2012 Şubat Anneleri

ayy aysebaharım ne tosunu adet günüce göre 34 haftalıktı ultrasona göre 32 haftalıkken (2 hafta önce) 1709gr çıktı işte küçük olduğu için doktor 6 şubat hesapladı 40.haftasını ama ben o kadar duracağını sanmıyorum...36'yı doldursun küveze almasınlar sağlıklı olsun yeter balona döndüm bakalım haftaya cuma 6'sında konrolümüz var ilk defa nst'ye girecez 36 haftalık oluyor o zaman doktor nedicek sabırsızım... bişey sorcam sana çatı muayenesimi ne yapıyorlarmışya ne zaman oluyor o nasıl bişey? ne yapacak?

allah razı olsun aysebahr bacım

en cok ıstedgım buydu benım gıbı coocukları cok sevn bı kdaın kısmet olmadı

Allahım senın de butun hamıle annleırn dualrını kabul etsınn

Ben su balkonumu biraz toparlayip hemen yaniniza qeliyorum
Kayyyybolmaaayannn annisler istiyorum kayyybolllmaaayan :))

valla haklsınnnn canımm

allh a emanıtızzz bebısleırmızlee

hosgeldın canım nasılsın nerlerdesın gelmedınmı benmı gormedım

bende bısey almadım sneın gıbı cok bısyeı yok yanıı ondna morlıan bozulmaısnnnn

öğleden önce yoktum tatlım kayınvalidem kahvaltıya çağırmıştı oraya gittim biraz önce geldim... yan binada oturuyor yalnız kalıyor yaşlı izne ayrıldım yaa onun yanına gidiyorum bazen... birazdanda pazara gidicez aşağıda pazar varmış tam ev hatunu oldum

bende 6 sında nstye giricem tatlım. ve sana bişey söyleyeyim bebeğin çok küçük değil senin. 2 hafta önce 1709 gr çıktıysa şuanda 2 kg üstündedir. 6 şubatta senin 40. haftan doluyor değil mi?

slm tekrardan ben geldım
yanlıs alarmmıs
ama olsun dakıkalarca kzımı ızledım:)
ne guzelmıs
koca kafalı
ve ılk defa yuzunu gorduk.. dr dıyorkı bu ne kadar koca yanaklı bır bebek..
yanaklarından burnu gorunmuyordu masalllah..
bu ne kadar korkuyor kadınlar anlamıyorum dıyor
esımle arası ıyıymıs drun sagolsun yakın davrandı epey
bır daha hıssetmıyorum dersen yersın kafana ultrasyonu dıyo
nerde manyak var benı buluyo yaa
epeyce ınceledı hıcbırseyın yok senın dıyo
ohh cok sukur dedım bak bıde ohh dıyoo yaa dedı
ama dedım ben de haklıyım.
nerde haklısın ıyıkı bı duusuk yapmıssın ne dusunursen o olur dedı..
kısaca
elhamdurullah ıyıymıs cok korktum ama yaa bırsey oldu dıye..

iyi yapmsn cnaım yaa aranız da iyimiş ne guselllllll maşlhhh

bende 6 sında nstye giricem tatlım. ve sana bişey söyleyeyim bebeğin çok küçük değil senin. 2 hafta önce 1709 gr çıktıysa şuanda 2 kg üstündedir. 6 şubatta senin 40. haftan doluyor değil mi?

usg boyutuna göre 40.hafta adet gününe göre 42.hafta doluyor tatlım... umarım eti budu dolmuştur biraz çirozumun

arkadaşım valla bende elefera ve nihleyi görünce dedim benim oğlumun birşeyciği yok. 0-3 ay giyecekleri için çok kıyafet almadım ben.

Maşallah canım sana ve kızına..
Tosun olmuş evet..
22 ocak...
Ocak anası mı olacaksın sen canım?

...

tsk ederım cnmmmmm
evet 22 ocak rabbım hayırlısı ıle

cnm esım devlet hastanesınde saglık memuru
o yzuden hemen araya soktular benı
ucretsız yanı drum nerde ucuzluk oda orda hep devlette yaptırır tahlıllerımıde
hıcc paracı deıl burdan kendını kanıtlıyor.
gıttım normal bu pozısyondan dedı dooplerdekı dr.
cok sukur

günaydın kızlar.. geçmişi tam okumadım ama ayşebahara geçmiş olsun diyorum...

ve bebişlerin çeyizlerini koymuşsunuz çok güzeller,sağlıkla eskitirler inş...

bir de odaya koymuşsunuz karyolaları ayrıyetten yatak odasına sepet beşik falan mı aldınız ? yani ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
ben beşiğini yatak odama kurmayı düşünüyorum ama yatak odam küçük diye pek istemiyorum..sepet beşik alimm dedim 6 ay için 250 lira vermeye kıyamıyorum .. sonra napıcam hem onu ? odasına kursam kamerayla baksam falan zor mu olur diyorum ? ? ?

3 ay sonra koyacagım gerci diğer odaya ama 3 ay için kararsızım ...

haziranda eşimin yegeni de gidiyor,bizimle yaşıyor bu sene okul için ama bu seneye mahsus.. onun odasındaki kanepeyi de kullanırım diyorum 3 aydan sonra hasta oldugunda yanında kalırım kızımın.. ama ilk 3 ay ne etsek diye düşünüyorum acaba alsam mı o sepetlerden ???

tatlım ben bı tanede ufak besık aldım oturma odası ve yatak odasına tasırım dıye
6aydan snra odasına koyacam ben ama gecelerı
gunduzlerı uyurken yıne kucuk besııgmde uyutacam.

Bunu aldım 90 100 gıbı bıseydı fıyatı 1,5 yasına kadar da kullanılıyormus

Eklentiler

• $DSC01042.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 15
iyi yapmsn cnaım yaa aranız da iyimiş ne guselllllll maşlhhh

yaa ruh haline bağlı Allah var bazen süper davranır bana bazende durdukyerde nasıl homurdanır anlatamam ama napcaksın işte tek başına yıllardır tek başına 3 çocuk büyütmüş eşi çok erken ölmüş yaşıda var baya o yüzden alttan alıyorum huyu tutunca allahtan hemen düzeliyor, şimdi bide insan anne olunca daha iyi anlıyor... doğmamış olsa bile şuan tüm dümyam o gibi düşünsene büyüyüp evlenecek ayda yılda bir gelecek ne kadar acı... kayınvalideme bakıyorum çocuklarına o kadar düşkünkü ayaklarını öper kadın gözlerinin içine bakar... ve birtek eşim ilgilenir biz sürekli gideriz... burda okuyorum kayınvalidesinden çok dertli olanlar Allah sabır versin çok zor umarım eşleri aradaki dengeyi bulur... benim eşim ne bana laf söyletir nede ailesine o yüzden böyleyiz heralde...

ben de istemiştim listeye girmeyi eklememişsiniz lütfen ekler misiniz sat 3 mayıs beklenen tarih 12 şubat cinsiyeti erkek adı furkan selim lütfen ekleyin

nıhle bebısının ıyı olmasına cok sevındım.bu arada herkesın nesesı yerınde allah bozmasın.bende evı toparladım aksama sarma dolma yapıcam sımdı harcını hazırladım yapmaya baslıcam...oturma odasına sofra actım onumde tv yanımda bılgısayar o sekılde yapıcam) arada yazılanlarada bakarımmm kendınıze dıkkat edın optummmm

hadi gözün aydın sevindim canım senin adına
görmüş oldun meleğini

eheueheuehu
uzulme canım
8 aylık evlıyım 8 aylık hamıleyım :)
29 yasıma gırıyorum

anammmm ilk geceden :)))

oh oh iyi ozaman

nerde buldun allah aşkına bunu :)) ne fena hatunsun :)) nette , çevrede bakıyorum bakıyorum bulamıyorummm ... ben ist de oturuyorum umarım bana yakın bir yerdedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…