- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.101
Evet şekerim aynen öyle o yüzden tamamen bilinçlenme işi bu.kafamızda bitirelim biz herşeyi...:13:
aynen canım aynen olanları duyuyoruz sonuçta öyle veya böyle hazırlıklı olmak lazım kaçış yok
herkes kaybolmuş..
Bugün aysebaharcım da gelmedi oyelkende yanındakinden dolayı yazamıyo
havada kasvetli ondan olsa gerek:26::26:
selam kızlar ben geldim okulda telden girdim biara muhabbet güzeldi ama yazamadım, becereiyorum telefondan yazmayı
nasılsınız bakalım keyifler yerinde görünüyor
kızlar hafta sonu geldi yaşasıııııınnnnnnnnnnnnn 2 gün tatile 1,5 saatim kaldı :119:
Hafta sonu bebişimin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum ama hafada çok yağmurlu evde kuruturum olmazsa napim.. Sizler yıkarken sabuz tozu mu kullanıdınız bide yumuşatıcı kullandınız mı?
selam kızlar doktora gittim geldim. Raporu hallet izin işleri falan biraz telaşlıydı bugün giremedim. Bebişim biraz minikmiş ama ters dönmüş keyfi de yerinde dedi çok şükür.. Izindeyken de evden girerim görüşürüz yine ...
kızlar hafta sonu geldi yaşasıııııınnnnnnnnnnnnn 2 gün tatile 1,5 saatim kaldı :119:
hafta sonu bebişimin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum ama hafada çok yağmurlu evde kuruturum olmazsa napim.. sizler yıkarken sabuz tozu mu kullanıdınız bide yumuşatıcı kullandınız mı?
ne sansılınn 2 gun
Ben dalın toz kullnadım dalın yumastıcı
kız sen ne ara yıkadın geçen diyordun yıkamadım diye oyelken kızıyordu bize ayyy ben çok geç kaldım galiba hafta sonu mutlaka yıkamam lazım
herkes izne ayrılmaya başladı benimde 3 haftam kaldı ama çalışabilir raporu aldım 5 haftayı sonraya ekleticem
herkes izne ayrılmaya başladı benimde 3 haftam kaldı ama çalışabilir raporu aldım 5 haftayı sonraya ekleticem
bend eburdayım bacımmmmmmmmmm 37 haftama kadarrrrrrrrrr
canım napıyım o aksam daha basladımm özgeyı kızdrımyım dedımVe bitttii
sen bızı ekledımmı face den eklıcektınnn bakıym hı?
enicecim bende haftaya çalışabilir raporu alacağım kısmetse...ne gibi evraklar gerekli ne yaptı doktorun çalışabilir raporu verirken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?