- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.441
hayırdır neden ağladın bu kadar?
mrb kızlar nasılsınız?bende idrar yolu enfeksiyonundan muzdaribim ilaç yazdı dr.um kullansam mı kullanmasam mı diye düşünüyorum doğuma da az kaldı zaten bilemedim ki:44::44::44::44:
kızlar gecmıse bakayım dedım neler konusmusunuz....
bukleee,bebısının kıyafetlerıne bayıldım herseyı cok guzel olmus.kıskandım oglusunu.evı toparlayıp bebısımın kıyafetlerının fotograflarını cekıp eklıcem...
elefera, duygularını cok guzel yazmıssın hemen hemen tum anneler suan aynı seylerı hıssedıyo,ınsallah korkularımız yersız cıkar da bebişlerımız bıze mutluluk ve huzur getırır....
bende dogumdan sonra sabıt bı kıloya geldıgımde ılk ısım gıyım tarzımı degıstırmek olacak.dolabımı bastan sona yenılıcem buna ıc camasırlarıda dahıl.ben daha genc ısı gıyınıyordum bıraz daha olgun ısı seyler alcam artık.eşime de soyledım maddı acıdan destek vercegını soyledı))
saol canım amin Allah hepimize nasp eder inşbebişlerinizin odası kıyafetleri harika....Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah....
hamilelik esnasında çok hastalandım ama ilaç almamak konusunda çok direndim canım bana sorarsan kullanma az kaldı şurda ne kaldı ki
bende öle düşünüyorum cnm ya...3 kere antibiyotik kullandım ben bide hamileliğim boyunca
hamilelik esnasında çok hastalandım ama ilaç almamak konusunda çok direndim canım bana sorarsan kullanma az kaldı şurda ne kaldı ki
saol feraycım kıskanma emimnin seninde çok güzeldir sonuçta özenmeye çalışıyoruz..
Feraycıgım, gunaydın canım;
Oncelıkle kızımın cıcılerını begendıgıne cok sevındıgımı belırtmek ısterım.
Sonra...
Sabah sabah benı duygulandırdıgın ıcın yıne tesekkur ederım.
O ne guzel bır duygu paylasımı.
Gercekten butun cektıgımız acılara ragmen, nasıl da gururlanıyoruz bır melegı bekledıgımız ıcın degıl mı?
Hele o anı, ona kavusacagımız anı dusundukce...
Rabbım o gunun gelmesını hayrılısı ıle nasıp etsın ınsallah.
sımarık; Canım ben karyolayı bebegım dogdugunda odama alacagım.
Ekstra bır sepet veya yatak almadım.
Evım zaten kucuk, fazla esyayı da sevmıyorum.
Nıhlecıgım, guzel haberler almana cok sevındım.
Bahane ıle kızını gormus oldun.
Bu arada kızının cıcılerı cok guzel.
Sende cok marıfetlısın masallah
Adıma ıthaf yazan var mıydı bılmıyorum, varsa affını ıstıyorum.
Gecmıse donup okumak ısterdım ama, coook yazmıssınız.
canım baktım çok güzeller en çok süpermen ve patili tuluma bayıldım kim bilir nasıl tatlı olacak içinde... güle güle sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini o odada...
feraycım sanada demeden geçemicem duygu manağı yaptın bei sabah sabah ne güzel dile getirmişsin hislerimizi...
bukle cim çok güzel yaa cicileri bebişininnn güle güle giysin inş.. :)) ben de çok heveslendim valla odası gelsin bende çekip koyucam böyleee:))
aman Allah ım ne güzel bi ifadedir bu ...yüreğine sağlıkkk
hmm demekki senin paşa da benim ki gibi :) içim rahatladı valla saol canım benimmm:)))
aynı beni anlatmıssın.Bende senin gibi çalışıcam.Ve bunun şimdiden vicdan azabını çekiyorum.Ve kendimi çooook çirkin hissediyorummm .Eşimin ilgisizliği zaten sinirimi iyice bozuyor.Ona göre çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyor ama ben yerli yersiz devamlı kuşku içindeyim.Ve tabiki özgürlüğüm ..Kendimi hiç bir çocugun sorumluluğunu alacakmısım gibi hissedemiyorum.
Offf bak yine sıkıldım yaa
Buklee resimler icin Harika diyorum baskada bisi demiyorum :)
bbye hosqeldin canim
saol canım ya akşam çok ağlayınca annem dedi gel keyfini yerine getireyim senin
hakikaten çok iyi geldi resimlerle odayla uğraşınca
mrb kızlar nasılsınız?bende idrar yolu enfeksiyonundan muzdaribim ilaç yazdı dr.um kullansam mı kullanmasam mı diye düşünüyorum doğuma da az kaldı zaten bilemedim ki:44::44::44::44:
buklee resimler icin harika diyorum baskada bisi demiyorum :)
bbye hosqeldin canim
aaa nıyee??akşam hırslandım ağladım ağladım eşimle annem çok üzüldü
şimdi gözlerim ağrıyo çok
o yüzden bende saf saf bakıyorum
günaydın canım hoşgeldin
idare ediyoruz işte tatlım ya
saol cnmmmgunaydınnn
oooooooooooafıyet sekr olsunnnn:)
Bizide beraberinde qerdin ve huzursuz ettin dunku halinle. Takma bukadar. Evet is bu baska biside deqil
tepkini kolayca yapistiramiyosundur eminim ama karnini burunlarina sokarcasina yurumeyi denersen biraz olsun senin ayi qunu dolmak uzere cani burnunda bir hamile olduqnu anlayacaktir o qerizekalilar...!
Lutfen rahat davranmaya calis sitres yukleme kendne.
sizi germek ve huzursuz etmek istemezdim tabi ki kusura bakmayın hanımlar. paylaşıyorum sadece şöyle oldu böyle oldu diye her işin kendine göre zorluğu var ama özel bankada çalışıyo olmak bi bayan için çok zor ve saat 4 e kadar açtım ben kimsede umursamadı ha zorlamı çalıştırıyolar hayır ama doğum sonrası evime yakın olan şubemde kalabilmem için katlanmak zorundayım onlarda bunu bildikleri için sömürüyolar beni olay bu ..
ne germesı yafs.. delıııııııııııııııııııııııııııııı
kıyamammmm ben kuzumaaaaaa....
az sabret cok az kaldııı..
dua et...
31 haftana gırmıssın kızzzzzzzzzzzzzz..
hayırlı olsunnn
sizi germek ve huzursuz etmek istemezdim tabi ki kusura bakmayın hanımlar. Paylaşıyorum sadece şöyle oldu böyle oldu diye her işin kendine göre zorluğu var ama özel bankada çalışıyo olmak bi bayan için çok zor ve saat 4 e kadar açtım ben kimsede umursamadı ha zorlamı çalıştırıyolar hayır ama doğum sonrası evime yakın olan şubemde kalabilmem için katlanmak zorundayım onlarda bunu bildikleri için sömürüyolar beni olay bu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?