- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.201
ay vallahı
kız nerden duydun da geldı valla gormedım he
cok tıtızsın bırazcık bendede olsa keske
hamılelıkte daha bı uyusuk oldum
gelının odasının resımlerını ekledımmmm gordunmuuuu..
hangi hastanede olacaksın??benimki de hep koyuyorlar yenidoğanları..hergün kendi bebeğime bakacağım anı hayal ederek izliyorum onları..
ayy ne güzel yaa keşke benimkiler de gelse hemen .birşey soracağım ayşebahar en tecrübeli sensin çünki...sence bebeğin doğum çantasına kac tane ,nasıl battanıye koymalıyım?bir de benim sat 13 mayıs tahmınen 17 şubat dogum tarıhım ..ama ben 2 subata aldırıp sezeryan ıstıyorum..sence doktorum o kadar öne cekerse bır sakınca olur mu??15gun erken alır mı??[/color]
slm tekrardan ben geldım
yanlıs alarmmıs
ama olsun dakıkalarca kzımı ızledım:)
ne guzelmıs
koca kafalı
ve ılk defa yuzunu gorduk.. dr dıyorkı bu ne kadar koca yanaklı bır bebek..
yanaklarından burnu gorunmuyordu masalllah..
bu ne kadar korkuyor kadınlar anlamıyorum dıyor
esımle arası ıyıymıs drun sagolsun yakın davrandı epey
bır daha hıssetmıyorum dersen yersın kafana ultrasyonu dıyo
nerde manyak var benı buluyo yaa
epeyce ınceledı hıcbırseyın yok senın dıyo
ohh cok sukur dedım bak bıde ohh dıyoo yaa dedı
ama dedım ben de haklıyım.
nerde haklısın ıyıkı bı duusuk yapmıssın ne dusunursen o olur dedı..
kısaca
elhamdurullah ıyıymıs cok korktum ama yaa bırsey oldu dıye..
ben bi aşağı iniyorum
kulaklarım çınladı bak. geldimmmmmm ...... ......
.şimdi eşimle pazardan geldik şeker....sorma dün gece 2 de evi siliyorum ben iyice manyaklaştım napim.......eşim flim bulmuş tvde bende sevmedim flimi evi sileyim dedim.....o arada...çamaşırları astım sonra yattık.....millet uykusunda bende temizlikte ... .....dediğin doğru valla doğuma evi silip gitcem bu gidişle ....sizler nasılsınız? dün akşam tek kaldım burda yaa kimse yoktu......
ben senin attıgın linkten sipariş verdim canım,kargosu içindeymiş senin attıgın linkin sanada teşekkür ettim şeker
kızlar emzirme sütyeni ve atleti sizxce gerekli mi aldınızmı
ben almadım cnm bnce gerekte yok toplayıcı dutyen aldım sadecekızlar emzirme sütyeni ve atleti sizxce gerekli mi aldınızmı
aaaa ask olsunnnnnyok görmedim nerde gelinimin çeyizi....:44:
kız ben onun olmayan burnunu tontiş yanaklarını yerim yer..
benim cılız oğlanı nasıl seveceksem:26::26:
dr boşuna korkutmuş seni
bizde 5 ci yılımıza girdik bebeği geç yaptık ama böyle daha iyi oldu.....bazen hala erkenmi oldu diyorum millet saçmalama diyo..sende üzülme tatlısım 5 yıllık evliyim 31 yaşım dolmak üzere ve ilk bebeğim
bende az almışın ilk giyeceklerini çabuk büyüyo diye..bugün baktımda..biraz daha bişeyler almam gerek sürekli yıkanacakları için çeşitlilik olması lazım....eşime dedim bi kaç parça daha alalım diye....sadece 4 takım 0 3 ay arası takımı var bide 4 tane tulumu..yetmez bence....zıbını çorabı çok....alsam iyi olcak..gerçi hediyede gelir ama onlara güven olmazki...arkadaşım valla bende elefera ve nihleyi görünce dedim benim oğlumun birşeyciği yok. 0-3 ay giyecekleri için çok kıyafet almadım ben.
slm tekrardan ben geldım
yanlıs alarmmıs
ama olsun dakıkalarca kzımı ızledım:)
ne guzelmıs
koca kafalı
ve ılk defa yuzunu gorduk.. dr dıyorkı bu ne kadar koca yanaklı bır bebek..
yanaklarından burnu gorunmuyordu masalllah..
bu ne kadar korkuyor kadınlar anlamıyorum dıyor
esımle arası ıyıymıs drun sagolsun yakın davrandı epey
bır daha hıssetmıyorum dersen yersın kafana ultrasyonu dıyo
nerde manyak var benı buluyo yaa
epeyce ınceledı hıcbırseyın yok senın dıyo
ohh cok sukur dedım bak bıde ohh dıyoo yaa dedı
ama dedım ben de haklıyım.
nerde haklısın ıyıkı bı duusuk yapmıssın ne dusunursen o olur dedı..
kısaca
elhamdurullah ıyıymıs cok korktum ama yaa bırsey oldu dıye..
ben aldım ama bilmiyorum gerekli mi değil mi herkes alıyo diye aldım canım ben
selam herkese ben fazla takip edemiyorum calıştıgım için listeye nasıl ekleniyor bir bilginiz var mı yardımcı olursaniz sevinirim ilk bebeğim ve heyecanla bekliyorum Allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
nere canım?
Bugn son gunun nasıl gecıyorrr?
bizde 5 ci yılımıza girdik bebeği geç yaptık ama böyle daha iyi oldu.....bazen hala erkenmi oldu diyorum millet saçmalama diyo..
bende az almışın ilk giyeceklerini çabuk büyüyo diye..bugün baktımda..biraz daha bişeyler almam gerek sürekli yıkanacakları için çeşitlilik olması lazım....eşime dedim bi kaç parça daha alalım diye....sadece 4 takım 0 3 ay arası takımı var bide 4 tane tulumu..yetmez bence....zıbını çorabı çok....alsam iyi olcak..gerçi hediyede gelir ama onlara güven olmazki...
bizim gelin tombul yanaklı demekkki.....maşallah..doktorun bayağı komik adammış yahuuu.....cnm ben aldığın o sepetten ilk önce almayı düşündüm ama hem küçük hemde en fazla 6 7 ay yatacağı için onda vazgeçtim almadım..yoksa eşimde ondan alalım dedi ama çocuk irileştiğinde ve dönmeye başladığında daha kullanılmıyo o......
ayy aysebaharım ne tosunu adet günüce göre 34 haftalıktı ultrasona göre 32 haftalıkken (2 hafta önce) 1709gr çıktı işte küçük olduğu için doktor 6 şubat hesapladı 40.haftasını ama ben o kadar duracağını sanmıyorum...36'yı doldursun küveze almasınlar sağlıklı olsun yeter balona döndüm bakalım haftaya cuma 6'sında konrolümüz var ilk defa nst'ye girecez 36 haftalık oluyor o zaman doktor nedicek sabırsızım... bişey sorcam sana çatı muayenesimi ne yapıyorlarmışya ne zaman oluyor o nasıl bişey? ne yapacak?
allah razı olsun aysebahr bacım
en cok ıstedgım buydu benım gıbı coocukları cok sevn bı kdaın kısmet olmadı
Allahım senın de butun hamıle annleırn dualrını kabul etsınn
Ben su balkonumu biraz toparlayip hemen yaniniza qeliyorum
Kayyyybolmaaayannn annisler istiyorum kayyybolllmaaayan :))
Hangi hastanede olacaksın??Benimki de hep koyuyorlar yenidoğanları..Hergün kendi bebeğime bakacağım anı hayal ederek izliyorum onları..
Ayy ne güzel yaa keşke benimkiler de gelse hemen .Birşey soracağım Ayşebahar en tecrübeli sensin çünki...Sence bebeğin doğum çantasına kac tane ,nasıl battanıye koymalıyım?Bir de benim sat 13 Mayıs tahmınen 17 Şubat dogum tarıhım ..Ama ben 2 subata aldırıp sezeryan ıstıyorum..Sence doktorum o kadar öne cekerse bır sakınca olur mu??15gun erken alır mı??[/COLOR]
bizde 5 ci yılımıza girdik bebeği geç yaptık ama böyle daha iyi oldu.....bazen hala erkenmi oldu diyorum millet saçmalama diyo..
bende az almışın ilk giyeceklerini çabuk büyüyo diye..bugün baktımda..biraz daha bişeyler almam gerek sürekli yıkanacakları için çeşitlilik olması lazım....eşime dedim bi kaç parça daha alalım diye....sadece 4 takım 0 3 ay arası takımı var bide 4 tane tulumu..yetmez bence....zıbını çorabı çok....alsam iyi olcak..gerçi hediyede gelir ama onlara güven olmazki...
bizim gelin tombul yanaklı demekkki.....maşallah..doktorun bayağı komik adammış yahuuu.....cnm ben aldığın o sepetten ilk önce almayı düşündüm ama hem küçük hemde en fazla 6 7 ay yatacağı için onda vazgeçtim almadım..yoksa eşimde ondan alalım dedi ama çocuk irileştiğinde ve dönmeye başladığında daha kullanılmıyo o......
nihlee kaynanam diyo ki gelinin tombul olanı makbulmüşbeni ve diğer gelinini beğenmiyo
o aklıma geldi de şimdi senin kızın çok talibi olacak ha
annem aradı az önce milupanın paketide gelmiş bana kızlar ama annem açıp bakmamış içinde ne var diye akşam bakarsın diyo küçücük bişey diyo
o sepetten gördüm, en yakın arkadaşım kullandı hatta, süper rahat birşey, hafif ama çok dar bir beişk en fazla 6 ay yatar. zaten yazın sıcakta durmaz çocuk içinde. tabi ilk 6 ay için süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?