2012 Şubat Anneleri

Kızlar ağrım var sanki adet olucakmışım gibi midemde ağrıdı bugün kaç akşamdır uyuyamıyorum iki saatte bir kurulu saat gibi tuvalete kalkıyorum dönemiyorum ooooooooooooooo
anlicanız ağrı moduna girdim sanırım.Sizler ne alemdesiniz nasıl geçiyor hamilelik 32 haftalık çıkıyorum nette hesaplayınca ama dr 2 hafta ileri söylüyordu 2 ocakta kontrolüm var bakalım bebeğim ne alemde kilosu boyu bakalım artık.Hıııı odamız geldi sonunda çok güzel düzenleyeyim de resimlerini yollicm sizlere

cnm ayaklarını yukarı kaldır ole sırt ustu dınlen bıraz..
beklıyoruz resımler:)

hosgeldınnnnnnnnnn

cok gecmsı olsun dınlen bol bol canımm

kontorlumuz aynı gun bend e2 ocakda gdıcemm

reısmelrı beklyıoruzzz:)

kızlar ben kaçıyorum yavaştan işe ilk gelip son çıkan benim ve sinirden ağlıycam nerdeyse o dereceyim görüşürüz öpüldünüz

cnm ayaklarını yukarı kaldır ole sırt ustu dınlen bıraz..
beklıyoruz resımler:)

yatıcam güzelim yatıcamda babamız gelicek bi mutfak bi sizler gidip geliyorum canın çekmesin amam ilk defa burokoli haşladım bakalım nasıl olucak uzattım bacaklarımı .benimde bisürü işim var vallahi kızlar nasıl biter bu işler canım bişey yapmak istemiyo derlerdi de inanmazdım son aylarda hiç bişey yapamazsın diye allah tan çoğu bitti sayılır Anneciğim 6 ocakta gözünden ameliyat olacak kızlar allah herkesin ve onun yardımcısı olsun kızlar çok korkuyorum yaşlı çünki bu hamilelik hassas dönem birde annem allahım sen yardım et ne olur

kızlar ben kaçıyorum yavaştan işe ilk gelip son çıkan benim ve sinirden ağlıycam nerdeyse o dereceyim görüşürüz öpüldünüz

buklem cok qerildin buqun bi an once cikta hava al bebeqim ya. Varsa paran bide cikolata ismarla kendine at su sitresini kiyamam sana. Msj atma isini beceremedim oqrenince sanada atarim aklimdasin dadlisim iyiaksamlar dikkat et kendine bebise umahs

hosgeldınnnnnnnnnn

cok gecmsı olsun dınlen bol bol canımm

kontorlumuz aynı gun bend e2 ocakda gdıcemm

reısmelrı beklyıoruzzz:)

hoşbulduk canım resmleri çekicemde bi temizlesem odası dandini valla ama kıyafetlerinin hepsini yıkadım beşiğin içi ütüleneceklerle dolu valla sözde yardıma gelecekler var ama nerdeeeee öyle sanıyorum yine başıma kalıcak :) gel ocak 2 gelde bebeğimizi görelim özledim valla ya oğlumu aaaaa geçmiyo sanki artık günler yaklaştıkça

yavas yavs yorma kendını ım gleıckeıt yarıdmaa?

valla bende cok öesldımmm oğlusumuuuuuuu buyudumu kac kılo oldu napıyor ne edıyorr?ölucem merakdann

herkescıkler gıtmıss bende cıkyıorummmmm

öpuyrummm sizleriiii gıdıym evıme yeterrrrrrrrr kocamda yok

bu aksma öyle bı gecer zamnkı var on abakarım barıııı

hoscaklınnnnnnnnnnn

yavas yavs yorma kendını ım gleıckeıt yarıdmaa?

valla bende cok öesldımmm oğlusumuuuuuuu buyudumu kac kılo oldu napıyor ne edıyorr?ölucem merakdann

bende çok özledim insan ultrasonda görse bile sanki canlı karşısında gibi hissediyo ocak annelerine bakıyodum kimi doğum yapmış bile allah analı babalı büyütsün inşallah

tam ıkı saattır uyuyormusum
noldu bana bole
gecelerı uyuyamassak bole oluyo demekkı

herkes gıtmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…