2012 Şubat Anneleri

ben özel medıkent hastanesınde ama lüleburgazda

kız ben onun olmayan burnunu tontiş yanaklarını yerim yer..
benim cılız oğlanı nasıl seveceksem:26::26:
dr boşuna korkutmuş seni

canım yerleri bezle siliyosun dimi eğilerek yani dikkatli ol açılmaya sebep oluyomuş erken doğuma etkenmiş.. şimdilik viledayla idare etsen daha iyi olur bence

ben senin attıgın linkten sipariş verdim canım,kargosu içindeymiş senin attıgın linkin sanada teşekkür ettim şeker

simarik34, kalplerimiz bu kadar mı bir olur. konuları okumadan önce küçük bir beşik bakayım dedim. senin sipariş verdiğin ürünü eşime gösterdim bunu alalım, yatak odasına yanımıza koyarız dedim. normal yatağı var ama başka odada ve ölçüleri büyük yani nerdeyse 5 yaşına kadar yatar. o nedenle küçük bir şey istiyorum. sanırım ben de bundan alacağım. senin eline ulaştığında yorum yaparsan seviniri.

ayşebahar çoook çok geçmiş olsun canım. okurken gözlerim doldu. verilmiş sadakanız varmış. benim de kızımın 1,5 yaşındayken yarım çay bardağı çaydan kolu yanmıştı ve o zaman ömrümden ömür gitmişti. Allah nazardan saklasın hepsini.

kızlar bu arada ben de ocak annesi olacağım inşaallah. doktor ocak sonu dedi sezeryanla :))

selam herkese ben fazla takip edemiyorum calıştıgım için listeye nasıl ekleniyor bir bilginiz var mı yardımcı olursaniz sevinirim ilk bebeğim ve heyecanla bekliyorum Allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

kızlar emzirme sütyeni ve atleti sizxce gerekli mi aldınızmı
ben almadım cnm bnce gerekte yok toplayıcı dutyen aldım sadece
yok görmedim nerde gelinimin çeyizi....:44:
aaaa ask olsunnnnn
kız ben onun olmayan burnunu tontiş yanaklarını yerim yer..
benim cılız oğlanı nasıl seveceksem:26::26:
dr boşuna korkutmuş seni

dr deıl ablam korkuttu benı
onun hıssetmeyınce megen kordon dolanmıs cocuk cagıza 34 haftalık yenı bıtmısken aldılar mecbur cocugu.
ondan korktum bendeeee
ay buklem bı gorsen varyaaa masallah kızıma
ılk kez gordum bırde hayrettt..

sende üzülme tatlısım 5 yıllık evliyim 31 yaşım dolmak üzere ve ilk bebeğim
bizde 5 ci yılımıza girdik bebeği geç yaptık ama böyle daha iyi oldu.....bazen hala erkenmi oldu diyorum millet saçmalama diyo..
arkadaşım valla bende elefera ve nihleyi görünce dedim benim oğlumun birşeyciği yok. 0-3 ay giyecekleri için çok kıyafet almadım ben.
bende az almışın ilk giyeceklerini çabuk büyüyo diye..bugün baktımda..biraz daha bişeyler almam gerek sürekli yıkanacakları için çeşitlilik olması lazım....eşime dedim bi kaç parça daha alalım diye....sadece 4 takım 0 3 ay arası takımı var bide 4 tane tulumu..yetmez bence....zıbını çorabı çok....alsam iyi olcak..gerçi hediyede gelir ama onlara güven olmazki...

bizim gelin tombul yanaklı demekkki.....maşallah..doktorun bayağı komik adammış yahuuu.....cnm ben aldığın o sepetten ilk önce almayı düşündüm ama hem küçük hemde en fazla 6 7 ay yatacağı için onda vazgeçtim almadım..yoksa eşimde ondan alalım dedi ama çocuk irileştiğinde ve dönmeye başladığında daha kullanılmıyo o......

ben aldım ama bilmiyorum gerekli mi değil mi herkes alıyo diye aldım canım ben

tatlım gurbetguzelıne ozel msj atıyorsun
sat beklenen dogum tarıhı cınsıyet ısım
galıba baska bıse yazmıyordun
ozel msj olarak yolluyorsun..

ayşebahara nolduki yaa..:44:.

dünürüm görmedim valla bulamıyorum çok konuşmuşunuzda eskide...keşke şubat cicilerine ekleseydin..sadece sepeti gördüm..:44:

cnm gurbet güzeline msj at eklesin senide....hoşgeldin...

nihlee kaynanam diyo ki gelinin tombul olanı makbulmüş beni ve diğer gelinini beğenmiyo
o aklıma geldi de şimdi senin kızın çok talibi olacak ha

annem aradı az önce milupanın paketide gelmiş bana kızlar ama annem açıp bakmamış içinde ne var diye akşam bakarsın diyo küçücük bişey diyo

cnm ben seyyar kullanmak ıcın aldım
ama kullanılıyormus satıcıda ordakı kadında ablamda ole dedı
ama 1 1,5 yasına kadar.
tabı mobılya besıgın yaına aldım
sadece o olmaaz tabıkı
bnde fazla almadım ya orgusu cok sadece.
buyudukce alırım.

Son haftalarda yapıyor doktor canım...

allah razı olsun aysebahr bacım

en cok ıstedgım buydu benım gıbı coocukları cok sevn bı kdaın kısmet olmadı

Allahım senın de butun hamıle annleırn dualrını kabul etsınn

Amin....

Ben su balkonumu biraz toparlayip hemen yaniniza qeliyorum
Kayyyybolmaaayannn annisler istiyorum kayyybolllmaaayan :))

Burdayız....

Canım ben bir tane ince battaniye bir tane de kalın battaniye alacağım..
Çünkü kış ayındayız..
İnceye sar bebeğini..
Kundak şeklinde..
Ana kucağına koy üzerini kalın battaniyeyle ört..
Tülbent gibi bişeyin olsun yüzüne örtersin..

Çocuklar ilk anda sarılık geçiriyor
Bu yüzden sarı bir tülbentte al yanına..
Alır derler halk arasında..
Canım zaten sezeryan 15 gün evvel oluyor..
Sen bilirsin..
Ama bence 12.02.2012 de hoş bir tarih olur..
Ne geç ne erken..

o sepetten gördüm, en yakın arkadaşım kullandı hatta, süper rahat birşey, hafif ama çok dar bir beişk en fazla 6 ay yatar. zaten yazın sıcakta durmaz çocuk içinde. tabi ilk 6 ay için süper

kargo ücreti alıyomu milupa kızlar...bi bana gelmedi bu yaa deli olcam.......kız onun beşik kertmesi benim oğlum..sus bakim başka aday kabul edemez artık...

o sepetten gördüm, en yakın arkadaşım kullandı hatta, süper rahat birşey, hafif ama çok dar bir beişk en fazla 6 ay yatar. zaten yazın sıcakta durmaz çocuk içinde. tabi ilk 6 ay için süper

evet cnm komşum torununa aldı sonra kaldı kenarda....dediğin doğru..ama ilk zamanlar yanında olmasını isteyenler odasına koymayacaklar için ideal...ama ömrü 6 ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…