2012 Şubat Anneleri

aaaa hiç bakmamıştım kız 31.haftaya gelmişim
çok panik oldum ya

kusum sen 32 calısamaz alacakmısın
aaaa hiç bakmamıştım kız 31.haftaya gelmişim
çok panik oldum ya

bıse kalmadıııııı

inanmıyorum ya ne insafsız işverenler var allah onlara kariyer vermiş amam vicdanlarını yitirmişler yaık boşver sen sıkma canını nelere katlanmıyoruz bebeklerimizin geleceği için allah sabrını verir sanada..........bu arada az önce kontrolüm vardı doktorum 9 şubatta spinal sezeryan var dedi içim bi hoş oldu valla:)))

spınal sezeryan mı olcan cnm anlamadım ben yaa:S
bebıs nasıl ne kadar olmus kgsı

Merhaba kızlar..
Ancak müsait oldum..
Ben geçmişe bir bakayım..
Bu sabah müdür canımı fena sıktı ama..

spinal epidural mı oluyor canım ? 9 subat annemin dogum günü ... hadi gözünaydın... bebiş nasılmış ??

evet canım spınal sezeryan olucam epiduralin başka bir şekli daha sağlıklısı( bebek narkozdan etkilenmiyo) kızım 1950, oğlum 1900 maşallah doğuma kadar 2500 olurlar dedi doktor inşallah olurlar da çok küçük doğmaz bebeklerim tek korkum bu wallaa....

saol canım benim.. hadi gözün aydın doğum tarihinde belli Allah senide kurtarsın bebeğim tek avazda

tatlım ilk söylediklerin benimde aklımdan geçiyor...senin gibi diyorum acaba ben hazır değilmiydim anne olmaya...evleneli 3 yıl oldu bizimde.
bak sana bir tavsiye...her ay kendin için maaşından bir miktar para ayır kendine.madem eşin sana git al bişiler diyor sakın acıma paraya...
sen çalışıyorsun ve seninde güzel giyinmeye ve kendine bakmaya ihtiyacın var...:13:

aaa ıkızlerınmı var:)
masallah ıyılermıs..
2kgyı gectıkten snra hıcbı sorun olmazmıs cnm ve ustelık bu tek gebelıklerde ıkızlerde bu sınır bence daha azdır belkıde
hıc kafana takma.
hayırlısı ıle dogarlar ıns.

e sen kendın kasınıyom bacım kusura bakmada
nıye calısabılır alıyonkıı

öyle deme canım ya 40 ı yeni çıkmış bebeyi bırakıp işe gelmek zorunda kalıcam yoksa bebeğim için katlanıyorum yani
Merhaba kızlar..
Ancak müsait oldum..
Ben geçmişe bir bakayım..
Bu sabah müdür canımı fena sıktı ama..

günaydın canım seninde mi canını sıktılar ?
noldu ..
bebeğimin odasınada bak olur mu teyzesi

9 subata cok var canım olurlar meraklanma,ikizler aynı şekilde mi kilo alıyor bilmiyorum ama tekiller günde 30gr gibi alıyormuş 33 haftadan sonra.. bebegin narkozdan etkilenmemesi iyiymiş.. ne güzel ya siz sezeryan olacaklar biliyorsun dogum tarihlernizi :)))

Sanki benim içimdekileri anlatmissin canim ya ayni aynı aynı tüm duygularım. Dün cok kötü ağlama krizine girdim durduk yere evde de yalnızdim. Ama toparladım kendimi silkelendim hayatını nasil yaşayacağına sen karar vereceksin ben duygularımı esimle paylaştım kızdı haliyle bizim elimizde hersey ve ben bebek bize uysun bız bebeğe uymayalım diye elimden geleni yapacagım dedi bakalım galiba yaşayıp göreceğiz. Allah yardım edecek hepimize bak emin ol

hg cnmmmm
noldu kı hayrolaa?

Canım öyle sıktı ki...
Müdürle tartıştık..
Gereksiz bir anahtarı bulamamış ondan...
Sesini yükselttii
Olayın ardından kendimi odaya kapatıp yaklaşık 2 saat hep ağladım...

CAnım müdür fena canımı sıktı..
Çalışanların yanında bana sesini yükseltti.
Ki bunu hiç kaldıramam..
Bende yükselttim..
Tartıştık...

Çıktı odamdan gitti..
Şimdi geldi..
Ama konuşmadım..
O da...

Canım ben şimdi geçmişe bakayım bebeğin odasına felan..
Ancak moralim sizinle yerine geliyor zaten canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…