2012 Şubat Anneleri

benımkıde öle cnaım bı erken dogum rıskı cıkınca benım yuzumden deyıp durdu gercı erekn dogum reksı olmadan da cok olmuyordu tas catlasın 2 yada 3 kere okadardır aydırr

allah sizi napsın yaa....ben hamile kaldığımdan bari tatildeyiz biz.....bakalım nolcak doğumdan sonra....:18:

Biz kocişle plan yaptık kırkım çıksın emreyi kayınvalideme bırakcaz hamama gitcez ohhhh süper oluyo valla özel oda havuz falan....

ya zaten erkeklerin %90 ında var o bebeğime bişey olacak korkusu ve bu yanlış bişey cahillik yani...Bende kocişe bunun doğru olmadığını kanıtladım hepsi bu:)))

yandın sen dogumdan sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa:18:
evden kaçmak lazımmm
ya zaten erkeklerin %90 ında var o bebeğime bişey olacak korkusu ve bu yanlış bişey cahillik yani...Bende kocişe bunun doğru olmadığını kanıtladım hepsi bu:)))

bende dedim hatta tvde uzmandanda dinledi ama bende korkuyorum açıkcası varsın beklesin biraz daha napalım....

Evet bayanlar bu konu burda sona ermiştir:)))ÖHÖ öhö öh yoksa +18 lik kısımlara gireceğiz yakında:))))Eeee açın bakalım bi konu):))

Evet bayanlar bu konu burda sona ermiştir:)))ÖHÖ öhö öh yoksa +18 lik kısımlara gireceğiz yakında:))))Eeee açın bakalım bi konu):))

evet bencede..kızlar çantalarınız hazırmı? benim terliğim yok emzirme sutyeni almadım bide hastane için ince bi hırkamı alsam diyorum yürütürlerse falan lazım olur diye sabahlığım yok çünkü....lizözümde yok.....napsam ki.....off eksik bitmiyo hiç yavv

Benim çantalarım hazır oğlumla benimki ayrı valizlerde...Sabahlık takımlı gecelik ve pijamalarım var onları koydum yeni aldım tabi...Ama dediğin gibi bişey al üstüne giymeye...

aynı eksıkler bende var canımmm

ama ben sabhlık gıbı bısye alıcammm dusnsene klkmamız gerkıcek altımızda hasta bezı bellı olur pıjamalrdan nu saklmak ıcın ya uzun bı hırka yada sbahlıkkk hastanler sıkca dıye ben bı pıjammı sabhlgın la aldım o d adıger pıjamlara uyuyor ondna yırttımm

amma su terlık ısı bıde sutyen işi neolcak bılmem nasıl olcak bılmem nendne almıyorum onu bılmıyorum kararsısızz

yaa ben sabahlık bulamıyorum pijamalarıma uygun ama hırka bulurum..hem hastane çıkışıda giyerim dimi..:26:terlikte normal dışarı terlikleri oluyo altı kaymaz şık bişey bulursan al..benim aklımda zaten......:44:

benim pijamalarımın biri gri petrol mavisi puantiyeleri var biraz bol aldım.önden düğmeli boyca.....doğumdan sonra bol olur kesin.....diğeride leoparlı altı, üstüde önden 3 düğmeli krem kahveli onu kendi bedenime göre aldım..çıkışta giyerim diye..çantamıza kıyafette koymamız gerek ama zaten giysiyle gidicez hastaneye çıkışta yine onlarıda giyebiliriz..yada eşime evden aldırtırım bişeyler ağırlık olmazmı napsam bilemedim ben..:44:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…