- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.981
biiiiir cok sıkıldıkk
ıkııııı yerımız cok dar
ooooo dogurasım var
biiiiir cok sıkıldıkk
ıkııııı yerımız cok dar
ooooo dogurasım var
oh oh masallah hareketlı olsun tosunummmmmmmmkızkanma şeker sen nasılsın bakim.....sen genelde oyelkene cvp yazdığın için bişi demedim bende ....inş sende alırsın o gün gelir
noldu ne varki ben şimdi kapadım tvyi yaaa:44:
geçmiş olsun cnm..bennebileyimde gripti dün dikkat edin kendinize yaaavvv havalar bi öyle bi böyle hasta ediyo insanı.....damadın karnımı baştan başa yamultuyo napsın..hıçkırığı oldu akşam yine eşimede gösterdim çok güzeldi yaa....mügeye ben gıcıııııkkkkkkkk oluyorum yaaa sevmiyorum hiçç
ay bayıldım buna
kız sen böyle diye diye doğurma sakın erkenden Allah muhafaza
Si-sem actim izliyorum tskler :)
bukleem ne dion sen enem enem yirim qöbüşünü
Nihlee beste super deqerlendirelim bunu
Nihlee beste super deqerlendirelim bunu[/Q ıyı seyırler canım bende ızlıyorumumarım bu bılgılerı dogumdan sonra uygulayabılırz
Nihlee beste super deqerlendirelim bunu
kız ben yatak dosek yatsam yıne enerjım vardırsen grip olduğuna eminmisin ne enerji yinee...ayyyyyyyyy gelinim yerinde durmicak kesin böyle anası varsa
bu enerjiyle kesin erken doğurur bu........ o zamanda gelin çooookkk büyük olur bizim oğlandan yaaaaaaaaaa
boşver bayanın bbüyük olması daha iyi olur daha idareci ve yönlendirici olurbu enerjiyle kesin erken doğurur bu........ o zamanda gelin çooookkk büyük olur bizim oğlandan yaaaaaaaaaa
hayırlı haberlerle gel ınsallah cnm
hadi güzel haberlelrle gel canım inş sağlığıda kilosuda yerindedir bebeğinin
Canım inşallah kızın çook çook iyidir..
Doktora sormak istediklerini sen sor
vakti olmasa bile hızla cevap veriir sonuçta
Bu konuda kendini strese sokma
Zorda kalırsan geç de olsa değiştir doktorunu
herşeyin hayırlısı olsun
ne var tvde yaaahuu:44:
aksam dogurmadıysam kesın bı sure daha dogurmam
ama dogsun yaa
kesınlıkle degerlendır
canın sıkıldıkca enerjı verıyor
kız ben yatak dosek yatsam yıne enerjım vardır
eger bı gun cok sakın olursam korkun benden kesın geberıyorumdur
suan o kadar kotuyum kı smdı cıkıp uzanmayı duusnuyorum bıraz
ayakta zor duruyorum
ama enerjımı kaybetmemmm
sen benım kızımın kukusunu yee
banada ole gelıyor zaten dogum zamanı 20ocak10subat arası
ben 25 ocakta cıkarmayı dusunuyorum
daha ıyı kızzzzz cokcok zengın olurlar
hoşbulduk...... Başta dünürü görünce sorayım dedim cnm olurmu hiç sizleride seviyorum ben......kız ben rapor önceside evdeydim zati.....iş yerimden erken ayrılmak zorunda kalmıştım fakat ssk am devam ettiği için yinede rapor alabildim iş yerim doğum paramı almam için yardımcı oldu sağ olsun....evet ev güzel..allahım sokaktakilerin yardımcısı olsun..havalar daha düzelmez sanırım yaaa...
geldim kızlar...
kızım 42 cm 2 kg ..
ama dr yogun değildi bugün ,çok rahat geçti..
ama dr yine hafiften kızdırdı beni bulantı ve kusmalarım var benim şu son 3-4 günde iyice fenalaştı.. benim için ilk aylara göre sorun bile değil ama eşim sormamı istedi.. sordum madem kusuyorsun nasıl 1.5 kilo aldın dedi.. zaten 750 gr ımını bebek almış ,hem ben sana yalan mı sölicem ? tuhafıma gitti ... tamam ilk zamanlar gibi değil ilk zamanlar kilo vermiştim falan filan ama karnım varken kusmakta zorluyor beni.. bende kime soruyorsam ..20 gün sonraya çağırdı ..
he bu arada dönmemiş,36.haftaya kadar döner dedi.. yalancı sancılarım olmuyor dedim senin çok hissedebileceğin bişey değil dedi dinlenme halindeyken karnında bir topluluk hissediyorsan elinle o dedi.. anlamadım :)) boyle işte dr maceram :)
geldim kızlar...
kızım 42 cm 2 kg ..
ama dr yine hafiften kızdırdı beni bulantı ve kusmalarım var benim şu son 3-4 günde iyice fenalaştı.. benim için ilk aylara göre sorun bile değil ama eşim sormamı istedi.. sordum madem kusuyorsun nasıl 1.5 kilo aldın dedi.. zaten 750 gr ımını bebek almış ,hem ben sana yalan mı sölicem ? tuhafıma gitti ... tamam ilk zamanlar gibi değil ilk zamanlar kilo vermiştim falan filan ama karnım varken kusmakta zorluyor beni.. bende kime soruyorsam ..20 gün sonraya çağırdı ..
he bu arada dönmemiş,36.haftaya kadar döner dedi.. yalancı sancılarım olmuyor dedim senin çok hissedebileceğin bişey değil dedi dinlenme halindeyken karnında bir topluluk hissediyorsan elinle o dedi.. anlamadım :)) boyle işte dr maceram :)
geldim kızlar...
kızım 42 cm 2 kg ..
afiyet olsun canımkızlar ben yemeğe iniyorum
hayırlı olsun cnm 2 ye gelmiş ne güzel....inş benim oğlumda 2 olur...150 gr eksikti .doktorun ters ters konuşmuş salakmı ooo..adam akıllı bilgi vermesi gerek..niye kusuyosun acaba yediklerinmi dokunuyo .....mideni üşütmüştürsün belki...bu ara bi üşütmedir gidiyo zaten hamilelerde havalardan yahu...nane limon yap o çok iyi gelir cnm.....yaa kızlar hepte 42 cm bu ara yaa benim oğlum kısamı olcak acaba?:44: babasıda uzun boylu ama taktım şimdi ben buna....31+4 de gittim ben 39 cm di..:44:inş kısa boylu olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?