- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.121
15 gün öndeyim bacım senden ben dogurana kadar yazarım size
kızlar hafta sonu geldi yaşasıııııınnnnnnnnnnnnn 2 gün tatile 1,5 saatim kaldı :119:
hafta sonu bebişimin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum ama hafada çok yağmurlu evde kuruturum olmazsa napim.. sizler yıkarken sabun tozu mu kullanıdınız bide yumuşatıcı kullandınız mı?
askolsun
eklemedim canım.şöyleki benim evde netim yok..kayıncalideme gidince falan ancak facebooka giriyorum işyerinde de yasak...
kaynanamada bayadır gitmiyorumo yüzden eklemedim ekleyeceğim en kısa sürede
canım hiç bi evrak götürmedim satta göre 31+6 haftalıktım gittim hemen bi kağıda(rapor kagıdıydı sanırım) 5 hafta daha çalışabilir yazdı çktım 5 dk sürdü.tabi çalışmakmı istiyorsun izne ayrılmakmı diye sordu, ben çok şkür iyiyim daha çok ağırlaşmadım kötü olursam tekrar gidip çalışamaz alabiliyorsun
Kıslarrr merhaba ya şu sorunuma bi yol bulsak beraber...Oğlumun yatağına winnie the pooh karakterinin kulplarını arıyorum bulamadım bana yardımcı olurmusunuz nerden bulabiliriz netten dışardan falan.....
Anaaaaaaaaa hala yıkamayanlar mı var yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
15 gün öndeyim bacım senden ben dogurana kadar yazarım size
hmm iyimiş...hiç muayne falan etmedi mi? belki ben çalışmak istiyorum ama bebiş erken gelme riski var dimi ahhh bu devlet hastaneleri !! bizimkide öle; en son oraya gittim başlarından savar gibi yaptılar çok sinir oldum 6,5 aya kadar hep özel hastaneye gitmiştim kasın ağzımdan çıakca söze baktı hep eşim bile diyor paranın gözü kör olsun ilgi bile başka diye...
dogurunca yaz canımm tecrubelı olcan nede olsa
bbye ile aramızda 2 gün var o benden önceAcaba kim önce doğuracak hehehe çok merak ediyorummmm...bbye bebiş kaç kg boyu kaç du hemen karşılaştırayım
ay canım hiç bilmem ki öyle yerleri mobilya aksesuarları satan dükkanlara yada bebek mobilyası satan yerler aklıma geldi...:26:
toz detarjan aldım ben dalinin çok güzel oldu memnun kaldım yani canım
ooyyy bebeğim küstün mü sen bana yirim ben seni pardon
yazacam tabi canım 1 gün girmesem sizleri çok merak ediyorum hiç görmedim sizleri ama çok yakın oldunuz bana inşallah salıcakla dogum yaparımda herşeyi anlatım
kızlar benide face eklesenize akşamları giriyorum buraya pek kimse olmuyor gündüzde hep okuldayım giremiyorum
ben :83: kızmaaaa
ben :83: Kızmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?