2012 Şubat Anneleri

Si-sem actim izliyorum tskler :)

bukleem ne dion sen enem enem yirim qöbüşünü

Nihlee beste super deqerlendirelim bunu

oh oh masallah hareketlı olsun tosunummmmmmmm
hıckırması mukemmel bıse yaa bende hayranım hıckırmasına cok guzel oluyor..
ay bayıldım buna

canım sıkıldıkca soluyom esıme manyak dıyo bana ıyıce sıyırmısım

kız sen böyle diye diye doğurma sakın erkenden Allah muhafaza

aksam dogurmadıysam kesın bı sure daha dogurmam
ama dogsun yaa

Si-sem actim izliyorum tskler :)

bukleem ne dion sen enem enem yirim qöbüşünü

Nihlee beste super deqerlendirelim bunu

kesınlıkle degerlendır
canın sıkıldıkca enerjı verıyor

sen grip olduğuna eminmisin ne enerji yinee...ayyyyyyyyy gelinim yerinde durmicak kesin böyle anası varsa
kız ben yatak dosek yatsam yıne enerjım vardır
eger bı gun cok sakın olursam korkun benden kesın geberıyorumdur
suan o kadar kotuyum kı smdı cıkıp uzanmayı duusnuyorum bıraz
ayakta zor duruyorum
ama enerjımı kaybetmemmm
sen benım kızımın kukusunu yee
bu enerjiyle kesin erken doğurur bu........ o zamanda gelin çooookkk büyük olur bizim oğlandan yaaaaaaaaaa

banada ole gelıyor zaten dogum zamanı 20ocak10subat arası
ben 25 ocakta cıkarmayı dusunuyorum
daha ıyı kızzzzz cokcok zengın olurlar

hayırlı haberlerle gel ınsallah cnm

hadi güzel haberlelrle gel canım inş sağlığıda kilosuda yerindedir bebeğinin

geldim kızlar...
kızım 42 cm 2 kg ..
ama dr yogun değildi bugün ,çok rahat geçti..
ama dr yine hafiften kızdırdı beni bulantı ve kusmalarım var benim şu son 3-4 günde iyice fenalaştı.. benim için ilk aylara göre sorun bile değil ama eşim sormamı istedi.. sordum madem kusuyorsun nasıl 1.5 kilo aldın dedi.. zaten 750 gr ımını bebek almış ,hem ben sana yalan mı sölicem ? tuhafıma gitti ... tamam ilk zamanlar gibi değil ilk zamanlar kilo vermiştim falan filan ama karnım varken kusmakta zorluyor beni.. bende kime soruyorsam ..20 gün sonraya çağırdı ..

he bu arada dönmemiş,36.haftaya kadar döner dedi.. yalancı sancılarım olmuyor dedim senin çok hissedebileceğin bişey değil dedi dinlenme halindeyken karnında bir topluluk hissediyorsan elinle o dedi.. anlamadım :)) boyle işte dr maceram :)

kötüysen dinlen cnm uzan biraz...... havada tam yatmalık zaten.....çok merak ediyorum gelinim kaç kilo olmuş....inş iyidir...niye sancı olduki sende erken erken anlayamadım...üşütüyosun sen kendini sanırsam ayaklarını sıcak tut bak..gelinime bişey olmasın

gebelık pskolojısı sekrım işte bzımkı

Işe gııdp gelnlerın hamıslerın yarıdmcısı olsunnnn

hayırlı olsun cnm 2 ye gelmiş ne güzel....inş benim oğlumda 2 olur...150 gr eksikti .doktorun ters ters konuşmuş salakmı ooo..adam akıllı bilgi vermesi gerek..niye kusuyosun acaba yediklerinmi dokunuyo .....mideni üşütmüştürsün belki...bu ara bi üşütmedir gidiyo zaten hamilelerde havalardan yahu...nane limon yap o çok iyi gelir cnm.....yaa kızlar hepte 42 cm bu ara yaa benim oğlum kısamı olcak acaba?:44: babasıda uzun boylu ama taktım şimdi ben buna....31+4 de gittim ben 39 cm di..:44:inş kısa boylu olmaz..

maşallah bebeğine gayet güzel..
bu dr lar neden bu kdar ukala olmak zorunda.. çok biliyo olsak gitmeyiz zaten ve de sormak zorundayız dimi resmen azarlamaya yönelik tavır içindeler.. bunlar bi terslenmeyi hakediyor bence

canım masallah bebgın kılosu falan ıyı cıkmısta senın rahat gectı dedıgın bu mu dr senı strese sokmus gondermıs.bende gıttıgımde smutlu oluyorum.hastaneden donuste doktorun soyledıklerıykle alakalı bı suru soru takılıypo kafama sonrasında strese gırıyorum....

kızlar ben yemeğe iniyorum
afiyet olsun canım

yok kız niye kısa olsun takma böyle şeyleri kafana sağlıklı olsun hem önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…