- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.381
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güle güle kullansın.çok güzel olmuş maşallah
buklee hepsi harika şeyler. benim de süperman dikkatimi çekti. şanslı ve sağlıklı bir bebek olur inşaallah
arkadaşlar benim bu günlerdeki korkum kordon dolanması.apartmandakı komşumda 35 haftalık hamile 2 yıl önce ilk bebeğini doğuma 10 gun kala kordon dolanması yuzunden kaybetmiş.2 ay öncede eşimin akrabası bebeğe kordon dolandığı için sezeryanla doğum yaptı.ben bu durumu kafaya çok taktım çokta korkuyorum.öğrenmek istediğim doktorlar bunu normal ultrasonda görmüyormuş doplerde görüyormuş.dopler yapması için nasıl bı durum olmalı.bu konuda doktorundan bılgı alanınız varmı?paylaşırsanız çok sevinirim
eklentı eklerkrn kalmış orda hemencık surukle bırak yaptım yuklendı
oraya da ekledim ohh rahatladım
ben çıkıyorum kızlar eklerken yorulmuşum valla
yarın görüşürüz
yatıcam güzelim yatıcamda babamız gelicek bi mutfak bi sizler gidip geliyorum canın çekmesin amam ilk defa burokoli haşladım bakalım nasıl olucak uzattım bacaklarımı .benimde bisürü işim var vallahi kızlar nasıl biter bu işler canım bişey yapmak istemiyo derlerdi de inanmazdım son aylarda hiç bişey yapamazsın diye allah tan çoğu bitti sayılır Anneciğim 6 ocakta gözünden ameliyat olacak kızlar allah herkesin ve onun yardımcısı olsun kızlar çok korkuyorum yaşlı çünki bu hamilelik hassas dönem birde annem allahım sen yardım et ne olur
Arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım. Tetanoz aşısı yaptıran oldu mu? Biraz okudum da nette, hamileler yaptırıyormuş bilemiyorum gerekli mi doktoruma sormadım henüz.
Çook güzeller güle güle kullanın ,bebişinin üzerinde eskitmen dileğiyle..Herşey tamamlanmıs ne güzelEki Görüntüle 315540 Eki Görüntüle 315550 Eki Görüntüle 315551 Eki Görüntüle 315552 Eki Görüntüle 315553 Eki Görüntüle 315554 Eki Görüntüle 315555 Eki Görüntüle 315556 Eki Görüntüle 315557 Eki Görüntüle 315558 Eki Görüntüle 315559 Eki Görüntüle 315549 Eki Görüntüle 315548 Eki Görüntüle 315539 Eki Görüntüle 315538 Eki Görüntüle 315537 Eki Görüntüle 315541 Eki Görüntüle 315542 Eki Görüntüle 315543 Eki Görüntüle 315544 Eki Görüntüle 315545 Eki Görüntüle 315546 Eki Görüntüle 315547 Eki Görüntüle 315561
arkadaşlar benim bu günlerdeki korkum kordon dolanması.apartmandakı komşumda 35 haftalık hamile 2 yıl önce ilk bebeğini doğuma 10 gun kala kordon dolanması yuzunden kaybetmiş.2 ay öncede eşimin akrabası bebeğe kordon dolandığı için sezeryanla doğum yaptı.ben bu durumu kafaya çok taktım çokta korkuyorum.öğrenmek istediğim doktorlar bunu normal ultrasonda görmüyormuş doplerde görüyormuş.dopler yapması için nasıl bı durum olmalı.bu konuda doktorundan bılgı alanınız varmı?paylaşırsanız çok sevinirim
günaydın kızlar nasılsınız?
baktınız mı bebişimin odasına
kız siz ne bakıyonuz bana jeton bende geç düşüyo iş yeri beni mahvetti
Bır anne soyle yazmıs;
' Anne sutu cok onemlı ancak, anne sutu kadar bır bebek ıcın saglıklı bır anne de cok onemlı.'
Sutu gelmedıgı ıcın uzulen, mama versem dogru olur mu dıye bırılerının onayına muhtac kalan bır annenın yazdıgı cumle bu.
Gercekten ne kadar dogru soylemıs.
Evet sut cok onemlı ama, saglıklı bır anne bebek ıcın daha onemlı.
Buklecıgım gunaydın.
Ben sımdı baktım, cok guzel hazırlamıssın herseyını.
Hele o papyonlu tulum var ya, bıttım.
Rabbım eskıtmeyı nasıp etsın ınsallah.
Kızlar bugun cok duygusalım.
Dogum hıkayelerı okuyup, kızımı kucagıma lacagım anı dusunuyor ve aglamaklı oluyorum.
Ee ıste oldugum ıcınde goz yaslarım gozlerımde saklı kalıyor
kızlar hepinize günaydın nasılsınız bakalım ..Kaç gündür giriyorum ama işten dolayı fırsat bulup yazamıyorum Öncelikle ayşebahar dün yazamadım bi türlü .Canım çok çok üzüldüm nefesimi tuttum öyle okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun.Rabbim size bağışlasın evlatlarını . Elefera elifimin kıyafetleri de ,odasıda da çok hoş. Güle güle giysin inş..
Kızlar bu arada sizin bebek hareketleri nasıl? benimki her zamanki gibi hareketsiz.Arasıra yer değiştiriyor o kadar .çok üzülüyorum hareketsizliği dolayısıyla bikaç kere gitmiştim dr.a .Hep gittiğimde de bişey olmadığı çıkıyor.Kilosu falan gayet iyidi ama bu kafamı iyice karıştırıyor.
canım baktım çok güzeller en çok süpermen ve patili tuluma bayıldım kim bilir nasıl tatlı olacak içinde... güle güle sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini o odada...
feraycım sanada demeden geçemicem duygu manağı yaptın bei sabah sabah ne güzel dile getirmişsin hislerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?