- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.641
Ben yemek yapmayı özledım blıyormsunuz kızlarrr
Annemde yıyıp evıme gecıyorummm mecburr saat 8,30 cıkıyorumm eve gıtmem 9 oluyorr aslında annnem yakın olmasa mecbur yapıcam ama annem yakın olması ısıme gleıyorrr
ama özleıdm valla yemek yapmayııı untucamda
nasıl kalitelimi o markanın ürünleri bari.:44:.
beyaz esya cnaım benım
OOOO BEKOOOOOOOOO
bu topikte anne demeyi yasaklıyorum kızlar aaaa olan var olmayan var demi ama(((
aaa doğruya face in var bende gördüm seni:))
vala cnaım benım evımdkeı esyalrr beko
ben 6 sendır bu işteyım esyarımdan da memnunum
rahtca al evıne sorun yasamazsın
üzgünümBilmiyordum cok özurrrr
yok canım sorun değil allah annemi aldı ama beni anne yapacak inş...bunada şükür((annemi geçen sene 45 yaşında kaybettim canım ((
tam satıcı olmuş bu yaatmm cnm .....
allah rahmet eylesınnn allh mekanını cenent eylesın allah kabır rrahatlgı versınn
sizede uzun ömur versın canımmmm
Yok canım sorun değil Allah annemi aldı ama beni anne yapacak inş...bunada şükür((Annemi geçen sene 45 yaşında kaybettim canım ((
allah rahmet eylesin o yattıkça rabbim sana evladına hayırlı ömür nasip etsin inş....gençmişte....kader naparsın elden bişey gelmiyor.....
Kızlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz???
biz bekliyoduk zaten planlıydı pek değişik bi süpriz olmadı maalesef ama hemen hamile kalmam süpriz oldu...uğraşırım diye düşünüyodum çünkü..rabbime şükürler olsun...
Kızlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz???
ben anlatıym hemennn
bneımkı tam sok luk bı durumduu babalar gunu aksamı bız annemler babama hedıelrı verdık yemek yedık cıktık arabyla eve gelıyoruz benım adam bana takıldı sımdı sne bana ne hedıye verıcen tabı onun aklı baska yerldeben sna bı hedıye verıcme dedım ezcaney gotur benı deıdm gıttık ben gırıdm aldım test cıktımm ama gluyorum amcım sadce saka yapmak hanıle oldgu aklımın ucunda bıle gecmıyorr ama nebılyım o an içimdekı ses öle dedı ben onu kırmzıı boyucaktım saka yapıcaktım eve geldık ben test yaptım bırkatım banyoda kırmız kalem arıyordum yatk odasın sonra esımgeldı elınde sapsarı olmus koydu yatgın ortasına bı baktım kı ne gorıyım 2 cızg belkı 10 dk konusmdna bu test baktıkk sonrada kutladık
su anda d aişte dogurcaz işlahhhhh
süpermiş yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?