- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.541
mrb şekerim ben burdayım...nasılsın???
hemde nasıl kusum cok acıdı yaaanapıym amaaa temıslıkkkkkkkkkk
sorun değil canım...ne var ne yok...
merhaba cnm bende iyiyim çok şükür oğlum kasıklarımda sanırsam acıyo biraz şuan...sen nasılsın....Mrb şekerim ben burdayım...Nasılsın???
hemde nasıl kusum cok acıdı yaaanapıym amaaa temıslıkkkkkkkkkk
Ayy keske şimdi gitmeseydin canım doğuma kadar çıkarmıki...Az olunca pek gelmiyo tüyler ağdaya...Bende ocak sonunda gidicem hem ağdaya(Bikini bölgem hariç gidiyorum ben)Hemde güzel bir cilt bakımı saç kesimi bakımı falan yaptırcam miss gibi karşılayayım oğlumu:)))
ayy keske şimdi gitmeseydin canım doğuma kadar çıkarmıki...az olunca pek gelmiyo tüyler ağdaya...bende ocak sonunda gidicem hem ağdaya(bikini bölgem hariç gidiyorum ben)hemde güzel bir cilt bakımı saç kesimi bakımı falan yaptırcam miss gibi karşılayayım oğlumu:)))
merhaba cnm bende iyiyim çok şükür oğlum kasıklarımda sanırsam acıyo biraz şuan...sen nasılsın....
yesinler kuşunu ......allah iyiliğini versin emi
ama ben sureklı gıdıyorumm özelıklı bıkını bölgem ıcın canım ondna alsıyım ama bugn nedne se cok acıdı
Ben kestırmeıdm saclarımı ya batıl ınanc dıckesın ama nebılyım kestıremedım bi türluuuu öle dıyolarlar yaa
valla bende temizledim kendimi ama inş çıkmaz....azdı kıllarım zaten...:18:
valla kocam dıyokrı arkadas gıbı oldukAy dedımm napıymmmmm
ne olsun canım ya calsıyorum bıraz tehnalık vardı gıdyım dedım kuafore temızlık yaptıym bu hafta doktora gıtcezzzz de
öle sen de ne var ne yokkk esın nerdeee?
saçlarımıda kendim kestim ben.....2 ay önce yine uzadı...bişey olmaz yaa içini ferah tutduktan sonra
ay benım cıkar bacım ben hormonluyummm
iyi olmuş canım...bendede herşey aynı bugün evde tekim eşimin bi işi vardı gitti onu halletmeye...bende evi temizledim çamaşır falan anca oturdum...bide malum bugün banyo keyfi vardıda:)))
banyo keyfi derkennnnnnnnnİyi olmuş canım...Bendede herşey aynı bugün evde tekim eşimin bi işi vardı gitti onu halletmeye...Bende evi temizledim çamaşır falan anca oturdum...Bide malum bugün banyo keyfi vardıda:)))
haklsın canım ama bızm buralrda kuaforler bıle öle dusnuyorrr
ınanç işteee ama ben memnunum halımdan belkı de bu yuzden pek takmıyor saclarım gurlestı uzadııı kotu olmadı yanı
ama ben sureklı gıdıyorumm özelıklı bıkını bölgem ıcın canım ondna alsıyım ama bugn nedne se cok acıdı
Ben kestırmeıdm saclarımı ya batıl ınanc dıckesın ama nebılyım kestıremedım bi türluuuu öle dıyolarlar yaa
hımmmmmm
eşinlemiiii
Adamlarda sıkılıyor ya hep evde arada cıksınlar bence ben salıyorum valla napyım adam hep evdee
yaa ben o kadar utangaç bi insanım ki o kadar çok istedim kuaföre gitmek sırf utancımdan gidemedim....sanki hamileyim kadın bana ne bu halinmi dicek ama yok kendi kendim hallettim ama aynalarla..inş çıkmaz....doktorumda erkek doğumda ondanda utanırsam vay halime...oğlum çıkmaz aksine geri gider... .
saçlarımıda kendim kestim ben.....2 ay önce yine uzadı...bişey olmaz yaa içini ferah tutduktan sonra
banyo keyfi derkennnnnnnnn
doğumdan sonra çok dökülcekmiş ama saçlarımızz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?