2012 Şubat Anneleri

Bilen biri war mı bunu?

ben sordum dra bu hesap nasıl yapılıyor diye her drun farklı bi hesabı var mesela benim druma göre 32.hafta 7.ay sayılıyor ama uzman tvdeki dr 8.ay diyor sorunu gözden kaçırmışım canım kusura bakma..
ama drum demiştiki hafta hesabı zaten aya denk getirilemez o yüzden kafana takma demişti..
ama benim hesabıma göre 1 hafta sonra yani 33.haftanda 8.aya giriyosun sen

Aaa ama ben 32. haftaya yenı gırdım bugun,o zaman haftaya mı 8.aya gırecegım?Çok karıstı kafam ya 4 ocakta doktora dıyecegım sezeryan ıstıyorum ayarlayın tarıhını dıye...Randewulu gıdeyım bıtsın ıstıyorum,zaten hastane uzakta korkuyorum yolda dogurmaktan.. Çok saol cevabın ıcın..Ben doktorun dedıgıne mı bakayım yanı 17 şubat mı?

benimde randevum 4 ocakta ve evime uzak çalışabilir raporu almaya gidicem ..
sende sor bence ve drun dediği doğrudur 17 şubat dediyse doğrudur.. 9ay 10 gün hesabı yaparsan ki ben çok kafaya takıp takvimi aldım önüme hesap yaptım tam tutmuyo ..
bide kendi druna sor bakalımm o ne diyecek..

Ne gusel aynı gun muayenemız..Walla sorayım ama o zaten ne sorsam bunu takma boswer dıyo herseye..Cok cok rahat tip ya..

Uyu,mus kalmisim tvnin karsisinda fistiqim uyandirMasa yemeksiz kalicaz valla. Hafta sonu qelemeyecek arkadaslar allaha emanet olun yarin evim tasiniyor bende qelemicem buyuk ihtimal.
P.tesi qorusmek uzere ins.
Kendinize iyi bakin kizlar bebislere opucukler allahima emanetsiniz kactim ben.

ne kaaaa uselll yapmsınız ama babnız glerı yemek yoknapcaksınız?

selam kızlar

bugün kardiyoloğa gidip çarpıntım için takılna holterin sonucunu aldım temiz çıktı çok şükür
doktor çok çarpıntım olursa kullanmam için bi ilaç verdi ama düzenli kullanmana gerek yok kötü hissedersen içersin dedi
içim rahatladı tabii :)))

peki ben doktordan çıkınca naaptım
elbetteki yine eminönüne gittim
valla en sonunda adamın biri yolda çevirdi beni
kızım bu soğukta bu halde ne geziyon buralarda diye
amca dedim çok sıkılıyorum valla bi dolaşıp döncem :)))
çok yakında hazırlamakta olduğum bebek şekerlerim ve sepetimin fotolarıyla burda olacağım :)))

coooookkkkkkkkk gecmıs olsun cnaımmm

cok gezme bbeıs usutme sogukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…