2012 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar.gecmise bakmadım umarım bebişler ıyıdır.ben gece hıc uyuyamadım sabaha 8de eşimi işe gonderdım ondan sonra uyuyabıldım.gece hem bas agrısı hem bebişn tekmelerı uyutmadı benı.

günaydın canım .. bazen yavaş oluyolar biliyosun onlarında bi ruh hali var artık
olur demişti dr bazen çok hareketli bazen tüm gün hareket etmeyebilir diye..

bilmem ki:44::44::44:hareketleri de önemli diyolar sayın hareketlerini diyolar anlamadım ki:44::44::44:ufak dokunuşlar hissediyorum sadece...gerçi daha kahvaltı yapmadım ama...

bilmem ki:44::44::44:hareketleri de önemli diyolar sayın hareketlerini diyolar anlamadım ki:44::44::44:ufak dokunuşlar hissediyorum sadece...gerçi daha kahvaltı yapmadım ama...

gecmiş olsun canım da bence bu saate kadar ac kalma bebişi dusun bıseyler atıstır hemen.bende kahvaltıyı yenı yaptım ama sagolsun benım oglan acıktıgında sabahları tekme atıp uyandırıyor hem az da olsa bulantım oluyo ac oldugumda

Hoşgeldin ferayım.. Bu sabah sende kızın da maşallah turp gibisiniz desene..:)))
benimki de gece çok hareketli valla..
Gündüz inzivaya çekiliyor...

günaydın kızlar......benim bebiş biraz yavaş bugün sanki...

Hoşgeldin aselkuzum..
Yeri daraldı anası yeri daraldı...

Enice.... Sana yazdım ama malesef pc kapandı cevap yazamadım..
Maşallah yavrun kocaman olmuş.. Gözün aydın hem nts ye de bağlanmışsın..
NAsıldı heyecan yaptın mı?

ne güzel motive ediyosun insanı saol canım
çok pozitif gördüm seni

bebislerimizin bizim sutumuze ihtiyaci olduqu kadar bizimde birilerinden şöyle canı qonulden ''harika qorunuyosun , hic korkma qecicek biticek , kendini kendi telasinla korkutmazsan doqumdan korkulacak bisi yok sakin ol ve bebeqim qeliyor olley modundan aman allahim ölüyorum sanirim epoidural yada sezeryan ne varsa versinler bitsin bu eziyet moduna sokma yeter'' qibi samimi ve qercekten doqruluk payi buyuk bu sozleri duymaya qereksinimiz yokmu? :) Dun kizimla sayisiz doqum oykusu okudum okadar kasmışımki kendimi ilk kez doqum yapoanlarin ifadelerini okudukca cimcimem bile sanki icerde kikirkikir quldu bana :))))) mukafati paha bicilemez bir sanci. Halbuki nekadar tanidik bir aqri. Yillardir ise qitmemize bile mani olamayan adet sancisinin birazcik cok azcik siddetlisi ve saatlerce sureni... Hic korkmuyorum artik. Rabbim simdiden bu qucu koyduysa yureqime eminimki sanci animdada elimi simsikica tutacaktir.
Birde sizlerin varliqi, surda 2 3 kelam edebilmek ayni zafere safak sayiyor olabilmek inanilmaz haz veriyor bana.
Dun aysebahari cok qoremedim mesela ve icimden 1 2 kez acaba aqrisi falanmi oldu dinleniyormu hay allah nerdeki qibi ic qudusel seyler dusundum.
Keza elefera icinde.
Benimolan'in oqluna yorqan yapisi beni bile heyecanlandirdi.
Şu heyecani sabirli ekleyisi dusunuyorumda hicbir ask yasatamazdi bana :)

iste boyle bukleem..
Sikmamisimdir umarim. Dökülüverdim sana fistiqim benim mCx :)))))

doğru diyosun cnm...gerçi daha yeni uyandım sayılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…