2012 Şubat Anneleri

benimolan saol canim bende seni yirim :) dinlen bitanem kendine dikkat ol :)))))

Tam qobek deliqmin hizasinda tadilat basladi yine Kizim icerde neyini kaybettide araniyor ortaliqi daqitiyor acaba sekli deqisiyo resmen karnimin

selam kızlar ben geldim okulda telden girdim biara muhabbet güzeldi ama yazamadım, becereiyorum telefondan yazmayı

nasılsınız bakalım keyifler yerinde görünüyor

herkes kaybolmuş..
bugün aysebaharcım da gelmedi oyelkende yanındakinden dolayı yazamıyo
havada kasvetli ondan olsa gerek:26::26:

kızlar hafta sonu geldi yaşasıııııınnnnnnnnnnnnn 2 gün tatile 1,5 saatim kaldı :119:
hafta sonu bebişimin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum ama hafada çok yağmurlu evde kuruturum olmazsa napim.. sizler yıkarken sabun tozu mu kullanıdınız bide yumuşatıcı kullandınız mı?

Son düzenleme:
selam kızlar doktora gittim geldim. raporu hallet izin işleri falan biraz telaşlıydı bugün giremedim. bebişim biraz minikmiş ama ters dönmüş keyfi de yerinde dedi çok şükür.. izindeyken de evden girerim görüşürüz yine ...

ne sansılınn 2 gun

Ben dalın toz kullnadım dalın yumastıcı

canım bende dün yıkadım dalinin sıvı deterjanını kullandım onuda az döktüm yumuşatıcı hiç kullanmadım , evde kurutuyorum bende yarında ütüsünü yapıp yerleştirecem inşallah

herkes izne ayrılmaya başladı benimde 3 haftam kaldı ama çalışabilir raporu aldım 5 haftayı sonraya ekleticem

canım napıyım o aksam daha basladımm özgeyı kızdrımyım dedım Ve bitttii

sen bızı ekledımmı face den eklıcektınnn bakıym hı?

eklemedim canım.şöyleki benim evde netim yok..kayıncalideme gidince falan ancak facebooka giriyorum işyerinde de yasak...
kaynanamada bayadır gitmiyorum o yüzden eklemedim ekleyeceğim en kısa sürede

enicecim bende haftaya çalışabilir raporu alacağım kısmetse...ne gibi evraklar gerekli ne yaptı doktorun çalışabilir raporu verirken...

canım hiç bi evrak götürmedim satta göre 31+6 haftalıktım gittim hemen bi kağıda(rapor kagıdıydı sanırım) 5 hafta daha çalışabilir yazdı çktım 5 dk sürdü.tabi çalışmakmı istiyorsun izne ayrılmakmı diye sordu, ben çok şkür iyiyim daha çok ağırlaşmadım kötü olursam tekrar gidip çalışamaz alabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…