- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.341
kıyamma ya sana kımse yardım etmıyormu bu halınle yoruldun bugn cok ama sen bacım
Napyımmmmmmmmmm
senınkı yanıdna tabı rahtsınnnn
hea dızımın dıbınde uyuyo garıbım
Kızlar ağrım var sanki adet olucakmışım gibi midemde ağrıdı bugün kaç akşamdır uyuyamıyorum iki saatte bir kurulu saat gibi tuvalete kalkıyorum dönemiyorum ooooooooooooooo
anlicanız ağrı moduna girdim sanırım.Sizler ne alemdesiniz nasıl geçiyor hamilelik 32 haftalık çıkıyorum nette hesaplayınca ama dr 2 hafta ileri söylüyordu 2 ocakta kontrolüm var bakalım bebeğim ne alemde kilosu boyu bakalım artık.Hıııı odamız geldi sonunda çok güzel düzenleyeyim de resimlerini yollicm sizlere
hea dızımın dıbınde uyuyo garıbım
ne kaaa gseüllllllllllll
kızlar ağrım var sanki adet olucakmışım gibi midemde ağrıdı bugün kaç akşamdır uyuyamıyorum iki saatte bir kurulu saat gibi tuvalete kalkıyorum dönemiyorum ooooooooooooooo
anlicanız ağrı moduna girdim sanırım.sizler ne alemdesiniz nasıl geçiyor hamilelik 32 haftalık çıkıyorum nette hesaplayınca ama dr 2 hafta ileri söylüyordu 2 ocakta kontrolüm var bakalım bebeğim ne alemde kilosu boyu bakalım artık.hıııı odamız geldi sonunda çok güzel düzenleyeyim de resimlerini yollicm sizlere
bacımmm sen bana bensan atyım face varmıIlk öncelık onu alıym
deli olucam ya ozel msj atamiyorum! Konu basliqi istiomus zaten orda bbye yazio e altinada mesajimi yaziyorum qenis yere iste daha ne istiyoki bu huff acaba msj atmaya yetkim falanmi yok
cnm ayaklarını yukarı kaldır ole sırt ustu dınlen bıraz..
beklıyoruz resımler:)
bye bana ozel at asılam sana bnm msj hakkım yokta
kızlar ben kaçıyorum yavaştan işe ilk gelip son çıkan benim ve sinirden ağlıycam nerdeyse o dereceyim görüşürüz öpüldünüz
kızlar ben kaçıyorum yavaştan işe ilk gelip son çıkan benim ve sinirden ağlıycam nerdeyse o dereceyim görüşürüz öpüldünüz
hosgeldınnnnnnnnnn
cok gecmsı olsun dınlen bol bol canımm
kontorlumuz aynı gun bend e2 ocakda gdıcemm
reısmelrı beklyıoruzzz:)
hoşbulduk canım resmleri çekicemde bi temizlesem odası dandini valla ama kıyafetlerinin hepsini yıkadım beşiğin içi ütüleneceklerle dolu valla sözde yardıma gelecekler var ama nerdeeeee öyle sanıyorum yine başıma kalıcak :) gel ocak 2 gelde bebeğimizi görelim özledim valla ya oğlumu aaaaa geçmiyo sanki artık günler yaklaştıkça
yavas yavs yorma kendını ım gleıckeıt yarıdmaa?
valla bende cok öesldımmm oğlusumuuuuuuu buyudumu kac kılo oldu napıyor ne edıyorr?ölucem merakdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?