- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.561
şaka maka özlediler bizi ama belli etmiyolar..dayandım hesabına yatıyolar..
ooo ben kaç kere kestirdim inanma canım onlara...ben bunu ilmihalden okudum takılma öyle şeylere hepsi insanların uydurması...
senin aklınada benim aklıma gelen gelmiş.....
senin aklınada benim aklıma gelen gelmiş.....
evet hemde cok dokulcekmıs kel kalmaska barııııOnunda bı caresı varır umarımm
niye kocişlerle kardeş gibi oluyosunuz bende onu anlamıyorum canım ya eğer dr uyarmadıysa devam edin ooo biz bugün bile ohh ohh:)))
biz yasaklıyız ya ondna aklımıza geıyor belkıde
sizin aklınıza geleni yaptık bizde:)))hamileliğim boyunca hiç ara vermedikki zaten:)))
Sizin aklınıza geleni yaptık bizde:)))Hamileliğim boyunca hiç ara vermedikki zaten:)))
badem yağ sür zeytinyağ sür şimdiden bakım yap saçlarına banyoya girmeden önce...(.ben yapıyorum ara sırada olsa...)...yıkanmadan önce saçını şampuanla yıka ama yağlar vücuduna gelmesin.....mis gibi oluyo..badem gürleştiriyomuş...o zaman dökülmez belki doğumdan sonra...
canım benım benım erken dogum rıskım oldu gecen ay ondan sonra kestıkk
esımde takılıyor arkdasım dıyorr
desene sen rahatsın doğumdan sonrada beklemezz seninki artık...kız o göbekle zor olmuyomu? Töbe töbe..ilahi....sizi sizi.... .bizimkiler duvara tırmancaklar..... Yandık biz dimi bbye...
ne kaaa gusellll masllh sıze tabıkı sorun yoksa kesmenın bı anlamı yok
Niye yasaklısınız????
Heee o zaman tamam kabulum...Ama risk yoksa devam devam devam:)))Eşin iyi anlayışlıymış...GErçi bizimkide yeter artık haknur dedi bugün son dedi ama ben duramıyorum yerimde hep canım kocişi istiyo:))))
heee o zaman tamam kabulum...ama risk yoksa devam devam devam:)))eşin iyi anlayışlıymış...gerçi bizimkide yeter artık haknur dedi bugün son dedi ama ben duramıyorum yerimde hep canım kocişi istiyo:))))
vala hemde ne yandıkk benımkı gun sayıyor
Senı bı gun ev ekaptıcam dıyor
desene sen rahatsın doğumdan sonrada beklemezz seninki artık...kız o göbekle zor olmuyomu? töbe töbe..ilahi....sizi sizi.... .bizimkiler duvara tırmancaklar..... yandık biz dimi bbye...
benimki korkuyo oğluna bişey olcqak diye..bide ezerim diye sanırsam ..... Bbye ninkini bilemem...
......tam tersi olacağına....töbe töbe yaaa yazık adama bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?