- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.581
yaa sen öyle san kızım pozisyonlar kısıtlı olduğu için yüzeysel oluyo:)))Anam pek bi tuhaf oldum şimcik:)))Göbekle zor oluyo mu hayır göbeğin içindekini pek rahatsız etmemeye çalışıyoruz:)))Doğumdan sonra eşimin çok hayali varda artık bebiş müsade edermi, bilmem:)))
benımkıde öle cnaım bı erken dogum rıskı cıkınca benım yuzumden deyıp durdu gercı erekn dogum reksı olmadan da cok olmuyordu tas catlasın 2 yada 3 kere okadardır aydırr
Korkuyo oğluna bişey olacak diye:)))Bende cahil olma gel aşkım diyorum dayanamıyo zaten:))))
kız sen ne fenasınnnnnnnn
Biz kocişle plan yaptık kırkım çıksın emreyi kayınvalideme bırakcaz hamama gitcez ohhhh süper oluyo valla özel oda havuz falan....
allah sizi napsın yaa....ben hamile kaldığımdan bari tatildeyiz biz.....bakalım nolcak doğumdan sonra....:18:
anammmmmmmm böyle giderse senin ikinci uşakta gelir bak dedi dersinn....
evden kaçmak lazımmmyandın sen dogumdan sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa:18:
ya zaten erkeklerin %90 ında var o bebeğime bişey olacak korkusu ve bu yanlış bişey cahillik yani...Bende kocişe bunun doğru olmadığını kanıtladım hepsi bu:)))
biz kocişle plan yaptık kırkım çıksın emreyi kayınvalideme bırakcaz hamama gitcez ohhhh süper oluyo valla özel oda havuz falan....
Evet bayanlar bu konu burda sona ermiştir:)))ÖHÖ öhö öh yoksa +18 lik kısımlara gireceğiz yakında:))))Eeee açın bakalım bi konu):))
o zamnda da emine gelirrrrr vallaa
evet bencede..kızlar çantalarınız hazırmı? benim terliğim yok emzirme sutyeni almadım bide hastane için ince bi hırkamı alsam diyorum yürütürlerse falan lazım olur diye sabahlığım yok çünkü.. ..lizözümde yok.....napsam ki.....off eksik bitmiyo hiç yavv
evet bencede..kızlar çantalarınız hazırmı? Benim terliğim yok emzirme sutyeni almadım bide hastane için ince bi hırkamı alsam diyorum yürütürlerse falan lazım olur diye sabahlığım yok çünkü.. ..lizözümde yok.....napsam ki.....off eksik bitmiyo hiç yavv
yok canım gelenin ismi cemre olacak nasipse:)))
aynı eksıkler bende var canımmm
ama ben sabhlık gıbı bısye alıcammm dusnsene klkmamız gerkıcek altımızda hasta bezı bellı olur pıjamalrdan nu saklmak ıcın ya uzun bı hırka yada sbahlıkkk hastanler sıkca dıye ben bı pıjammı sabhlgın la aldım o d adıger pıjamlara uyuyor ondna yırttımm
amma su terlık ısı bıde sutyen işi neolcak bılmem nasıl olcak bılmem nendne almıyorum onu bılmıyorum kararsısızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?