2012 Şubat Anneleri

canım şöyle ki
sabahlık alındıysa hırkaya yada şala gerek yok bence anne için

bebek için de tektek yazılanlara değil de
hastane çıkışı diye toparlarsak çokta uzun gelmez :)))

ösgecım sne bunların ıkı katını alıcan demı bebek ıcın olan kısmının herseyden ıkı tane ne guseell

kızlar birde hastane çıkışlarının içinde ince battaniye oluyor ya
onu sarıyorlar hastane de kundak gibi
sonra hastaneden çıkarken bebek üşümesin diye kalın battaniye götürüp sarmak lazım
ama ben sezeryan olacağı için 2 gün hastanede kalacağım için
kalın battaniyeleri sonra evden aldıracağım

evet sart battanıye benım hastanem bır de tepelıkde allh korusunn

kızlar ben yavaştan kaçıyorum herkese iyi akşamlar
haftasonu giremem büyük ihtimalle kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

canım sana da iyi akşamalr bende çıkıyorum iyi hafta sonları sağlıkla ve mutlu kalın...hafta sonu çoook işim var çççççooooooookkkkkk

Bilen biri war mı bunu?

masallah ya..ınsallah benım kucuk oglusumda o kıloları gorur.benımkı bıraz ufakmıs doktor oyle soyluyo

canım ben dün tekrar girmedim yeni gördüm mesajını hayırlısıyla görür inşallah oğluşunda daha büyür merak etme sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama bilmiyorum bu benim düşüncem doğrusu doktorada sormadım ama son 2-3 aydır ben çok fazla balık yedim hamsi,istavrit gibi küçük balıklardan çok tükettim haftada en az 2 gün yedim balık ama hani illa yemeliyim diye değil canım çok çekti zaten birdenbire kilo aldı bebişimde acaba balıktanmı diyede düşünüyorum çoğu hamile yiyemez tiksinir ama bende tam tersi resmen balığa aşerdim dene istersen sende bi bu aralarda portakalla mandalina yiyorum sürekli yemek aklıma bile gelmiyo hiç of allahım ne tuhaf bir insan oldum bu hamilelik iyiki 2-3 yıl sürmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…