- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.221
kızlarrr sustuk sanırım hepimiz ocak topiğindeyiz
bende heycanla bekliyorum bizim ilk doğum heycanını kim yaşıcak die
:18::18::18::18::18:
aayy ferihanın özetinde sinir küpü oldum dahada izlemem yaa ne gıcık bi kız yaa mıy mıy kendini savunamıyoya deli oluyorum..yönetmen duy sesimi allah aşkına adam gibi yaptır şu kıza rolünü deli oldum yaa bi seheri ben itmedim diyemedi...Kızlar bugün üşütmessek oğlumla dahada üşütmeyiz heralde inşallah.Bugün çıkmak zorundaydık bebeğimle çünkü yiğenimin oğluşunun kırkı çıktı mevlütü vardı gitmem gerekti napayım hemde tecrübe kazanayım dedim kısmetse bizde yaşayacağız o günleri ayy çok güzeldi mevlüt okundu ilahiler okundu bebeği bi geniş yastığın üzerine koydular süslü bi yastıktı herkes ellerinde dolaştırıp birbirine verdiler bende salladım :) dua et dediler kolay doğumun olsun diye amin hepimizin inşallah kolay olur kızlar sonra şekerlerini dağıttık pilav ayran tatlı yapmışlardı isteyen yanına sarmada sarıyormuş turşuda koyuyormuş pilav vallahi çok güzel olmuştu (avcunuzu yalayın arkadaşlar)bugün bana hep öyle yaptırdılar sohpetlerinde yemekten bahsederler aslı sen avcunu yala dediler ben diyeti bozdum bende hamileleik şekeri çıktığından rejimdeydim bugün pilava dayanamadım vallahi kızlar napayım can bu çekiyor neyse oldu bitti gezelde oldu allahım hepimize bugünü yaşamayı nasip eder inşallah .
kızlar ben kaçar feriha başlıcak birazdan iyi geceler annecikler havalara dikkat edelim bebişlerimizi üşütmeyelim :)
bende heycanla bekliyorum bizim ilk doğum heycanını kim yaşıcak die
:18::18::18::18::18:
Şimdi bunu kocama okudum şok oldu ,sen sezeryan yap ben desteklıyorum senı dıyo ..Ayy nasıl yaa dıyo ,cok sasırdı..Aslında kolay olmamıs ,doktor da pek yardım etmemıs yaa kendın dogurmak ne zor..
sagol cnmmmdıkkat et kendıne
allah'a emanettt
cok serıler yafss
evet yaa ıhlamur ıy0ı geldı bıraz ama sabahkı gıbı degılım cok sukur
sen nasılsın
aaa vallahi sabahtan beri yokum ya hızlı hızlı okumaktan görmemişimdir aşkolsun yaneee :2:
yarında pazar var aslında geleydin ya
ben merak ettim bu hastaneyi neresi acaba nisa hastanesine de uyuyor bencede orasıda sezeryana karşı mecbur olmadıkça duydum da bu şekil doğum hiç duymadım baksanıza eşide doğumdaymış bende istiyorum eşimi yanımda tabi dr da yardımını istiyorum bukadarda değil
Ewet ya aslında olmaları lazım ama görmemelerı lazım bebegın kafasının cıktıgını falan ,mıdelerı bulanır bence ıgrencç...Ama sezeryanda perde war gelıp elımızı tutabılırler..Zaten kocam bunu okurken bıle heyecandan öldü,ben gıremem yaa napacagım dıyor...Asıl ben ne yapacagımmm..Soran yok..
valla bende okuduğumdan beri çokkk etkilendim keşke hiç okumasaydım o doğumu yaaa..hiç kolay olmadığı gibi doktorda adam akıllı yardım etmemiş..ben istemem öyle..ne güzel normal istiyodum gözüm korktu şimdi..acaba sezeryanmı yapsam yaaa ne zor....:18:
mrb canım..
o doğumu yapan arkadaş hollanda da yaşıyomuş..
bana da çok tuhaf geldi evde kendi başna da doğrur artık 2. nasılsa ıkınmaları öğrenmiş..
inşallah bizimki de kolay ve rahat geçer kuzularımızı hayırlısıyla alırız kucağımıza...
yok canım ben çalışmıyorum
evet arada geliyorm..gündüzleri bi uğruyorum..
geçen hafta gittik kontrolumuze 31+2 günlüktü
1.850 gr
40 cm olmuş kuşumsağ kasığımda durduğu için hep
sağ bacak kasık tarafım kırık gibi çook ağrıyo..başı aşağıda normal doğum aksilik çıkmazsa..
sen ne yaptın gittin mi kontrole bu aralar..
valla bende okuduğumdan beri çokkk etkilendim keşke hiç okumasaydım o doğumu yaaa..hiç kolay olmadığı gibi doktorda adam akıllı yardım etmemiş..ben istemem öyle..ne güzel normal istiyodum gözüm korktu şimdi..acaba sezeryanmı yapsam yaaa ne zor....:18:
aa senle aynıyızla kilolarıda aynı bende 31 + 4 de gittim 1852 gr dı boyu 39 cm ama..kısa sanırım benim oğlan.....aynıyız sevindimyaramazlar.. ..ağrı olması zor valla yatarken kalkarken zor olur....inş kolay olur doğumlarımız..başlarım yurt dışına böyle doğum yaptırıyolarsa valla.....dediğin doğru evde doğursa daha iyiymiş
kızlar yaaa keşke sancımız kendiliğinden gelse dimi??böyle 38,39 da falan..bakıyorum 40 lı haftalarda hep problem suni sancıya rağmen açılamayanlar sonra apar topar sezaryene alınanlar ..poffff(((çok sıkıntı çookkk....sonra bebek strese giriyo kakasını falan yapıyomuş Allah ım sancımız kendiliğinden gelsin nolurrrr....
amin inşallah canım yaaa zaten doğum korkum bana yetiyo bide
suni sancıyı çek çek olmadı sezeryan ://
valla sorma inş hastaneye gidene kadar açılmamız olurda hemen gelir kuzularımız..çok tıesıyorum....:18:kızlar yaaa keşke sancımız kendiliğinden gelse dimi??böyle 38,39 da falan..bakıyorum 40 lı haftalarda hep problem suni sancıya rağmen açılamayanlar sonra apar topar sezaryene alınanlar ..poffff(((çok sıkıntı çookkk....sonra bebek strese giriyo kakasını falan yapıyomuş Allah ım sancımız kendiliğinden gelsin nolurrrr....
ne güzel maşallah oğluşuna :nazar
evet yaa bizim dokrorlara hastanelere kızsakta
değerini bilmek gerekmiş
bir dahaki kontrol 19 ocakta benm,bakalım o zamana kadar ne kadar büyüyecek bebişler..
benim en büyük korkum bu biliyomusn?:18::18::18::18:napsak ki acaba?bide suni sancı bebeği de etkiliyomuş anneyi etkilediği kadar:18::18::18:Allah ım nolur hepimizin yardımcısı ol Yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?