- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.581
çok uykum var karnımda hafiften çatlamış dün duştan çıkınca gördüm ve moralim bozuldu o kadar nemlendirici yok badem yapyı yok kakao yağı fayda etmedi yani
eşimede dedim artık sen beni beğenmezsin diye böyle mırıldandı sanki bebeğimiz daha değerli falan diye ama hikaye gıcık dolu dolu bişey diyemedi doğurana kadar yırtık yırtık olur mu ya:44:
çok uykum var karnımda hafiften çatlamış dün duştan çıkınca gördüm ve moralim bozuldu o kadar nemlendirici yok badem yapyı yok kakao yağı fayda etmedi yani
eşimede dedim artık sen beni beğenmezsin diye böyle mırıldandı sanki bebeğimiz daha değerli falan diye ama hikaye gıcık dolu dolu bişey diyemedi doğurana kadar yırtık yırtık olur mu ya:44:
günaydın kızlar,nasılsınız elefera geçmişi okumadı daha ama eşinle aranı düzeltmişsin sanırımçok sevindim. benim bugün dersim yok sizlerle sohbet edeyim azcık dedim sonrada kızımın kıyafetlerini yıkayacagım
dün doktora gittim nts ye aldılar herşey normal görünüyor, doktorumuz kuzucugumun tam dogum pozisyonunda odugunu söyldi, eli hep yüzündeydi, dogdugundada böyle yapar elini yüzünden hiç çekmez dedi. saatlerce izleyebilirdim tontişimi,
dün 33+1 haftalıktık 2385 gr 45cm normal dedi 1 hafta öndeyiz sata göre
benden bukadar dünün haberleri
Canım bu durum genlerle ılgılı.
ıstedıgın kadar kullan, hatta en kalıtelı dıye ıddıa edılen kremı al, catlayacagı varsa yıne catlıyor.
Ben anlamyıorum catlagım var mı, bır bakıyorum var gıbı gelıyor bır yok gıbı.
Ama kesın oldugu zaman bende uzulecegım.
Fakat ne yapabılırız kı?
Bu da bıze bebeklerımızden bırer hatıra deyıp, kabullenmekten baska.
Gunaydınnn (esnerken gozlerınden yas akan kisi modunda)
Nasılsınız hatunlar?
Ben fenayım, bıraksalar yapısıcam masanın ustune, cok uykum var cook.
Safak saymak bu olsa gerek.
Gece agrım cok oldu, evın ıcınde dolandım durdum.
Sonra süt ıctım, onun etkısı ıle mı, psıkolojık mı bılmem, uyuya kalmısım.
Ama sabaha kadar hem konusmus, hemde cok gulmusum.
Oyle dedı esım.
Ayy kapıyı kılıtlesem de, accık uyusam nolur kı?
Ufff uyumaaaaaak ıstıyorum.
Yurt dısında bır kuzenım var, onun da bebegı daha yasını doldurmadı.
Maıl gondermıs, hastaymıs kızı ve kendısı.
'Anne oldugun zaman , hasta olmaya dahı hakkın yok.
Ona en ıyı sen bakabılırsın cunku' demıs ):
Ama ben dogumdan sonra ıkı gun uyumak ıstıyorum.
Dun esıme dedım, 'olur gogsune bır hortum baglarız, Elıf ıcın. Sende uyursun' dıyor
Bu da demek oluyor kı, asıl zor gunler o zaman baslayacak.
günaydın ayşebaharcım nasılsın?
günaydın canım iyi sayılırım
çok sıkılıyorum ya bu eleman yapamayacak galiba
çok karışacak burası
evden yapsam diyorum 3 kuruş maaşa değmez diyorum ama içimde hiç rahat değil
çok sıkıntılıyım bugün
günaydın canım naber
günaydın tatlım
günaydınnn
herkese günaydın kızlar
günaydın güsel annıslerrrrr:)
Bende güne gittim akşam kızlara:)))dün yoktumm cok özleıdm sizlerrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)ya dun izin aldım pazar calsıcma cunku annemlere kadınalr gunune gıtıtmm caylar kahvelr derken aksmaı yaptımmmsiz neler yaptınızzz?herkescıkler ıyımı
Herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün çok yoğun olduğum için yazamadım ama takip ettim sizielefaram herşeyin düzelmesine çoook sevindimmm.Rabbim huzurunuzu hiç bozmaz inş .(hepimizin)
bebeğin kocaman olmuş maşallah dr ne dedi peki tontiş dedi mi?
boyu falanda çok güzel nazar değmesin
artık sürekli sürücem en azından içimi rahatlatmaya çalışayım bari napıyım en az çatlakla kurtulmaya çalışayım doğru diyosuncanım benimde bacaklarım ve kalçamda var hergün krem sürdüm ama çare olmadı, yinede pes etmiyorum bırakırsam daha hızlı artabilir sende bırakma
günaydın eleferam...
Dün 4 de uyudum...
Hiç yalanım yok...
Annelik gerçekten emek ve yürek istiyor canım..
Sağol canım çileğim sen nasılsın?
Neden oyelkenim canın neden sıkkın bugün?
Günaydın sinemim.. Evdesin değil mi artık sen?
Zizinlisin nasıl gidiyor
günaydın sulatnım:)
günaydın ezgimmmmmm
oy burcu da gelmişşşşşş
bende güne gittim akşam kızlara:)))
günaydın canım sen nasılın
herkese günaydın kızlar
Hıc mı anlamıyor?
Daha one yapmamıs mı bu ısı?
yok hiç çalışmamış daha önceden ve zor anlıyor
Herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün çok yoğun olduğum için yazamadım ama takip ettim sizielefaram herşeyin düzelmesine çoook sevindimmm.Rabbim huzurunuzu hiç bozmaz inş .(hepimizin)
günaydın canım
günaydın güsel annıslerrrrr:)
günaydın canım
günaydın kızlar,nasılsınız elefera geçmişi okumadı daha ama eşinle aranı düzeltmişsin sanırımçok sevindim. benim bugün dersim yok sizlerle sohbet edeyim azcık dedim sonrada kızımın kıyafetlerini yıkayacagım
dün doktora gittim nts ye aldılar herşey normal görünüyor, doktorumuz kuzucugumun tam dogum pozisyonunda odugunu söyldi, eli hep yüzündeydi, dogdugundada böyle yapar elini yüzünden hiç çekmez dedi. saatlerce izleyebilirdim tontişimi,
oo maaşallah 33 hafta olmuşsun demek
artık sürekli sürücem en azından içimi rahatlatmaya çalışayım bari napıyım en az çatlakla kurtulmaya çalışayım doğru diyosun
inş.canım ama karın sönünce çatlaklar daha çok belli oluyor
canım bize tontiş gibi geldi ama normal dedi doktor nette ultrason resimlerine bakıyorum hep tontiş bebekler yani bizimkine has bişey degil, ama kocaman yanakları var diyorum ki bu çocuk sadece yanak olarak dogacak galibagerçi bende babasıda zayıf suratlı degiiz ama babaya benzicek galiba
ya NTS ne demek? yani doğum zamanını belirlemek için olan bişi onu anladım da nasıl yapıyorlar bi cihaza mı sokuyorlar bilgilendirin beenniiiii
ya NTS ne demek? yani doğum zamanını belirlemek için olan bişi onu anladım da nasıl yapıyorlar bi cihaza mı sokuyorlar bilgilendirin beenniiiii
günaydın canım
Hıc mı anlamıyor?
Daha one yapmamıs mı bu ısı?
yok hiç çalışmamış daha önceden ve zor anlıyor
günaydın canım
günaydın canım
oo maaşallah 33 hafta olmuşsun demek
inş.canım ama karın sönünce çatlaklar daha çok belli oluyor
ayşebahar son zamanlar hiç geçmemeye başladı sanki bir günüm 3 gün gibi geçiyor dün doktor son 1 haftan hiç geçmez dedi,doguma hazırmısın dedi suratıma baktı hazırsın gözünden belli dediallahım bi sağlıcakla kızımı kucagıma alsam
günaydın kızlar
ben hastane çıkışı olarak Fuar Baby Fuar Baby Hastane Çıkışı Hediye Sepeti | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler bu linkteki beyaz takımı aldım. zaten ilk kızımdan da vardı hastane çıkışı bunun süsüne kandım açıkcası :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?