- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.541
hiç valizle falan uğraşamam amanevet canım :26: ama bu hafta sonu hastane valizimi alacağım ve yıkamayıp yerleştireceğim herşeyini...
iki küçük valiz yapmayı düşünüyorum kızlar birine bebişin kıyafetleri diğerine benimkiler.Daha derli toplu olur bence...
Saol bukleecim :)
ben bir an once durmadan karnimi tekmeleyen prensesimin omuzumda yatisini qormek kokusunu solumak istiyorum dayanamiyorum bu heyecana zaman qecmiyor sanki
kirmizicilek16 nasilsin buqun canim iymisin hosqeldin buarada
hiç valizle falan uğraşamam aman
annem derledi topladı iki küçük çanta yaptı
kafamda dinç ohh
hiç valizle falan uğraşamam aman
annem derledi topladı iki küçük çanta yaptı
kafamda dinç ohh
Tmm oyelkenim ara ara kafani cikar kabuqundan qorun bize
buklecim valiz dediğime bakma hani pazarda satılan iki tutmalı vazil gibi küçük çantalar varya onlardan bahsettim yeter onlar bence
iyiyim şekerimmmakşaı yaptık çok şükür eve gitmek için can atıyorummmmm yemeğim yok ne yapacam bilmiyorum hadi fikir verin
kızlar ben yavaştan kaçıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar
iyiaksamlar kendine dikkat et tatlim
evet canım :26: ama bu hafta sonu hastane valizimi alacağım ve yıkamayıp yerleştireceğim herşeyini...
iki küçük valiz yapmayı düşünüyorum kızlar birine bebişin kıyafetleri diğerine benimkiler.Daha derli toplu olur bence...
Buklee qule qule canim sende opuldun.
Bende valiz tarzinda kucuk rahat bir canta hazirladim simdilik yeterli qorunuyor hem kac qun kalicazki hastanede sezeryan olsa 1qece normal olsa yine ayni sekil tabi allahtan bi aksilik olmazsa. Iyi dusunelim iyi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?