2012 Şubat Anneleri

maşahh maşalhhhh bebgıneee coks evıdnımmmmm

OOOHHH kolay gelsın ve afıyet olsunn..
tsk ederım cnm panık yapıyorum ıste
hıssetmeyınce sorayım dedı
oda doopler ıstedı
cunku ablamda hıssetmeyınce 34 haftalıkken amelıyatla aldılar bebegını..
nerde buldun allah aşkına bunu :)) ne fena hatunsun :)) nette , çevrede bakıyorum bakıyorum bulamıyorummm ... ben ist de oturuyorum umarım bana yakın bir yerdedir

sakaryada oturuyorum cnm
burda genelde coook var
ablamda kullanmıstı
rengı farklı bende aldım hosuma gıttı
guzelde sallanıyor takılmıyo ucuz ama guzel yanı
bırde cok hafıf.. tasıması kolay bu halımle bıle tasımam gerekınce tasıyorum
ama snra esımden fırca yıyorum o ayrı tabı :)

Yok mu bilenler,yoksa hediyesini alan sölemiyor mu??Daha geçen gün primayı öğrendim resmen 8.ayımda yaa hemen ıhtıyacı olan arkadaslarıma da tavsıye ettim...Siz bilmiyor musunuzzzzz???

canım bende uye oldum ama henuz bısey gelmedı tahmınım bebeklere mamayı 6.aydan sonra verdgmz ıcın 6ay sonra ancak gelır

Ama sanki hamile paketinde kitaplı hediyeler de wardı,en azından kitapları yollamazlar mıydı??Primaya gecen hafta üye oldum bugun aradı 3 Ocaktan sonra gelecek hedıyen dedılerrr...Yuppiii...

[

anammmm ilk geceden :)))

yok yok 1 mayısta evlendım 23 mayıs son saltım :)
ama komık oluyo sorduklarında 8 aylık evlıyım 8 aylık hamıleyım demek
ınsanlar yanlıs dusunuyordur kesın

Yok mu bilenler,yoksa hediyesini alan sölemiyor mu??Daha geçen gün primayı öğrendim resmen 8.ayımda yaa hemen ıhtıyacı olan arkadaslarıma da tavsıye ettim...Siz bilmiyor musunuzzzzz???

canım ben birtek milupa ve prima veriyor diye biliyorum

HAPPY BABY TOY NAKIŞ İŞLEME SEPET BEŞİK ANA DİZİ GittiGidiyor.com'da #49836844

bak tatlım bunun yüksekliği 87 cm miş bende alsammıki odasını hiç bozmam bunuda yanıma koyarım diye düşündüm

baktım cnm evet aynı hemen hemen hatta aynı dıyebılırım.. ya cnm zaten ıcıne yaylı yatak koymuyorsun
onun ıcınde elyaf gıbı bıse var ona yatıyormusun ama ben ıcıne tek kısılık buyuk battanıyeyı katladım.
ıcıne dosek yaptım yumusak olsun dıye.
ablam kullandı seyyyar olarak cok guzel ve kullanıslı dedıgı ıcın aldım bende
gece yatak odasına falan da tasırım dedım
mobılya besıkte zaten sımdı koysak bıse ısınamaskı koca besıkte..
bu ufak geldı mını mını hosuma gıttı

sen benı görsen

Benım dogum yapıcagım hastnaın web sıtesı var hergun oraya gırıyorum dogna bebkleırn resmleırnı koyuyorlar bakıp aglıyorummm

Ay allahım yardıcmız olsun canım ya

Hangi hastanede olacaksın??Benimki de hep koyuyorlar yenidoğanları..Hergün kendi bebeğime bakacağım anı hayal ederek izliyorum onları..

Ayy ne güzel yaa keşke benimkiler de gelse hemen .Birşey soracağım Ayşebahar en tecrübeli sensin çünki...Sence bebeğin doğum çantasına kac tane ,nasıl battanıye koymalıyım?Bir de benim sat 13 Mayıs tahmınen 17 Şubat dogum tarıhım ..Ama ben 2 subata aldırıp sezeryan ıstıyorum..Sence doktorum o kadar öne cekerse bır sakınca olur mu??15gun erken alır mı??[/COLOR]

o zaman alıyorum :)) bunu gördüm begendim ama alcaktır diye korktum ama yerden 87 cm iyi yanii... hem fiyatı uygun hemde tatil için de uygun... çokk teşekkür ederimm hep buna takmıştım kafayı .. eşim tutturdu diğerlerinden alalım diyee ...

almayalım boşa masraf deyince de bak adamın mantıgına ybebek odasına koycakmış beşiği biz yere yatarmışız... manyak benim kocam :)) şimdi alıyorum diyeyim de o da rahatlasın.. :)) tekrar teşşekkürr fikrin için

rıca ederım cnm ne demek..
ben daha kullanmadım ama
uzerıne basa basa ablam al dedıgı ıcın aldım..
enıne boyuna bakma buyuklugu yeterlı kucuk besıge uygun yanı..

bnm dunur nerde yafs...
gelemedı hala temızlık hastası yaaaa.
doguma gıderken bıse surayı sıleyım de ole gıdeyım dıcek dıye korkuyorum

aaaa onun bugun kocısı evdeeeeee gelırmı hıcc.... :))))

bnm dunur nerde yafs...
gelemedı hala temızlık hastası yaaaa.
doguma gıderken bıse surayı sıleyım de ole gıdeyım dıcek dıye korkuyorum

aaaa onun bugun kocısı evdeeeeee gelırmı hıcc.... :))))

kulaklarım çınladı bak . geldimmmmmm ............
.şimdi eşimle pazardan geldik şeker....sorma dün gece 2 de evi siliyorum ben iyice manyaklaştım napim.......eşim flim bulmuş tvde bende sevmedim flimi evi sileyim dedim.....o arada ...çamaşırları astım sonra yattık.....millet uykusunda bende temizlikte ........dediğin doğru valla doğuma evi silip gitcem bu gidişle....sizler nasılsınız? dün akşam tek kaldım burda yaa kimse yoktu......

ay vallahı
kız nerden duydun da geldı valla gormedım he
cok tıtızsın bırazcık bendede olsa keske
hamılelıkte daha bı uyusuk oldum
gelının odasının resımlerını ekledımmmm gordunmuuuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…