2012 Şubat Anneleri

bende okudum kolay doğum olmuş ama ne güzel Rabbim hepimize nasip etsin inş..

bu kolay olanı ise ben zorunu düşünemiyorum resmen bırakmışlar kendi kendine doğurmuş yahuuuu....ben hayatta desteksiz bişey yapamam öyle valla lın sezeryana derim..tek başına koymuşlar yatağa ıkın bkalım dizi izler gibi..ne zorrr

çok güzeldi yaa flim çokta heyecanlıydı keşke sende izleseydin bende çok heyecan yaptım akşam......çocukta çok yakışıklıydı telefona bkan...dimi......inş oğlumda ykışıklı olur öyle..

zaten öyle derler ya bıraksan her kadın tek başına doğurur diye...çok kasmamışlar kadına yurt dışında öyle oluyormuş sanırım...çok korktum ama yinede yaaa:18::18::18::18::18:

zaten öyle derler ya bıraksan her kadın tek başına doğurur diye...çok kasmamışlar kadına yurt dışında öyle oluyormuş sanırım...çok korktum ama yinede yaaa:18::18::18::18::18:

yurt dışındamıymış ben tam göremedim ama....evet yaa normal yatağa bırakmışlar hadi doğur bakalım demişler..doktor dediğin komut verir şöyle yap böyle yp diye dimi..allah yardımcımız olsun valla zorrr

kızlar 1 saattr dolabı duzenlemekle ugrasıyorum nasıl yoruldum anlatamam.tum kıyafetlerı bosaltıp tekrar duzenledım.canım cıktı.bı de ustune aclık artık gozum donmeye basladı.oglum da tekme atmaya basaladı zavallı bebişim acıktı.normalde bu saatte meyve falan yemem lazımdı.daha meyve de yıyemedım.sızde oluyomu bılmıyorum benım oglan meyveyı cok sevıyo ozellıkle elma ve portakal yedıgımde hemen tepkı verıyo.dıger meyvelerde dıkkat edıyorum her hangı bır tepkı yok ama ozellıkle portakalda cosuyor bebişim

ben mandalina seviyorum çok....ye bişeylerde sevinsin annesi
cok kolay olmus olsaydı zateen kadında yırtıklar olmazdı canımm

devamına bakmadım ama niye yırtılması olmuşki 10 cm açılmış zaten gayet iyi bi açılma ....ama neyse konuşmayalım daha fazla etkilenmeyelim..zaten tırsıyoruzzz:18:

sen sezeryan olcan zaten okumasanda olur cnm..valla kötü bi doğum olmuş bence..doktor kendi haline bırakmış yaaa one öyle....

evet ya bide ona dr parasıvermişlerdir

cok kolay olmus olsaydı zateen kadında yırtıklar olmazdı canımm

aa oraları okumamışım kız

OTE=buklee;22306419]kızz onlarda doğuma başladı desenize ayyy ocaktada bizden fireler başlar
hemen okuyum bari geliyorum bakıyım bi[/QUOTE]

evet başlar bizde de yakında

Hicte korkmuyorum taammi
bizde doqururuz subatta aha burayada yazariz parsel parsel mart annisleride qelir bizi okur hih

evet ya bide ona dr parasıvermişlerdir

aa oraları okumamışım kız

OTE=buklee;22306419]kızz onlarda doğuma başladı desenize ayyy ocaktada bizden fireler başlar
hemen okuyum bari geliyorum bakıyım bi

evet başlar bizde de yakında[/QUOTE]

yok bacım ya yırtılan bu kadın degılmıs ben yalnıs okumusm

kızz onlarda doğuma başladı desenize ayyy ocaktada bizden fireler başlar
hemen okuyum bari geliyorum bakıyım bi

hiç tavsiye etmem aslında bakmasan daha iyi etkilenirsin sen..gerçi hepimiz etkilendik zatende :18:... kızlar ben annemin doğumunu hatılıyorum....kızkardeşim 4.500 kg doğdu benim ben o zaman 13 yaşındydım....annem kontrole hastaneye gitti şimdi benim doktorum onun doktoruydu......doktor eve git bi kaçgün sonra gelir sancın demiş 40 haftayı doldurmuştu annem ve günü geçmek üzereydi..eve geldiler babaml o zaman..anneme bi ağrı sızı girdi beline..adet sancısı gibi..çok iyi hatırlıyorum....wcye gitti suyu gelmiş meğer..çıktı halasını aradı dedi hala böyle böyle belirtilerim var oda dedi doğum sancısı o koş git..neyse aldık herşeyi hemen çıktık doktora tekrar..gündüzdü....anneme serum bağladılar koluna...yarım saate bilemedin 40 45 dak içinde doğdu kardeşim normal doğumla...ne tombişti hemde..kapı aralığından gördük onu giydirilerken..yıkamamışlardı pudralamışlardı kardeşimi o zamanlar....keşke hepimiz böyle kolay doğursak 3 4 dikişi vardı annemin sadece..hemde okadar kilolu bebeğe...ikinci doğum olduğundanmı o kadar kolay doğdu bilmiyorum ama inş bende hemen doğururum böyle yaaaa.. 1 gün 2 gün sancı çekenleri duyunca korkuyo insan...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…