2012 Şubat Anneleri

hiç valizle falan uğraşamam aman
annem derledi topladı iki küçük çanta yaptı
kafamda dinç ohh

Saol bukleecim :)

ben bir an once durmadan karnimi tekmeleyen prensesimin omuzumda yatisini qormek kokusunu solumak istiyorum dayanamiyorum bu heyecana zaman qecmiyor sanki

kirmizicilek16 nasilsin buqun canim iymisin hosqeldin buarada

iyiyim şekerimmm akşaı yaptık çok şükür eve gitmek için can atıyorummmmm yemeğim yok ne yapacam bilmiyorum hadi fikir verin

hiç valizle falan uğraşamam aman
annem derledi topladı iki küçük çanta yaptı
kafamda dinç ohh

oh ne güzel anneni gelip öpücem dicem kızın çok tembel :)))
nasılsa yakınız :))

Tmm oyelkenim ara ara kafani cikar kabuqundan qorun bize

kız bıraksalar ben hiç burdan çıkmıcam da işte...

buklecim valiz dediğime bakma hani pazarda satılan iki tutmalı vazil gibi küçük çantalar varya onlardan bahsettim yeter onlar bence

hehehe :))

iyiyim şekerimmm akşaı yaptık çok şükür eve gitmek için can atıyorummmmm yemeğim yok ne yapacam bilmiyorum hadi fikir verin

oh masallah iyi olun kuzum :) yemek icin fikire qelince immm :26: kofteli oatates yemeqi+pilav yada salcasiz makarna+corba... Bezelye+manti+salata ve bi iececek... Yada benim qibi yap cok daraldiqimda yapiyorum bi cay bide patates salatasi hemen difrizden onceden hazirladiqim boreklerimden cikariyorum ohh miss saolsun eşim ne koysam yer hem deqisiklik oluyo her aksam yemek yiyor olmak tarzim deqil :)

Kızlar hastane cantanız nasıl bırsey ?Benım 4-5 gözlu orta boy bır sırt cantam wardı ama ona sıgmadı esyalar...kucuk bı bavulum wardı bu da bavul resmen bununla mı gıdeyım ,siz nasıl bır canta dusundunuz,ne hazırladınız???Terlık olarak da hastane terlıklerınden mı alsam dıyorum ?Sizinkı nasıl yahu..

Buklee qule qule canim sende opuldun.

Bende valiz tarzinda kucuk rahat bir canta hazirladim simdilik yeterli qorunuyor hem kac qun kalicazki hastanede sezeryan olsa 1qece normal olsa yine ayni sekil tabi allahtan bi aksilik olmazsa. Iyi dusunelim iyi olsun :)

Doğru gercı abartmamak lazım ,pekı herşey sıgdı mı?Ben de ayrı ayrı koymak ıstıyorum ..Ama,sıgdıramıyorum ...Terlıgınız nasıl?

Canim ben ilk hamilelik die evham yapip ortapedik bi terlikle ayakkabi almistim spor ilk aylarimda. Terliqimide qiydiqim oldu pazara falan ciktiqimda basit 1-2 numara buyuk (sismeye arsi tedbir amacli) basit yumusak bi terlik onu alicam yanima. Tabi bunun islak mendili alt bezi biberonu falanda var bunlari hesaba katarakta bi sirt cantasi yada fort bebe cantalarindan yedek alabilirsin yanina.

slm kızlar. ben de 30+2 oldum. oğluşumu sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. 29.hafta dr a gittim 1313g geldi. sizce kilosu nasıl? arada karnımın sol tarafında sertlik oluşuyor elimle okşayınca geçiyor sizde de oluyor mu?

öksürükten kafayı yemek üzereyim.uyuyamıyorum öksürdükçe karnım ağrıyor.1 saat sonra işe gideceğim....rabbim yardımcım olsun..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…