2012 Şubat Anneleri

çok uykum var karnımda hafiften çatlamış dün duştan çıkınca gördüm ve moralim bozuldu o kadar nemlendirici yok badem yapyı yok kakao yağı fayda etmedi yani
eşimede dedim artık sen beni beğenmezsin diye böyle mırıldandı sanki bebeğimiz daha değerli falan diye ama hikaye gıcık dolu dolu bişey diyemedi doğurana kadar yırtık yırtık olur mu ya:44:

günaydın kızlar,nasılsınız elefera geçmişi okumadı daha ama eşinle aranı düzeltmişsin sanırımçok sevindim. benim bugün dersim yok sizlerle sohbet edeyim azcık dedim sonrada kızımın kıyafetlerini yıkayacagım
dün doktora gittim nts ye aldılar herşey normal görünüyor, doktorumuz kuzucugumun tam dogum pozisyonunda odugunu söyldi, eli hep yüzündeydi, dogdugundada böyle yapar elini yüzünden hiç çekmez dedi. saatlerce izleyebilirdim tontişimi,
dün 33+1 haftalıktık 2385 gr 45cm normal dedi 1 hafta öndeyiz sata göre
benden bukadar dünün haberleri

canım benimde bacaklarım ve kalçamda var hergün krem sürdüm ama çare olmadı, yinede pes etmiyorum bırakırsam daha hızlı artabilir sende bırakma

Canım bu durum genlerle ılgılı.
ıstedıgın kadar kullan, hatta en kalıtelı dıye ıddıa edılen kremı al, catlayacagı varsa yıne catlıyor.

Ben anlamyıorum catlagım var mı, bır bakıyorum var gıbı gelıyor bır yok gıbı.
Ama kesın oldugu zaman bende uzulecegım.
Fakat ne yapabılırız kı?
Bu da bıze bebeklerımızden bırer hatıra deyıp, kabullenmekten baska.

bebeğin kocaman olmuş maşallah dr ne dedi peki tontiş dedi mi?
boyu falanda çok güzel nazar değmesin

tam olarak çatlak mı bende anlayamıyorum ama anneme sordum hemen evet çatlak dedi resmen acı gerçekle yüzleştim
sonra açtı kendi karnını gösterdi bak bunlarda senin hatıran ama ben çok seviyorum onları dedi
canım annem incecik kadın bide

Günaydın eleferam...
Dün 4 de uyudum...
Hiç yalanım yok...
Annelik gerçekten emek ve yürek istiyor canım..

günaydın ayşebaharcım nasılsın?

Sağol canım çileğim sen nasılsın?

Neden oyelkenim canın neden sıkkın bugün?

günaydın tatlım

Günaydın sinemim.. Evdesin değil mi artık sen?
zizinlisin nasıl gidiyor

günaydın sulatnım:)

herkese günaydın kızlar

günaydın ezgimmmmmm

günaydın güsel annıslerrrrr:)

oy burcu da gelmişşşşşş

Bende güne gittim akşam kızlara:)))

Herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün çok yoğun olduğum için yazamadım ama takip ettim sizi elefaram herşeyin düzelmesine çoook sevindimmm.Rabbim huzurunuzu hiç bozmaz inş .(hepimizin)

Günaydın canım sen nasılın

bebeğin kocaman olmuş maşallah dr ne dedi peki tontiş dedi mi?
boyu falanda çok güzel nazar değmesin

canım bize tontiş gibi geldi ama normal dedi doktor nette ultrason resimlerine bakıyorum hep tontiş bebekler yani bizimkine has bişey degil, ama kocaman yanakları var diyorum ki bu çocuk sadece yanak olarak dogacak galiba gerçi bende babasıda zayıf suratlı degiiz ama babaya benzicek galiba

canım benimde bacaklarım ve kalçamda var hergün krem sürdüm ama çare olmadı, yinede pes etmiyorum bırakırsam daha hızlı artabilir sende bırakma
artık sürekli sürücem en azından içimi rahatlatmaya çalışayım bari napıyım en az çatlakla kurtulmaya çalışayım doğru diyosun

ya NTS ne demek? yani doğum zamanını belirlemek için olan bişi onu anladım da nasıl yapıyorlar bi cihaza mı sokuyorlar bilgilendirin beenniiiii

geldim bacımm bı gun yoktum valla catladım gıemıdm buraya dıyeee

herkese günaydın kızlar

günaydın canım

sağlıklı olsun da tontiş olsun yerim ben onun tontiş yanaklarını bayılırım tontiş kız bebişlere

ya NTS ne demek? yani doğum zamanını belirlemek için olan bişi onu anladım da nasıl yapıyorlar bi cihaza mı sokuyorlar bilgilendirin beenniiiii

canım karnına bi cihaz koyuyurlar bebegin kalp atışlarını dinliyosun, hareket ettikçede eline bi buton veriyorlar na basıyosn, galiba kalp atışları normalmi ona bakıyrlar, birde sancın olup olmadıgı çıkıyomuş bana bişey demedi doktor sanırım sancı yoktu(bazen gizli sancıda oluyormuş)

Aman bızım barısmamız da, kusmemızde artık sıradanlastı enıce'cıgım
Bu sabah yıne kızdım, ama tartısmadık.

Bende hafta sonu kalan ıslerın bırazını daha yapacagım, ınsallah.
Sadece temızlık konusunda kararsızım.
Ocak ayında mı yaptırsam, ızne ayrılınca mı, bılemıyorum.

Senın kız tosun olmus, masallah.
Cok guzel gorunuyorlar degıl mı, ellerı yuzunde oynasırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…