2012 Şubat Anneleri

karar vermek çok zormuş hakikaten....bu ay artık belirlicez artık bır isim....yoksa isimsiz kalcak oğluşum.......

arabaylamı alcan..yolu bilmiyomu kendi gelsin sende yahuuuu kız ifadelerden koysana işaret yapıcana....konuya cevap verdiğin yerin altında hemen....

Şekerim benim kocam kıymetli nazlı bebeğimdir o benim:)))Yok canım ya şaka bi yana araba gündüz bende oluyo bana her an araba lazım olabiliyo o yüzden vermiyorum kocişe arabayı...Sabbahları işe servisle gidiyo akşamda normal saatten geç çıkıyo yoğun işleri sebebiyle bende otobüsle falan uğraşmasın siye geç geleceği zaman gidip alıyorum onu:))Bu arada benim mesaj sayım yeterli değil galiba o yüzden smilelar bende çıkmıyor yüz ifadeleri çıksa bende kondururum elbet:))

ayyy ne güzel papağanın mı var yaaa..çekirdekte veriyomusun....çok severim papağan.....

hee sen yenisin ondan....hoşgeldin kkyaaa

evet canım bi arkadaş yazmıştı biraz önce
bende özel mesajla fiyatını falan sordum
sizinle paylaşayım dedim

hım anladım ya benim eşim fotoğrafçı zaten ama izin verirlermiki çekime bilmiyorum hastaneme sormam lazım dr bide ben normal doğum olursa inşallah eşimide istiyorum muhakkak yanımda olsun istiyorum ocak 2 de kontrolumde sorucam

karar vermek çok zormuş hakikaten....bu ay artık belirlicez artık bır isim....yoksa isimsiz kalcak oğluşum.......

bulursun cnm güzel bi isim..çevrenede sor belki güzel bi isim söyleyen çıkar....doğumdan sonra o acele ile her ismi koyarsın zaten eğer bulamaz isen sonra insan pişman oluyo bu isim niye aklımıza gelmedi diye....inş güzel bi ismi olur oğluşununda....

Arkadaşlar bana müsade şimdilik biraz uzanayım oğluşum dinlensin enerji toplasın...Babasını almaya gidicez direksiyon başında uyumayayım...İyi akşamlarrrr

isimleriyle yaşasınlar inş. Canım...oyelken grsz tatlım...

görüşürüz canım

fotoğrafçıya izin verirlerde
doğuma sokmuyorlar genelde

ben de yarın rapor alıyorum hem de çalışamaz raporu

ooo hayırlı olsun bende çarşamba alacağım hemde çalışamaz raporu :)))

ismi koyduktan sonra o kadar çok seviyorsun ki bence piman olunmaz. ismi koyana kadar zor koyduktan sonra artık senin için çok farklı bir yeri oluyor o ismin

Biri haknuru durdursunnnnnn :d

haknur anam sende bu qaz varken benim bile kendimi sezeryan edesim qeldi simdi adrenalin yaptim :d

oyelken qule qule canim allaha emanet ol ins.

Arkadaşlar bana müsade şimdilik biraz uzanayım oğluşum dinlensin enerji toplasın...Babasını almaya gidicez direksiyon başında uyumayayım...İyi akşamlarrrr

iyi akşamlar cnm.....

kızlar bende kaçayım sucu gelir şimdi zaten..daha yemek yapcam......görüşürüz sonra inş.....byy byyyy cümletenn :80:

ayyy ne güzel papağanın mı var yaaa..çekirdekte veriyomusun....çok severim papağan.....

yaaaa var sağolsun adı haşim 2 yıldır bizimle evin ilk evladı denebilir ve bize baya masraflı çıktı bebek gelicek diye onun için büyük balkonumu kapattım canım stor yaptırdık güneş yakmasın diye fayanslarını değiştirdik pislerse görünsün diye açık renk yani senin anlican burağımdan daha masraflı çıktı bize haşim ama napalım onu çok seviyoruz vazgeçmeyide hiç düşünmedik eşimle camdan bizi görücek nasılsa yoksa strese girer tüylerini yolarmış :) ayyy bitane görmüştüm tüysüz çok çirkin oluyolar bu arada oğluşum oynuyo canım su gibi kayıyor içimde bebeğim

sağol canım inşlhh. güzel anlamlı bir isim olsun istiyorum onun içi özeniyorum bu kadar bakalım artık nasıbınde hangi isim var.herseyı hazır bir de isim halledilirse aramıza gelmesını beklıcez artık sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…