2012 Şubat Anneleri

Evin hastaneye yakınsa eşin çıkınca gider alır yok değilse giderken temiz giyin çıkıncada onları giyersin ama ne olacağı belli olmaz yanına çıkış için al derim...

hırkada olur cnaım benım ya bosver bızı skalsın da yeter sıcka tutusun yeterrr

terlık bend eöle yapıcam normla bı telrıkk yeterr

o nerden çıktı kız şimdi o market her zaman pahalı oluyo söylim...

huggies bana %30 luk iki adet indirim kuponu göndermiştide o yüzden sordum indirimli oluyosa gerçekten gidip alayım dicektim...Diyelim 25 tl ise 17 50 ye falan gelir buda çok iyi ama ne kadar işte???

Son düzenleme:
huggies bana %30 luk iki adet indirim kuponu göndermiştide o yüzden sordum indirimli oluyosa gerçekten gidip alayım dicektim...Diyelim 25 tl ise 17 50 ye falan gelir buda çok iyi ama ne kadar işte???

onu bilmiyorum cnm sorarsın yakındaysa market..benim hastane bi durak ötede..arabayla yani...ne uzak ne yakın...

evin hastaneye yakınsa eşin çıkınca gider alır yok değilse giderken temiz giyin çıkıncada onları giyersin ama ne olacağı belli olmaz yanına çıkış için al derim...

bend eıkı takım alıcma yanıma benımde kahvelı krmelı siyahlı beyzlı bıde mavılı varrr

ama ben pıjama ile donerım eve kocam arabyla alcka nası olsaaa

onu bilmiyorum cnm sorarsın yakındaysa market..benim hastane bi durak ötede..arabayla yani...ne uzak ne yakın...

yakında olmadığı için size sordum kuşum:))))Bizim hastanemiz uzak yani arabayla 15 20 dk şehir merkezinde bide...Eşim yogun saatlerde sancılanırsan yandık diyo:)))Siren alcakmış arabaya:))

bizde taksi tutarız ama ne giysem bilemedim..ahh o günler gelcekmi yaa inş yaaa

Ayy o günler bi gelsin yeterki metro otobüs ne varsa binerim valla:)))Gerçi arkadaşlar bana senin sancın tutarsa eşini beklemzsin alır arabayı gidersin diyolar....Adım çıkmış bi kere:)))

cok guselmıs gule guel kuln canım benımmm

benımkıde beznıyorrrr

Sağol canım benimde birebir aynı değil buna benziyorr sonradan farkettim:))))Bu modelde vardı alırken mağazada aklım onda kalmış ama aldığımda bunun bi değişik versiyonu....

benim ev sahibimde bursalı çok davet ettiler ama gidemedik......inş öyle bi sorun olmaz cnm....

Gelirsen bekleriz canım....İnşaallah canım....Bu arada kayınvalidem telefon etti yeemeğinizi gönderiyorum eşimle diye sağolsun yaaaAllah razı olsun ama yanına çorba yapmam lazım ne yapsamki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…