2012 Şubat Anneleri

evet hemde cok dokulcekmıs kel kalmaska barıııı Onunda bı caresı varır umarımm

badem yağ sür zeytinyağ sür şimdiden bakım yap saçlarına banyoya girmeden önce...(.ben yapıyorum ara sırada olsa...)...yıkanmadan önce saçını şampuanla yıka ama yağlar vücuduna gelmesin.....mis gibi oluyo..badem gürleştiriyomuş...o zaman dökülmez belki doğumdan sonra...

aa denıyım bakyımm bende canımm ıyı gelsın yetkerıııı

canım benım benım erken dogum rıskım oldu gecen ay ondan sonra kestıkk

esımde takılıyor arkdasım dıyorr

Heee o zaman tamam kabulum...Ama risk yoksa devam devam devam:)))Eşin iyi anlayışlıymış...GErçi bizimkide yeter artık haknur dedi bugün son dedi ama ben duramıyorum yerimde hep canım kocişi istiyo:))))

desene sen rahatsın doğumdan sonrada beklemezz seninki artık...kız o göbekle zor olmuyomu? töbe töbe..ilahi....sizi sizi.....bizimkiler duvara tırmancaklar..... yandık biz dimi bbye...

yaa sen öyle san kızım pozisyonlar kısıtlı olduğu için yüzeysel oluyo:)))Anam pek bi tuhaf oldum şimcik:)))Göbekle zor oluyo mu hayır göbeğin içindekini pek rahatsız etmemeye çalışıyoruz:)))Doğumdan sonra eşimin çok hayali varda artık bebiş müsade edermi, bilmem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…