- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.181
eheueheuehu
uzulme canım
8 aylık evlıyım 8 aylık hamıleyım :)
29 yasıma gırıyorum
slm tekrardan ben geldım
yanlıs alarmmıs
Ama olsun dakıkalarca kzımı ızledım:)
ne guzelmıs
koca kafalı
ve ılk defa yuzunu gorduk.. Dr dıyorkı bu ne kadar koca yanaklı bır bebek..
Yanaklarından burnu gorunmuyordu masalllah..
Bu ne kadar korkuyor kadınlar anlamıyorum dıyor
esımle arası ıyıymıs drun sagolsun yakın davrandı epey
bır daha hıssetmıyorum dersen yersın kafana ultrasyonu dıyo
nerde manyak var benı buluyo yaa
Epeyce ınceledı hıcbırseyın yok senın dıyo
ohh cok sukur dedım bak bıde ohh dıyoo yaa dedı
ama dedım ben de haklıyım.
Nerde haklısın ıyıkı bı duusuk yapmıssın ne dusunursen o olur dedı..
Kısaca
elhamdurullah ıyıymıs cok korktum ama yaa bırsey oldu dıye..
OOOHHH kolay gelsın ve afıyet olsunn..nıhle bebısının ıyı olmasına cok sevındım.bu arada herkesın nesesı yerınde allah bozmasın.bende evı toparladım aksama sarma dolma yapıcam sımdı harcını hazırladım yapmaya baslıcam...oturma odasına sofra actım onumde tv yanımda bılgısayar o sekılde yapıcam) arada yazılanlarada bakarımmm kendınıze dıkkat edın optummmm
nerde buldun allah aşkına bunu :)) ne fena hatunsun :)) nette , çevrede bakıyorum bakıyorum bulamıyorummm ... ben ist de oturuyorum umarım bana yakın bir yerdedir
Kızlar birşey soracaktım,Milupa'ya üye olanlar war mı?Ben üyeyim,ama hala hamileyim hediye paketi göndermediler..Ne yapmam lazım??Başka böyle bildiğiniz numune ve hediye gönderen kampanyalar varsa paylasalım aramızda olur mu??
canım bende uye oldum ama henuz bısey gelmedı tahmınım bebeklere mamayı 6.aydan sonra verdgmz ıcın 6ay sonra ancak gelır
Yok mu bilenler,yoksa hediyesini alan sölemiyor mu??Daha geçen gün primayı öğrendim resmen 8.ayımda yaa hemen ıhtıyacı olan arkadaslarıma da tavsıye ettim...Siz bilmiyor musunuzzzzz???
http://images.gittigidiyor.com/3566/Miss-Baby-Ana-Dizi-Bebek-Uyku-Sepeti-Besik__35664360_0.jpg
Nıhlecim şuna bakar mısın ? seninki buna benziyor mu ? ben netten bulmuştum böyle bir şey ama alçaktır diye sipariş etmedim ... sen bir yorumlasan şekerr
http://images.gittigidiyor.com/3566/Miss-Baby-Ana-Dizi-Bebek-Uyku-Sepeti-Besik__35664360_0.jpg
Nıhlecim şuna bakar mısın ? seninki buna benziyor mu ? ben netten bulmuştum böyle bir şey ama alçaktır diye sipariş etmedim ... sen bir yorumlasan şekerr
[
anammmm ilk geceden :)))
yok yok 1 mayısta evlendım 23 mayıs son saltım :)
ama komık oluyo sorduklarında 8 aylık evlıyım 8 aylık hamıleyım demek
ınsanlar yanlıs dusunuyordur kesın
canım ben birtek milupa ve prima veriyor diye biliyorum
HAPPY BABY TOY NAKIŞ İŞLEME SEPET BEŞİK ANA DİZİ GittiGidiyor.com'da #49836844
bak tatlım bunun yüksekliği 87 cm miş bende alsammıki odasını hiç bozmam bunuda yanıma koyarım diye düşündüm
sen benı görsen
Benım dogum yapıcagım hastnaın web sıtesı var hergun oraya gırıyorum dogna bebkleırn resmleırnı koyuyorlar bakıp aglıyorummm
Ay allahım yardıcmız olsun canım ya
Canım dün geldi primadan..
tupperwareden bir küçük kapaklı pembe çerez kutusu mu o anlamadım onu göndermişler:))
4 adet premium care bez 1 numara
2 adet şampuan eşantion olanlardan
vodafoneden 30 dakika
indirim kuponu...
geçmiş olsun EDAN..
baktım cnm evet aynı hemen hemen hatta aynı dıyebılırım.. ya cnm zaten ıcıne yaylı yatak koymuyorsun
onun ıcınde elyaf gıbı bıse var ona yatıyormusun ama ben ıcıne tek kısılık buyuk battanıyeyı katladım.
ıcıne dosek yaptım yumusak olsun dıye.
ablam kullandı seyyyar olarak cok guzel ve kullanıslı dedıgı ıcın aldım bende
gece yatak odasına falan da tasırım dedım
mobılya besıkte zaten sımdı koysak bıse ısınamaskı koca besıkte..
bu ufak geldı mını mını hosuma gıttı
o zaman alıyorum :)) bunu gördüm begendim ama alcaktır diye korktum ama yerden 87 cm iyi yanii... hem fiyatı uygun hemde tatil için de uygun... çokk teşekkür ederimm hep buna takmıştım kafayı .. eşim tutturdu diğerlerinden alalım diyee ...
almayalım boşa masraf deyince de bak adamın mantıgına ybebek odasına koycakmış beşiği biz yere yatarmışız... manyak benim kocam :)) şimdi alıyorum diyeyim de o da rahatlasın.. :)) tekrar teşşekkürr fikrin için
bnm dunur nerde yafs...
gelemedı hala temızlık hastası yaaaa.
doguma gıderken bıse surayı sıleyım de ole gıdeyım dıcek dıye korkuyorum
aaaa onun bugun kocısı evdeeeeee gelırmı hıcc.... :))))
kulaklarım çınladı bak. geldimmmmmm ...... ......
.şimdi eşimle pazardan geldik şeker....sorma dün gece 2 de evi siliyorum ben iyice manyaklaştım napim.......eşim flim bulmuş tvde bende sevmedim flimi evi sileyim dedim.....o arada...çamaşırları astım sonra yattık.....millet uykusunda bende temizlikte ... .....dediğin doğru valla doğuma evi silip gitcem bu gidişle ....sizler nasılsınız? dün akşam tek kaldım burda yaa kimse yoktu......
canım ben birtek milupa ve prima veriyor diye biliyorum
HAPPY BABY TOY NAKIŞ İŞLEME SEPET BEŞİK ANA DİZİ GittiGidiyor.com'da #49836844
bak tatlım bunun yüksekliği 87 cm miş bende alsammıki odasını hiç bozmam bunuda yanıma koyarım diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?