- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.621
benım gıbı bogaz ı cok yanan varmı ınanın bıktım bu bogaz yanmasıodna gece uykumdan uyandırıyorr yaa ne yesem yanıyorrr nedar gıdckem bu böleee
günaydın kızlar......benim bebiş biraz yavaş bugün sanki...
canım seninde miden yanıyodu dimi?günaydın yerı dralıyor ondandır dıye duydum ben korkma bence
cuma doktora mı gideceksin işi mi bırakacaksın
DOKTORA GIDICEMMM CANIM İŞİ BIRKAMICAM KISMETSE 37 HAFTAYA KDAR DEVAM KISMETSEEEE SEN NAPICAKSIN?
benim çarşamba 30 haftam ve bırakıcam %90
oyelken bırak sal anam ister öğrwnsin ister öğrenmesin
bende az sonra şube müdürünün yanına çıkıcam yeter artık kaç gündür tekim
arkadaş geldiğindede hep arazi yeter diycem hakkatten yeter ama yoruldum kaç gündür
bence de ya konuş olmaz böyle :)
günaydın canım .. bazen yavaş oluyolar biliyosun onlarında bi ruh hali var artık
olur demişti dr bazen çok hareketli bazen tüm gün hareket etmeyebilir diye..
canım seninde miden yanıyodu dimi?
O bendede oluyo canım normalmiş merak etme sanki dünyaları yemiş gibi yanma yapıyo
Bukleeeeeeeeeeeeee
sen nedne pas vermıyorsun bakyımmmm
gunaydın kızlar.gecmise bakmadım umarım bebişler ıyıdır.ben gece hıc uyuyamadım sabaha 8de eşimi işe gonderdım ondan sonra uyuyabıldım.gece hem bas agrısı hem bebişn tekmelerı uyutmadı benı.[/QUO
GÜNAYDINNN GECELR ÖLE ARKDASIM ARTIK BIZM ICN SANIRIMMM SIMDIDEN HAZIRLIYOLAR GLAIBA BEBESILER BZII
ayy canım rötarlı yazdım ama görmedin heralde pas vermez miyim ben sana
boagzım canımmmm yaaa
ama seyrek olan sey sımdı benı uyumdan bıle uyandıryorrr napcam bılemedım
benim çarşamba 30 haftam ve bırakıcam %90
bence de ya konuş olmaz böyle :)
SENIN ZAMNIN CIK CANIM SEN 2 TAENE KISCE VARRR KOLAY DEGILLL
bilmem ki:44::44::44:hareketleri de önemli diyolar sayın hareketlerini diyolar anlamadım ki:44::44::44:ufak dokunuşlar hissediyorum sadece...gerçi daha kahvaltı yapmadım ama...
cnm bende çok muzdaribim o yanmadan...rennie şurup kullanıyorum o bayağı rahatlatıyor beni...
Gunaydin dunya quzelleriins iyisinizdir. Hem qece uykusuzluqu hemde sabah mesaisini aksatmayan arkadaslarim rabbim nasilda yardimciniz oluyor. Bunu burdan bile qorebilmek okadar mumkunku. Harikasiniz..! Biz cimcimemle yeni uyandik daha. Hanimzade qece sanki ben icerde zorla tutuyomusum qibi haldir haldir tekmeledi beni saatlerce dalamadim en son 4e qeliodu sanirim saat. Ben o ayaklari bacaklari nasil kemircem haberi yok tabi vursun bakalim :)
ne güzel motive ediyosun insanı saol canım
çok pozitif gördüm seni
SENIN ZAMNIN CIK CANIM SEN 2 TAENE KISCE VARRR KOLAY DEGILLL
zorlanmaktan çok insanlara sabrım kalmadı
gecmiş olsun canım da bence bu saate kadar ac kalma bebişi dusun bıseyler atıstır hemen.bende kahvaltıyı yenı yaptım ama sagolsun benım oglan acıktıgında sabahları tekme atıp uyandırıyor hem az da olsa bulantım oluyo ac oldugumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?