2012 Şubat Anneleri

Tatlim, bence de park yatak en iyisi, hem tekerlekli istedigim odaya gotur.. Yeni dogmus bebekler icin eklentisi var, buyuyunce onu ayiriyorsun.. 2-3 yasina kadar yatar onun icinde.. Bir de yolculuga gideceksen cantasinin icine katlanip konulabiliyor, cok agir da degil 7-8 kg civarinda. Ben gonderdigim resimdekini alacaktim ama stokta kalmamis... simdi baska internet sitelerine bakacagim. xxxx

Gunaydınnn (esnerken gozlerınden yas akan kisi modunda)
Nasılsınız hatunlar?
Ben fenayım, bıraksalar yapısıcam masanın ustune, cok uykum var cook.

Safak saymak bu olsa gerek.

Gece agrım cok oldu, evın ıcınde dolandım durdum.
Sonra süt ıctım, onun etkısı ıle mı, psıkolojık mı bılmem, uyuya kalmısım.

Ama sabaha kadar hem konusmus, hemde cok gulmusum.
Oyle dedı esım.

Ayy kapıyı kılıtlesem de, accık uyusam nolur kı?
Ufff uyumaaaaaak ıstıyorum.

Yurt dısında bır kuzenım var, onun da bebegı daha yasını doldurmadı.
Maıl gondermıs, hastaymıs kızı ve kendısı.
'Anne oldugun zaman , hasta olmaya dahı hakkın yok.
Ona en ıyı sen bakabılırsın cunku' demıs ):

Ama ben dogumdan sonra ıkı gun uyumak ıstıyorum.
Dun esıme dedım, 'olur gogsune bır hortum baglarız, Elıf ıcın. Sende uyursun' dıyor
Bu da demek oluyor kı, asıl zor gunler o zaman baslayacak.

Canım, nelerı ogretmeye calısıyorsun?

boşver tatlım ya öğrendiği kadar öğrensin. hem seni özleyip arasınlar gidince

iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
geçmiş olsun dikkat et
şu ocak ayının ortalarına gelsek artık yaa

Herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün çok yoğun olduğum için yazamadım ama takip ettim sizi elefaram herşeyin düzelmesine çoook sevindimmm.Rabbim huzurunuzu hiç bozmaz inş .(hepimizin)

dün yoktumm cok özleıdm sizlerrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)ya dun izin aldım pazar calsıcma cunku annemlere kadınalr gunune gıtıtmm caylar kahvelr derken aksmaı yaptımmm siz neler yaptınızzz?herkescıkler ıyımı

Herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün çok yoğun olduğum için yazamadım ama takip ettim sizi elefaram herşeyin düzelmesine çoook sevindimmm.Rabbim huzurunuzu hiç bozmaz inş .(hepimizin)

günaydın canımm bende dun yoktumm ama okudım hemn gelrı gelmez öncekı gunkı bana yaptfgı yorumu gec gordum özur dıledım umarım gormsundurr tekrardan kusura bakma işyerı olunca gızlı skalı bakıyorum buraya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…