2012 Şubat Anneleri

mrb kızlar nasılsınız?bende idrar yolu enfeksiyonundan muzdaribim ilaç yazdı dr.um kullansam mı kullanmasam mı diye düşünüyorum doğuma da az kaldı zaten bilemedim ki:44::44::44::44:

kızlar gecmıse bakayım dedım neler konusmusunuz....

bukleee,bebısının kıyafetlerıne bayıldım herseyı cok guzel olmus.kıskandım oglusunu.evı toparlayıp bebısımın kıyafetlerının fotograflarını cekıp eklıcem...

elefera, duygularını cok guzel yazmıssın hemen hemen tum anneler suan aynı seylerı hıssedıyo,ınsallah korkularımız yersız cıkar da bebişlerımız bıze mutluluk ve huzur getırır....

bende dogumdan sonra sabıt bı kıloya geldıgımde ılk ısım gıyım tarzımı degıstırmek olacak.dolabımı bastan sona yenılıcem buna ıc camasırlarıda dahıl.ben daha genc ısı gıyınıyordum bıraz daha olgun ısı seyler alcam artık.eşime de soyledım maddı acıdan destek vercegını soyledı))

bebişlerinizin odası kıyafetleri harika....Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah....

mrb kızlar nasılsınız?bende idrar yolu enfeksiyonundan muzdaribim ilaç yazdı dr.um kullansam mı kullanmasam mı diye düşünüyorum doğuma da az kaldı zaten bilemedim ki:44::44::44::44:

hamilelik esnasında çok hastalandım ama ilaç almamak konusunda çok direndim canım bana sorarsan kullanma az kaldı şurda ne kaldı ki

saol feraycım kıskanma emimnin seninde çok güzeldir sonuçta özenmeye çalışıyoruz..

kızlar uyku kolik oldum yahu.. bugüne kadar akşam 12 gibi yatıp sabah 6 da kalkıp hiç uyumazdım, artık 6 da kalkamıyorum 10 gibi uyanıyorum.. sonra öglen ve ikindi uykusu yapıyorum akşamleyinde 12 yi bulmadan sızıyorum.. midemde çok kötü ... bacak aramda agrıyor,kasık değil resmen bacaklarımın tam arasındaki kaslar.. ayy çöktüm galippa vitamini aksatıyorum acep bundan mıdır ,bu yorgunluk ??

Amin canim tsk ederim quzel sozlerin icin
Canimsin.

Estf hacercim. Uyanir uyanmaz aklima ilk qelenleri dokmek istdim. Sizinkilerle es deqerse ne mutlu bana.

Tsk ederim canim.

saol canım ya akşam çok ağlayınca annem dedi gel keyfini yerine getireyim senin
hakikaten çok iyi geldi resimlerle odayla uğraşınca

Bizide beraberinde qerdin ve huzursuz ettin dunku halinle. Takma bukadar. Evet is bu baska biside deqil
tepkini kolayca yapistiramiyosundur eminim ama karnini burunlarina sokarcasina yurumeyi denersen biraz olsun senin ayi qunu dolmak uzere cani burnunda bir hamile olduqnu anlayacaktir o qerizekalilar...!
Lutfen rahat davranmaya calis sitres yukleme kendne.

Son düzenleme:

mrb bende iki defa olmuştum monurol kullanmıştım yerinde olsam kullanırdım çünkü enfeksiyon erken doğuma sebep oluyormuş.

aaa nıyee??

hb cnm
gunaydınnn
oooooooooooafıyet sekr olsunnnn:)
saol cnmmm

tatlım bendede enfeksıyon var ben antıbıyotık kullanmıyorum
fıtıl ve bı toz ıcıyorumm suyla karıstırıp sureklı deıl ıdrar rengıme gore kullanıyorum

cnku enfeksıyon erken suyu patlatıyormus.

sizi germek ve huzursuz etmek istemezdim tabi ki kusura bakmayın hanımlar. paylaşıyorum sadece şöyle oldu böyle oldu diye her işin kendine göre zorluğu var ama özel bankada çalışıyo olmak bi bayan için çok zor ve saat 4 e kadar açtım ben kimsede umursamadı ha zorlamı çalıştırıyolar hayır ama doğum sonrası evime yakın olan şubemde kalabilmem için katlanmak zorundayım onlarda bunu bildikleri için sömürüyolar beni olay bu ..

ne germesı yafs.. delıııııııııııııııııııııııııııııı
kıyamammmm ben kuzumaaaaaa....
az sabret cok az kaldııı..
dua et...
31 haftana gırmıssın kızzzzzzzzzzzzzz..
hayırlı olsunnn

Son düzenleme:

çok zor sabrediyorum inan hatta dün dedim ver istifanı çık ama o kadar emeğime yazık boş yere annemle eşimide üzdüm ama cidden hamile bi bayan günde 11 saat çalışmaz ve ben çalışıyorum yetkilimde müdürümde bayan ve anneler nasıl anlamıyolar acaba?

olaylarımız benzıyor canım uzme kendını tabı palylasıcaksın bızımleee ben malesef bazı seylere katlanıyorummm ınnamazsın bu halımle tamızlık bıle yapıyorum ısyerınde ama mecbrummm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…