2012 Şubat Anneleri

günaydın güzel anneler .. bizde 32.haftamızdayız şuanda..dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda..bnm oğlan 15 günde 830 gr almış ve şuan 2,131 gram olmuş.sanırım bir tosuncuk geliyor :)))

gunaydınnn. hg
kac haftalıksın masallah 15 gunde nabmısın sen ole :))

annem hafta sonu geliyo canım geçede kalmamış olurum set daha ucuz ve seçenekli geldi bana
hatta isteğine göre değiştirebiliyosun şekerleri öyle demişti adam bana

bende set aldım
2 kattada var süslü bebek gördün dimi
2 katta da değişiklikler yapabiliyorsun yanii

kızlar ben 1-2 saatline kaçıyorum kayınvalideme kahvaltıya gidicem dönünce görüşürüz.

görüşürüz canım

ohhh maaşallah çok iyi

teşekkürler kızlar..allahım hepimizin kuzularını nazarlardan korusun..takip ediyorum sizin yazdıklarınızıda herşey yolunda sanırım maşallah hepimize..sağsalim kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı

bende set aldım
2 kattada var süslü bebek gördün dimi
2 katta da değişiklikler yapabiliyorsun yanii

görüşürüz canım

ohhh maaşallah çok iyi

gördüm canım
hatta kapı süslerinin fiyatı değişiyo
paraşütlü vardı bitane bebek paraşütten atlıyodu
süperdi o
gçzüm kaldı ondan alıcam inş

günaydın canım hoşbulduk :) 32.haftadayım..valla bn bişi yapmadım bebiş alıo yediklerimi direk sanırım :)) 29 kasımda gitmiştim 1,300 idi şimdi 2,131 olmuş dün.

oh masallah 28 ındede benım 1300du
bakalım benı 4 haftada bır cagırıyor.
bız nolcaz acaba..

kızlar günaydın, siteye ancak girebildim. nasılsınız, iyi misiniz? size birşey sorucam; 32. hafta raporunu siz hastaneye 1 nüsha ve çalıştığınız yere insan kaynakları departmanına 1 nüsha olmak üzere mi verdiniz? sorduğumda doğumdan sonra hastanenin kendisinin sgk'ya doğum belgesi, raporları vs... fakslayacağı oldu.

oh masallah 28 ındede benım 1300du
bakalım benı 4 haftada bır cagırıyor.
bız nolcaz acaba..

maşallah canım senin kızınada.allah sağlık versin hepsine. benm ki 15 günde bir çağırıyor artık.sennde sıklaşır bu muayenenden sonra.2 kiloya yaklaşmıştır sennkide merak etme canım..bide benm karnımı görmelisin ufacık :) top yutmuş gibi.bu tosuncuk nerde saklanıo bilmem :)) ocak annelerinde var resmim oğlumla

günaydın canım
bu soruya bende cvp bekliyorum bende merak ediyorum çünkü
bide müdürm bana dedi ki özelden aldığın rapor geçiyo mu emin misin?
aklım karıştı :26:

günaydın canım hoşbulduk :) 32.haftadayım..valla bn bişi yapmadım bebiş alıo yediklerimi direk sanırım :)) 29 kasımda gitmiştim 1,300 idi şimdi 2,131 olmuş dün.

gunaydın.. hg cnm
saol sen nasılsın..

günaydın canım
bu soruya bende cvp bekliyorum bende merak ediyorum çünkü
bide müdürm bana dedi ki özelden aldığın rapor geçiyo mu emin misin?
Aklım karıştı :26:

geçiyor canım eminim

bu sayfa beni attı bi tek yoksa bana mı öyle geldi
anlamadım :26:

geçici olarak servis dışı dedi

Günaydınnn güsell annişlerrr

nasılsınız herkes iyilermi?ben gelmedım dun dne beri özledım valla sizlerii buugnde zor gırdım sıteye
dün de yorucu bıgundu nefes nefes kalıyorum artık sözde ben daha calsıcam 37 haftay akadar nasıl olcka bılmıyorumm bunun yuzunden de esımle tartısıyoruz o calsımamı ıstemıyor 32, hftadan sonra bend eclasıma ıstıyorumm hem ıhtıyac hemde bebgıın bana doduktan sonra dha cok ıhtıyacı var bence gercı daha patronla konusmadık özle soktor nedıcek bakalım butun haklrımı kullanabılcekmıymdun konusucaktım sözde suratsız sey konusmadım
Aksam ılk defa delıksız bı uyku uyudum mutluyum bu yuzden aylar oldu böle bı uyku uyumamısmdırbugn hava yagmurlu ben uyukulu nasıl geıcıek bılmemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…