- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.061
bende okudum kolay doğum olmuş ama ne güzel Rabbim hepimize nasip etsin inş..
haklsın her dizide bır olumsuzluk var bunlada kalmıyor yapılmaması gerektge daır hıcbır uyarı da yok genc kızalr cocuklar etkılenıyorr bızde kapadık
ölüm hattı vardı starda onu actı benım kocamda ama ben bakmadım malum unduz iş de iş gece evde iş çamsırlar vardı yaıknıcka yıka ser derken gece bıtıverdi
ayyy doğumu okurken tırnaklarımı yemişim :)))
bu kolay olanı ise ben zorunu düşünemiyorum resmen bırakmışlar kendi kendine doğurmuş yahuuuu....ben hayatta desteksiz bişey yapamam öyle valla lın sezeryana derim..tek başına koymuşlar yatağa ıkın bkalım dizi izler gibi..ne zorrr
zaten öyle derler ya bıraksan her kadın tek başına doğurur diye...çok kasmamışlar kadına yurt dışında öyle oluyormuş sanırım...çok korktum ama yinede yaaa:18::18::18::18::18:
çok güzeldi yaa flim çokta heyecanlıydı keşke sende izleseydin bende çok heyecan yaptım akşam......çocukta çok yakışıklıydı telefona bkan...dimi......inş oğlumda ykışıklı olur öyle..
o cocugu gordum evet bencede yakısklıydı baktım bende oğlum böle yaksıklı olsn dıye
yurt dışındamıymış ben tam göremedim ama....evet yaa normal yatağa bırakmışlar hadi doğur bakalım demişler..doktor dediğin komut verir şöyle yap böyle yp diye dimi..allah yardımcımız olsun valla zorrr
ismi rayn dı dizide.......yakışıklı kerata ..anam armut dibine düşer eşimin demesi gibi kesin onlara benzerler.....
ben mandalina seviyorum çok....ye bişeylerde sevinsin annesikızlar 1 saattr dolabı duzenlemekle ugrasıyorum nasıl yoruldum anlatamam.tum kıyafetlerı bosaltıp tekrar duzenledım.canım cıktı.bı de ustune aclık artık gozum donmeye basladı.oglum da tekme atmaya basaladı zavallı bebişim acıktı.normalde bu saatte meyve falan yemem lazımdı.daha meyve de yıyemedım.sızde oluyomu bılmıyorum benım oglan meyveyı cok sevıyo ozellıkle elma ve portakal yedıgımde hemen tepkı verıyo.dıger meyvelerde dıkkat edıyorum her hangı bır tepkı yok ama ozellıkle portakalda cosuyor bebişim
cok kolay olmus olsaydı zateen kadında yırtıklar olmazdı canımm
ayyy kim doğurmuşş.. anlamadım yemekteydim :26::26:
ayyy kim doğurmuşş.. anlamadım yemekteydim :26::26:
sen sezeryan olcan zaten okumasanda olur cnm..valla kötü bi doğum olmuş bence..doktor kendi haline bırakmış yaaa one öyle....
cok kolay olmus olsaydı zateen kadında yırtıklar olmazdı canımm
evet ya bide ona dr parasıvermişlerdir
aa oraları okumamışım kız
OTE=buklee;22306419]kızz onlarda doğuma başladı desenize ayyy ocaktada bizden fireler başlar
hemen okuyum bari geliyorum bakıyım bi
kızz onlarda doğuma başladı desenize ayyy ocaktada bizden fireler başlar
hemen okuyum bari geliyorum bakıyım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?