- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.201
selam kızlar
bugün kardiyoloğa gidip çarpıntım için takılna holterin sonucunu aldım temiz çıktı çok şükür
doktor çok çarpıntım olursa kullanmam için bi ilaç verdi ama düzenli kullanmana gerek yok kötü hissedersen içersin dedi
içim rahatladı tabii :)))
peki ben doktordan çıkınca naaptım
elbetteki yine eminönüne gittim
valla en sonunda adamın biri yolda çevirdi beni
kızım bu soğukta bu halde ne geziyon buralarda diye
amca dedim çok sıkılıyorum valla bi dolaşıp döncem :)))
çok yakında hazırlamakta olduğum bebek şekerlerim ve sepetimin fotolarıyla burda olacağım :)))
herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlar
https://www.sennurnikahsekerleri.com/1006_ayda-bebek-şekeri.htm
bende bunu düşünüyorum nasıl sizce ??
Kalbındekı sorun ne ,neyın war?Gecmıs olsun...Ben de BEŞİKTAŞ'a dogurmadan gıtmek ıstıyorum yaa cok özledım orada dolanmayı,ama grıp benı ewe kapattııYalnız amcaya cok guldum bır de sana hesap mı sordu
hg cnm
bence supermıs ben begendımm :)
çok zarif çok güzel ..
hayırlı olsun cnm 2 ye gelmiş ne güzel....inş benim oğlumda 2 olur...150 gr eksikti .doktorun ters ters konuşmuş salakmı ooo..adam akıllı bilgi vermesi gerek..niye kusuyosun acaba yediklerinmi dokunuyo .....mideni üşütmüştürsün belki...bu ara bi üşütmedir gidiyo zaten hamilelerde havalardan yahu...nane limon yap o çok iyi gelir cnm.....yaa kızlar hepte 42 cm bu ara yaa benim oğlum kısamı olcak acaba?:44: babasıda uzun boylu ama taktım şimdi ben buna....31+4 de gittim ben 39 cm di..:44:inş kısa boylu olmaz..
selam kızlar
bugün kardiyoloğa gidip çarpıntım için takılna holterin sonucunu aldım temiz çıktı çok şükür
doktor çok çarpıntım olursa kullanmam için bi ilaç verdi ama düzenli kullanmana gerek yok kötü hissedersen içersin dedi
içim rahatladı tabii :)))
peki ben doktordan çıkınca naaptım
elbetteki yine eminönüne gittim
valla en sonunda adamın biri yolda çevirdi beni
kızım bu soğukta bu halde ne geziyon buralarda diye
amca dedim çok sıkılıyorum valla bi dolaşıp döncem :)))
çok yakında hazırlamakta olduğum bebek şekerlerim ve sepetimin fotolarıyla burda olacağım :)))
canım bende 2004 senesinden beri babamın ölümünden sonra ritim bozukluğu başlamıştı. e tabi şimdi hamilelikle beraber şikayetlerim zaman zaman artıyo. kadın doğum doktorum ihmal etme kardiyolojiye görün ona göre tedbir alalım demişti.
ben beşiktaşta oturuyorum bu arada :)))
Herkese ıyı aksmalr
Herkeze yorum yaptım kımse donmedı gıdıyorum bı karats dondu
bennebılyım zaten hıc donmuyor acaa ben ılk bastan berı burda degılım ondna herhaldee
vıvelesta cvp verııdı o da artık vermıyoruu sanırım sızler kadar eskı degılım ondan cvp vermıyorusnuz neyseenapalımm
nihlecımmm gelmsın ama ısın var yazmıyorsun sanırım gorusruzzzz canımmm
slmmmm
nasılsınız gecmısı okurken kaybolmusum sayfalarda
Sanırım 22 sayfa okudum :d
tam cıkıyordumm
ben sıkıldım napıymmm sen neyaptınnnn?
uyuyup durdum snra anneme gectım gun varası vardı onu verdım eve dondum.
Bı bakayım dedım sayfalara gomuldum:d
yrn dr gıtcem dunku sancı korkuttu benı
esımde bugun kanla ıdrar aldı ona baktı
bakalım dr ne dıcek yrn saat 10daymıs randevu
ogleden snra amelıyatı var galıba
dukkanı kapatacakmısın sımdık
yarın gusel haberlelr gel cnaımm işlahh cıkıyorsun sanırmmm
gorusurzzz bende kactımmm by
ınsallah cnm
sende al su netı evıne yaaa alla allaaaaaaaa....
Herkese ıyı aksmalr
bennebılyım zaten hıc donmuyor acaa ben ılk bastan berı burda degılım ondna herhaldee
vıvelesta cvp verııdı o da artık vermıyoruu sanırım sızler kadar eskı degılım ondan cvp vermıyorusnuz neyseenapalımm
benım bu ıkı eksgım varr bende nasıl alıcam dıye bılemdım bı turluuuu
emzrıme sutyenı ıkı tane alınmalı yedek bence
ama terlık nasıl olcak kı acep?
slmmmm
nasılsınız gecmısı okurken kaybolmusum sayfalarda
sanırım 22 sayfa okudum
sagol cnmmmişşlah canımmm gorusruzzzzz kıscene ıyı bakk kendıen de
Byby
Ben okuyorum daha yazmayı da arada yaptım gıtmee...??
Bence emzirme atletı alın cok rahat hem belınız acılmıyor hem de sütyenı ıcınde sayılır cok rahat ..En az 2 tane alın,bız kış annesı olacagız cunkı..Terlık alan war mı,nasıl aldınız?
hala okuyorum daha öğlen 2dekı yazılardayım yaaw...Bitmiyoo..Sen de gripmişsin geçmiş olsun ..Bir türlü geçmiyor ya..
Herkese ıyı aksmalr
Geçmiş olsun iyi ki problem cıkmamıs..Walla süper yaa Beşiktaş'ta oturmak harıkadır emınım,ben de Leventte oturuyorum 20 dkda otobusle gıdebılrım ama nafıle ,halım yok kı..
ne kaaaa uselll yapmsınız ama babnız glerı yemek yoknapcaksınız?
EVET onu biliyorum yürütecekler tabi o yüzden düz ayak hafif bi sokak terliği alsak daha iyi olur diye düşünüyorum.bu ardfa kızlar ocak anneleri topiğinde bi arkadaş doğum yapmış be doğumunu anlatmış okurken gözlerim doldu garip hissettim kendimibi okuyun sizde
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nneleri-paylasim-alani-2085.html#post22208169
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?