- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.161
canım şöyle ki
sabahlık alındıysa hırkaya yada şala gerek yok bence anne için
bebek için de tektek yazılanlara değil de
hastane çıkışı diye toparlarsak çokta uzun gelmez :)))
ne bilim birden dağ gibi uzun enine boyuna liste içim şişti valla
ösgecım sne bunların ıkı katını alıcan demı bebek ıcın olan kısmının herseyden ıkı tane ne guseell
ne bilim birden dağ gibi uzun enine boyuna liste içim şişti valla
teşekkürler ama liste çok eksik ben bebek için dereceden emziğe biberona mamaya kadar herşeyi koymak istiyorum anne için yatak koruyucu hasta bezi ped göğüs kremi pedi vs vs benim valiz 2-3 olur herhalde
kızlar birde hastane çıkışlarının içinde ince battaniye oluyor ya
onu sarıyorlar hastane de kundak gibi
sonra hastaneden çıkarken bebek üşümesin diye kalın battaniye götürüp sarmak lazım
ama ben sezeryan olacağı için 2 gün hastanede kalacağım için
kalın battaniyeleri sonra evden aldıracağım
kızlar ben yavaştan kaçıyorum herkese iyi akşamlar
haftasonu giremem büyük ihtimalle kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
kızlar ben yavaştan kaçıyorum herkese iyi akşamlar
haftasonu giremem büyük ihtimalle kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
görüşürzz canımm kendıne ve kıscelre ıyı bak gleınımede
canım sana da iyi akşamalr bende çıkıyorum iyi hafta sonları sağlıkla ve mutlu kalın...hafta sonu çoook işim var çççççooooooookkkkkk
Gerçekten eşinle mi girmek istiyorsun doğuma?Benim bildiğim kadarıyla normal doğumda eşlerini gören erkekler kadınlara o saatten itibaren ''sadece anne'' gözüyle bakabiliyorlarmış..Bence bir daha düşün derim ya da eşiyle girenlere sor,bu bir travma olabilir eşin için..Ama görmeyip sadece elini tutacaksa mantıklı...Ben de sezeryana sokmak istiyorum perde de koyuyorlarmıs ,göremez bırsey zaten benı oyalamıs olur dıyorum..
Bu hesap nasıl yapılıyor ben anlayana kadar dogurma vaktım gelecek sanırım..Şimdi ben bugun 32.haftaya girdim yanı 8.ay olmuyor mu bu?Mantıken 8 haftam olması gerekmıyor mu 40.haftaya kadar,o da 2 ay eder ama o zaman tahmını dogum tarıhım neden 17 şubat oluyor da 23 şubat olmuyor*??Çünki,bu mantıkla 8 haftam kalmalı ,o da 56 gun olur..Kafam allak bullak oluyor böyle olunca işte..Mesela 8.aydaysam ve 9 ay 10 gun dogumsa o zaman da 2şubat olması gerekıyor ve arada daglar kadar fark war bu tarıhlerde...Ne zaman dogurmus olcam ben
masallah ya..ınsallah benım kucuk oglusumda o kıloları gorur.benımkı bıraz ufakmıs doktor oyle soyluyo
bilen biri war mı bunu?
Aaa herkescıklermı gıttı buklem de gıtmısss sankıı ben kacırdımmm
yok canım işten fırsat bulamadım yazamadım ondan haber vermeden çıkmam seni bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?