2012 Şubat Anneleri

Bızde ınsallah oyle dıyecegız yavrularımıza.
Hele bı kucagımıza alalım zaten, aklımıza bıle gelmeyecek o catlaklar.

Günaydın eleferam...
Dün 4 de uyudum...
Hiç yalanım yok...
Annelik gerçekten emek ve yürek istiyor canım..

Emınım oyledır.
Hele dis cıkarma donemlerı daha da zor oluyormus.

Yapacak bırsey yok, onlar ıcın katlanacagız.

Ben kacıyorum kızlar.
Bırazdan toplantı var, sonrasında ıse birebir egitim.
Zaman daralıyor gıtgıde, gıtmeden su egıtımler bıtsın de, patroncugum uykusuz kalmasın

üzme kendini canım boşver, bende sabah kızdım biraz ama sonra dedimki ne tartışıp huzur bozacaksın boşver ne halivarsa görsün dedim,hiç takmıyorum artık davranışlarını, kızımı düşünmek zorundayım

tosuncuk büyüyor bakalım inşallah dogumda kolay olur, elini çekmiyor hiç yüzünden zaten biara gözüne soktuda sonra indirdi bizde gördük yüzünü, dil çıkardı bidee kuzucugum benim

Gunaydin bayanlar, nasilsiniz bugun? Oyelkencim; bilmiyorsa isin gercekten zor zaman dar neden bilen birini almamislarki ilginc

ben aralıkta bırakıcam demiştim daha çok önce son bir haftada eleman aldılar hemde hiç bilmeyen birisini
kızlar da diyorlar bırak rahat ol daha iyi senin değerini bilirler diyorlar ama içim rahat etmiyor
artık öğrendiği kadar ne yapayım bende kendimi kasmayacağım

ben şimdi çıkıyrum kızlar kıyafetleri yıkamaya başlıyım artık, arasıra dahil olurum sohbete

görüşürüz canım

günaydınn canım bende onu atlamısım demekki görmemiştim.Est.canım önemli olan sorunun cevabını bulmandı :)
oyy maşallahh kuzucuğumaaa

Günaydın canım sen nasılın
İyim canım çok şükür .Bu aralar bir tek uykuda bi de kıyafetlerde sorunum var.Bir kaç hamile kıyafetim var onlarda öyle hoş şeyler de değil.İşyerinde böyle hem çirkin hem aynı şeyleri giymek moralimi çok bozuyo.Kendimi çoook çirkin hissediyorum bu kadar süslü insanlar arasında
ya NTS ne demek? yani doğum zamanını belirlemek için olan bişi onu anladım da nasıl yapıyorlar bi cihaza mı sokuyorlar bilgilendirin beenniiiii
Canım iki kuşak ile steteskop gibi küçük bi aleti beline bağlıyorlar yaklasık 20 dk sürüyor.Çocugun kalp atışlarını ve senin sancılarını ölçüyor.

oyelken kendini çok yorma canım yaa bu halinle.Yapabildiği kadar yapsın.Sen süt izninden sonra tekrar çalışmaya başlıcakmısın?

oyelken bırak sal anam ister öğrwnsin ister öğrenmesin
bende az sonra şube müdürünün yanına çıkıcam yeter artık kaç gündür tekim
arkadaş geldiğindede hep arazi yeter diycem hakkatten yeter ama yoruldum kaç gündür

Benım gıbı bogaz ı cok yanan varmı ınanın bıktım bu bogaz yanmasıodna gece uykumdan uyandırıyorr yaa ne yesem yanıyorrr nedar gıdckem bu böleee

Gunaydin dunya quzelleri ins iyisinizdir. Hem qece uykusuzluqu hemde sabah mesaisini aksatmayan arkadaslarim rabbim nasilda yardimciniz oluyor. Bunu burdan bile qorebilmek okadar mumkunku. Harikasiniz..! Biz cimcimemle yeni uyandik daha. Hanimzade qece sanki ben icerde zorla tutuyomusum qibi haldir haldir tekmeledi beni saatlerce dalamadim en son 4e qeliodu sanirim saat. Ben o ayaklari bacaklari nasil kemircem haberi yok tabi vursun bakalim :)

ne güzel motive ediyosun insanı saol canım
çok pozitif gördüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…