2012 Şubat Anneleri

hoşgeldin cnm biz varız 2 3 kişi

hoşbulduk canım cevap gelmeyince olanlarında işi var galiba dedim
sancı nasıl bişey acaba, bugün eşimle yemege çıktık tam yemege başlıcam karnıma bir ağrı girdi 1dk falan sürdü geçti iştah falan kalmadı, sancı olmasından korktum

canım sancı öğrendiğim kadarıyla bel ağrısıyla başlayıp adet sancısı gibi kasıklara doğru gelen bişeymiş ve önce 15 dak bir sonra 10 dak bir sonra 5 dak bir sık sık aralıklarla gelirse o sancı olurmuş..tabi öncesinde suyun gelmesi gerek...onuda tutamazmışsın zaten akıp gidiyomuş bacaklarına....senin elinde olan bişey değil yani...idrar gibi değil...seninki büyük ihtimal ya bebekten ya bi anlık ağrı olmuş..sık sık olması lazım..

Hayırlı olsun ne güzel kurtulmussun bütün yüklerden ohh miss gibi,biz de sadece park yatağını aldık henüz..Odanın çoook işi war..Ben de griptim daha yeni kalktım ..Herkes yine gitmiş heralde yaw..

Doktorum yıne basıcak kalayı 69 kılo olmusummm

Ya napsamkı hıc agzım bos durmuyorr oglusm ck acıkıyorrr bendee ama napabılrım kı ılk 4 ay yemedım o zman hıc kızmıyordu doktor nedne yemıyorsun dıye

ben senin şuan olduğun kilo ile hamile kalmıştım....

dünürüm geldiiiiiiiiiiiiiiiii

hosgeldınn bende burdayım :)
hoşbulduk canım işin çok sanırım pazar günüdemi çalışıyosun canım

enice iş yaptıysan ondan olmuştur dinlenmen gerek..bende kendimi yorunca oluyo..hatta belim bile tutuluyo bazen.....korkma geçer inş..magnezyum hapın varsa iç oda iyi geliyo ağrıya..bende 14 kilo aldım ama hep baldırdan..yoksa top gibi olmadım her yerden almadım ama kalça var işte...inş giderler.... benim doktorumda hiç yorum yapmıyo kiloyla alakalı yaa sizlerinki niye kızıyo acaba :44:....

kızlar bu arada aldığınız biberon emzik gibi şeyleri sıcak suda bekletin 5 dakika......ilk kullanımdan önce yıkanmalı unutmayın...

eşin sinirlimi biraz..sinoplular biraz sinirli olur..karadenizlilerin çoğu öyle aslında..bi benim eşimde sakinlik var....hemşerim benim..kız nerden buldun sinopluyu..sinop nere trakya nere:44:

yok kız cok uysal benım kocam masallhhh

bız iş olyı tansıtıkk
ıyıkı tanısmıszzzz :)

karadenız cok gusel bı memlket ınsanları cok guselllll:)

yok kız cok uysal benım kocam masallhhh

bız iş olyı tansıtıkk
ıyıkı tanısmıszzzz :)

karadenız cok gusel bı memlket ınsanları cok guselllll:)
gittinmi hiç sinopa..yeşilliği bi başka oraların......iyi öyleyse...demek sanada şans gülmüş..yoksa sinirli adam çekilmiyo
NIHL[B .!.:
[/B]EE;22323951]ben geldımmmmm.....

aaaaaaa sen gitmedinmi dünürümmmm hoşgeldin aldınmı msjmı? annen nasıl oldu kızın kilosu nasılmış anlat anlatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…