- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.601
günaydın canım
Hıc mı anlamıyor?
Daha one yapmamıs mı bu ısı?
yok hiç çalışmamış daha önceden ve zor anlıyor
günaydın canım
günaydın canım
oo maaşallah 33 hafta olmuşsun demek
inş.canım ama karın sönünce çatlaklar daha çok belli oluyor
GÜNAYDIN DUNURMM KIZLARIN NAPIYORRRR
tam olarak çatlak mı bende anlayamıyorum ama anneme sordum hemen evet çatlak dedi resmen acı gerçekle yüzleştim
sonra açtı kendi karnını gösterdi bak bunlarda senin hatıran ama ben çok seviyorum onları dedi
canım annem incecik kadın bide
Günaydın eleferam...
Dün 4 de uyudum...
Hiç yalanım yok...
Annelik gerçekten emek ve yürek istiyor canım..
Aman bızım barısmamız da, kusmemızde artık sıradanlastı enıce'cıgım
Bu sabah yıne kızdım, ama tartısmadık.
Bende hafta sonu kalan ıslerın bırazını daha yapacagım, ınsallah.
Sadece temızlık konusunda kararsızım.
Ocak ayında mı yaptırsam, ızne ayrılınca mı, bılemıyorum.
Senın kız tosun olmus, masallah.
Cok guzel gorunuyorlar degıl mı, ellerı yuzunde oynasırken.
canım 110 lira çok değilmi ya
Gunaydin bayanlar, nasilsiniz bugun? Oyelkencim; bilmiyorsa isin gercekten zor zaman dar neden bilen birini almamislarki ilginc
günaydın canım
GÜNAYDIN DUNURMM KIZLARIN NAPIYORRRR
iyilerdir inşallah canım çarşambayı iple çekiyorum bende
ben daha uyguna aldım ebebekten indirim vardı 90 lı bişiye aldım.
hım iyi yapmışsın canım güle güle kullan inş.
ben aralıkta bırakıcam demiştim daha çok önce son bir haftada eleman aldılar hemde hiç bilmeyen birisini
kızlar da diyorlar bırak rahat ol daha iyi senin değerini bilirler diyorlar ama içim rahat etmiyor
artık öğrendiği kadar ne yapayım bende kendimi kasmayacağım
BENIMDE CUMYA YA DAHA COK VARSABIRRSIZLANIYORUMM
ben aralıkta bırakıcam demiştim daha çok önce son bir haftada eleman aldılar hemde hiç bilmeyen birisini
kızlar da diyorlar bırak rahat ol daha iyi senin değerini bilirler diyorlar ama içim rahat etmiyor
sağol canım. bide ilk kızımda hep chiccodan aldım hastane çıkışlarını falan. buna da ordan alayım diyordum eşitlik olsun diye :))
kıyamıyorum ufaklığa ilkinde kesinlikle daha hevesliydim bu kızıma zaten var diye de bişi alamıyorum. böle cicili bicili görünce sepette dayanamadım aldım.
BENIMDE CUMYA YA DAHA COK VARSABIRRSIZLANIYORUMM
cuma doktora mı gideceksin işi mi bırakacaksın
sağol canım. bide ilk kızımda hep chiccodan aldım hastane çıkışlarını falan. buna da ordan alayım diyordum eşitlik olsun diye :))
kıyamıyorum ufaklığa ilkinde kesinlikle daha hevesliydim bu kızıma zaten var diye de bişi alamıyorum. böle cicili bicili görünce sepette dayanamadım aldım.
iyi yapmışsın canım iyi oldu
Valla aynen oyle kasma canim, benim kiymetimi anladilar hergun defalarca araniyorum benjm yerime birinide almadilar papatron bakiyor ama ariyor, kendini dusun bak bana o kadar strestdn is konusunda cok gerdiler sjmdi bebek biraz daha dursun diye igneler ne varsa yapiliyor inan hic bisey onemli degil
canım 110 lira çok değilmi ya
ben şimdi çıkıyrum kızlar kıyafetleri yıkamaya başlıyım artık, arasıra dahil olurum sohbete
Valla aynen oyle kasma canim, benim kiymetimi anladilar hergun defalarca araniyorum benjm yerime birinide almadilar papatron bakiyor ama ariyor, kendini dusun bak bana o kadar strestdn is konusunda cok gerdiler sjmdi bebek biraz daha dursun diye igneler ne varsa yapiliyor inan hic bisey onemli degil
aynen öyle yaa bende salı kesin bırakayım ozaman yaa
stres yapmıyım kendi kendime boşuna
günaydınn canım bende onu atlamısım demekki görmemiştim.Est.canım önemli olan sorunun cevabını bulmandı :)günaydın canımm bende dun yoktumm ama okudım hemn gelrı gelmez öncekı gunkı bana yaptfgı yorumu gec gordum özur dıledım umarım gormsundurr tekrardan kusura bakma işyerı olunca gızlı skalı bakıyorum buraya ondan
oyy maşallahh kuzucuğumaaagünaydın kızlar,nasılsınız elefera geçmişi okumadı daha ama eşinle aranı düzeltmişsin sanırımçok sevindim. benim bugün dersim yok sizlerle sohbet edeyim azcık dedim sonrada kızımın kıyafetlerini yıkayacagım
dün doktora gittim nts ye aldılar herşey normal görünüyor, doktorumuz kuzucugumun tam dogum pozisyonunda odugunu söyldi, eli hep yüzündeydi, dogdugundada böyle yapar elini yüzünden hiç çekmez dedi. saatlerce izleyebilirdim tontişimi,
dün 33+1 haftalıktık 2385 gr 45cm normal dedi 1 hafta öndeyiz sata göre
benden bukadar dünün haberleri
İyim canım çok şükür .Bu aralar bir tek uykuda bi de kıyafetlerde sorunum var.Bir kaç hamile kıyafetim var onlarda öyle hoş şeyler de değil.İşyerinde böyle hem çirkin hem aynı şeyleri giymek moralimi çok bozuyo.Kendimi çoook çirkin hissediyorum bu kadar süslü insanlar arasındaGünaydın canım sen nasılın
Canım iki kuşak ile steteskop gibi küçük bi aleti beline bağlıyorlar yaklasık 20 dk sürüyor.Çocugun kalp atışlarını ve senin sancılarını ölçüyor.ya NTS ne demek? yani doğum zamanını belirlemek için olan bişi onu anladım da nasıl yapıyorlar bi cihaza mı sokuyorlar bilgilendirin beenniiiii
cuma doktora mı gideceksin işi mi bırakacaksın
iyi yapmışsın canım iyi oldu
DOKTORA GIDICEMMM CANIM İŞİ BIRKAMICAM KISMETSE 37 HAFTAYA KDAR DEVAM KISMETSEEEE SEN NAPICAKSIN?
ne güzel motive ediyosun insanı saol canımGunaydin dunya quzelleriins iyisinizdir. Hem qece uykusuzluqu hemde sabah mesaisini aksatmayan arkadaslarim rabbim nasilda yardimciniz oluyor. Bunu burdan bile qorebilmek okadar mumkunku. Harikasiniz..! Biz cimcimemle yeni uyandik daha. Hanimzade qece sanki ben icerde zorla tutuyomusum qibi haldir haldir tekmeledi beni saatlerce dalamadim en son 4e qeliodu sanirim saat. Ben o ayaklari bacaklari nasil kemircem haberi yok tabi vursun bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?