastanenin kendisinin sgk'ya doğum belgesi, raporları vs... fakslayacağı oldu.
günaydın canım hoşbulduk :) 32.haftadayım..valla bn bişi yapmadım bebiş alıo yediklerimi direk sanırım :)) 29 kasımda gitmiştim 1,300 idi şimdi 2,131 olmuş dün.
kızlar günaydın, siteye ancak girebildim. nasılsınız, iyi misiniz? size birşey sorucam; 32. hafta raporunu siz hastaneye 1 nüsha ve çalıştığınız yere insan kaynakları departmanına 1 nüsha olmak üzere mi verdiniz? sorduğumda doğumdan sonra hastanenin kendisinin sgk'ya doğum belgesi, raporları vs... fakslayacağı oldu.
bu sayfa beni attı bi tek yoksa bana mı öyle geldi
anlamadım :26:
günaydın canım
bu soruya bende cvp bekliyorum bende merak ediyorum çünkü
bide müdürm bana dedi ki özelden aldığın rapor geçiyo mu emin misin?
Aklım karıştı :26:
bu sayfa beni attı bi tek yoksa bana mı öyle geldi
anlamadım :26:
benıde attı
epey cebelleştim geri gelene kadar hemde bu halimle
epey cebelleştim geri gelene kadar hemde bu halimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?