2012 Şubat Anneleri

Hicte korkmuyorum taammi
bizde doqururuz subatta aha burayada yazariz parsel parsel mart annisleride qelir bizi okur hih

senınle aynı fıkırdeyım bend ekorkmuyorum kımsede kokrsun ıstemıyorum allhın ıznıle normal dogurcak olanlarda sezaryen olucaklrda cok raht olucak hepımız sıray yazıcaz buraya zamanında işllahhh:)

Hicte korkmuyorum taammi
bizde doqururuz subatta aha burayada yazariz parsel parsel mart annisleride qelir bizi okur hih

inş cnm hayyyyyyyyyyy cesaret veren ağzını yesinler senin.......... benim tedirgin olduğum teklan o pozisyon anı ve çekeceğim sancı ne şiddette olacak onu çok merak ediyorum....bide dikişimiz olmaz inş yada az olur inşşşşşşşşşş...allahım yardım eder....rabbim....

,

kız ben korkuyorum bu kadar rahat olma ya :26::26:

korkma canım hepımızn ıcnde var korku ama önce yapabılmen ıcın korkmaman lasım ben hep böle teskın edıyorum kendımı korkarsam yapamamkı nasıl ıkınırm dımı ona zarar veırım dıyorum ondan korkmuyorum önemlı olan basındkaıler onlar anlayıslı ve tam olrak ne yapmanı söylerlerse sorun olucagını dusnmuyorumm

dıkısımız olsun bacım ama doktorun yaptgı kesı yuzundne olsun tabıkı az olsun ama yırtık olmasın o cok kotyumusss

kapı rüzgardan yıkılıyo kızlar..benim adam akşam işten nasıl gelcek...rüzgarrrr o biçim.....oyelken korkma cnm sen zaten kuzularından öncede anne olmuşun en azından bi tecrüben var..bizim gibi değilsin...iyi düşün iyi olsun....

bızm bu tarflarda var o ruzgar kar atıyorduu azöncee allh korusn dısarda olanlrı valla ruzgar uçuruyorr

kızlar kendi haline bırakmış diyorsunuz da bizim burda ebeler karnıdan bastırıyorlarmış üstüne abanıyorlarmış çabuk çıksın diye o daha kötü bence..hem doktoru başındaymış kızın taktikler vermiş...zaten kötü bir durum olsa müdahale ederdi doktoru...
bende korkmuyorum allahın izni ile bol bol ıkınarak doğuracağız miniklerimiziiii...

canım ben kilolu doğmuşum annem çok zor doğum yapmış
bende bebek tontiş olsun istiyorum ama bi yandan da korkuyorum

neyse kızlar ben kaçar...gidip bişeyler atıştırayım....sıcak battaniyemin altında tv izleyeyim..öptüm sizleri kocamannnnnnnnnnnn görüşürüz inş.....iyi bakın bebelere..üşütmeyin kendinizi...ayaklara dikkat

çok içimizi rahatlattın tebrik ediyorum seni..... kız naptın hepten öldürcek bu milleti korkudan yaaaa

senınle aynı fıkırdeyım bend ekorkmuyorum kımsede kokrsun ıstemıyorum allhın ıznıle normal dogurcak olanlarda sezaryen olucaklrda cok raht olucak hepımız sıray yazıcaz buraya zamanında işllahhh:)

Ins tatlim :)

bukleem korkma kiz direksiyon sende. Okuduklarimdan bir omur boyu kulaqima kupe edeceqim seyler beni bukadar acti ve qevsetti.
Ozellikle son haftalarda yada buhaftalara yakin zamanlarda kendimizi bilhassada sancilarimizi iyi qozlemlemek.
Adet sancisindan cok az daha sddetli tarzda belde ve karin bolqesinde duzensiz sancilanma.
Suyun veya nisanin qelisi ile asla panik yapmama aqrilarin duzene qirmesini ve duzenli sekilde nefes eqzersizi yapmayi evham yapmaya tercih etmek.
Hatta nazlanmayi ve sanki ayni sanciyi baskalari cekmemis qibibencilli etmeyi biyana atabilirsek ilik bir dus alip hazir o kavusma sancilari henuz bastirmamisken esimizi orqanize etmek.
5 veya 10dakikada bire inmedikce sancilanmamiz hastane fikrini yedekte tutmak ve evde esimizin elini tutarak belkide annemizin telkinleriyle serumlarin bitmeyen nst ziyaretlerinin ve o inanilmaz qerqinliqin neqatifliqinden uzakta kendi yataqinizda tanidiqiniz yuzlerle burdan veya sayisiz sitelerden okuduqumuz yazilari hatirlayip rahatlayarak bool dua edip artik hastane donusu bir melekle o eve qireceqimizin bilincinde olmak.
Şimdi allahtan eskaza bir aksilik olmazsa bunlarin disinda bir iki cati muayenesi ve ikinmanin disinda ne kaldi?
Rabbim hazreti meryem cesaretinin 1damlasiyla olsun kurtulmak nasip etsin hepimize nerde qu sayan mukaddes analar varsa ins..

ohhh kız heveslendim ya sıcak battaniye ev tv... hadi iyi dinlenmeler canım görüşürüz

o karına bastırma olayını bende duydum çok tırsıyorum :18::18:
ve doğumda anlamıyomuşsun acıyı sonra karnın çok acıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…