2012 Şubat Anneleri

Kalbındekı sorun ne ,neyın war?Gecmıs olsun...Ben de BEŞİKTAŞ'a dogurmadan gıtmek ıstıyorum yaa cok özledım orada dolanmayı,ama grıp benı ewe kapattııYalnız amcaya cok guldum bır de sana hesap mı sordu

canım bende 2004 senesinden beri babamın ölümünden sonra ritim bozukluğu başlamıştı. e tabi şimdi hamilelikle beraber şikayetlerim zaman zaman artıyo. kadın doğum doktorum ihmal etme kardiyolojiye görün ona göre tedbir alalım demişti.

ben beşiktaşta oturuyorum bu arada :)))

slmmmm
nasılsınız gecmısı okurken kaybolmusum sayfalarda
sanırım 22 sayfa okudum

Sen korkma bence benım-olan dogumdakı kılo we boyla ılerdekı kılo ve boy bambaska oluyor..Ben 55cm,2200gram dogmusum ..Simdi normal kıloda ve 1.60 boyumdayım yanı uzun felan olamadım...Kardesım 45cm,4,5kg dogmus ..Boyu sımdı 1.80 ama 66kg falan cırozun teki..Yanı hiiç kıyaslama bıle ..Daha cook waktımız war doguma kadar ne olur kımbılır..

cok sevındım umarım ılerdede sorun olmaz
dogumda da oyle..

Herkese ıyı aksmalr

Herkeze yorum yaptım kımse donmedı gıdıyorum bı karats dondu
bennebılyım zaten hıc donmuyor acaa ben ılk bastan berı burda degılım ondna herhaldee
vıvelesta cvp verııdı o da artık vermıyoruu sanırım sızler kadar eskı degılım ondan cvp vermıyorusnuz neyseenapalımm

nihlecımmm gelmsın ama ısın var yazmıyorsun sanırım gorusruzzzz canımmm

Geçmiş olsun iyi ki problem cıkmamıs..Walla süper yaa Beşiktaş'ta oturmak harıkadır emınım,ben de Leventte oturuyorum 20 dkda otobusle gıdebılrım ama nafıle ,halım yok kı..

kusum gecmısı okumaktan yoruma sıra gelmedı

tam cıkıyordumm
ben sıkıldım napıymmm sen neyaptınnnn?

uyuyup durdum snra anneme gectım gun varası vardı onu verdım eve dondum.
bı bakayım dedım sayfalara gomuldum

yrn dr gıtcem dunku sancı korkuttu benı
esımde bugun kanla ıdrar aldı ona baktı
bakalım dr ne dıcek yrn saat 10daymıs randevu
ogleden snra amelıyatı var galıba

dukkanı kapatacakmısın sımdık

Son düzenleme:

yarın gusel haberlelr gel cnaımm işlahh cıkıyorsun sanırmmm

gorusurzzz bende kactımmm by

Ben okuyorum daha yazmayı da arada yaptım gıtmee...??

benım bu ıkı eksgım varr bende nasıl alıcam dıye bılemdım bı turluuuu

emzrıme sutyenı ıkı tane alınmalı yedek bence

ama terlık nasıl olcak kı acep?

Bence emzirme atletı alın cok rahat hem belınız acılmıyor hem de sütyenı ıcınde sayılır cok rahat ..En az 2 tane alın,bız kış annesı olacagız cunkı..Terlık alan war mı,nasıl aldınız?

slmmmm
nasılsınız gecmısı okurken kaybolmusum sayfalarda
sanırım 22 sayfa okudum

hala okuyorum daha öğlen 2dekı yazılardayım yaaw...Bitmiyoo..Sen de gripmişsin geçmiş olsun ..Bir türlü geçmiyor ya..

işşlah canımmm gorusruzzzzz kıscene ıyı bakk kendıen de

Byby
sagol cnmmm dıkkat et kendıne
allah'a emanettt

cok serıler yafss
evet yaa ıhlamur ıy0ı geldı bıraz ama sabahkı gıbı degılım cok sukur
sen nasılsın

aaa vallahi sabahtan beri yokum ya hızlı hızlı okumaktan görmemişimdir aşkolsun yaneee :2:

Geçmiş olsun iyi ki problem cıkmamıs..Walla süper yaa Beşiktaş'ta oturmak harıkadır emınım,ben de Leventte oturuyorum 20 dkda otobusle gıdebılrım ama nafıle ,halım yok kı..

yarında pazar var aslında geleydin ya

Şimdi bunu kocama okudum şok oldu ,sen sezeryan yap ben desteklıyorum senı dıyo ..Ayy nasıl yaa dıyo ,cok sasırdı..Aslında kolay olmamıs ,doktor da pek yardım etmemıs yaa kendın dogurmak ne zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…