- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.601
Kızlar migrosta huggies bebek bezinin fiyatı nedir biliyormusunz...
benim pijamalarımın biri gri petrol mavisi puantiyeleri var biraz bol aldım.önden düğmeli boyca.....doğumdan sonra bol olur kesin.....diğeride leoparlı altı, üstüde önden 3 düğmeli krem kahveli onu kendi bedenime göre aldım..çıkışta giyerim diye..çantamıza kıyafette koymamız gerek ama zaten giysiyle gidicez hastaneye çıkışta yine onlarıda giyebiliriz..yada eşime evden aldırtırım bişeyler ağırlık olmazmı napsam bilemedim ben..:44:..
yaa ben sabahlık bulamıyorum pijamalarıma uygun ama hırka bulurum..hem hastane çıkışıda giyerim dimi..:26:terlikte normal dışarı terlikleri oluyo altı kaymaz şık bişey bulursan al..benim aklımda zaten......:44:
Evin hastaneye yakınsa eşin çıkınca gider alır yok değilse giderken temiz giyin çıkıncada onları giyersin ama ne olacağı belli olmaz yanına çıkış için al derim...
o nerden çıktı kız şimdi o market her zaman pahalı oluyo söylim...
ozaman bi kazak bide rahat bi eşofmanmı koysam..pantolanlar olurmu bilinmez...
huggies bana %30 luk iki adet indirim kuponu göndermiştide o yüzden sordum indirimli oluyosa gerçekten gidip alayım dicektim...Diyelim 25 tl ise 17 50 ye falan gelir buda çok iyi ama ne kadar işte???
evin hastaneye yakınsa eşin çıkınca gider alır yok değilse giderken temiz giyin çıkıncada onları giyersin ama ne olacağı belli olmaz yanına çıkış için al derim...
Eki Görüntüle 313929 mavilisinden aldım canımm....
bend eıkı takım alıcma yanıma benımde kahvelı krmelı siyahlı beyzlı bıde mavılı varrr
ama ben pıjama ile donerım eve kocam arabyla alcka nası olsaaa
onu bilmiyorum cnm sorarsın yakındaysa market..benim hastane bi durak ötede..arabayla yani...ne uzak ne yakın...
yakında olmadığı için size sordum kuşum:))))Bizim hastanemiz uzak yani arabayla 15 20 dk şehir merkezinde bide...Eşim yogun saatlerde sancılanırsan yandık diyo:)))Siren alcakmış arabaya:))
bizde taksi tutarız ama ne giysem bilemedim..ahh o günler gelcekmi yaa inş yaaa
bu erkekler niye böyle panik yaaa
cok guselmıs gule guel kuln canım benımmm
benımkıde beznıyorrrr
Yok aksine eşim rahattır o konularda ama üstüme çok titrer nazar değmesin:)))Ama bursanın trafiğide orda berbat kuzum yaa haklı adam:)))
benim ev sahibimde bursalı çok davet ettiler ama gidemedik......inş öyle bi sorun olmaz cnm....
pantolona gerek yok zaten canım rahat bişeyler al yanına...
Gelirsen bekleriz canım....İnşaallah canım....Bu arada kayınvalidem telefon etti yeemeğinizi gönderiyorum eşimle diye sağolsun yaaaAllah razı olsun ama yanına çorba yapmam lazım ne yapsamki...
bencde canımmm katılyıroum pantolan gerk yok bosuna tasımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?