2012 Şubat Anneleri

buklecim aynen bende öyle düşünüyorum 40 günlük bebeği nasıl bırkaıp işe gelir insan içim gidiyor.
bende bugün 31+6 alacağım haftaya çalışabilir raporumu inşallah...benim yıllık izinim de var geçen yıldan 15 gün bu yıldan 15 toplam 1 ay işte...inşallah bu yılki iznim için sorun çıkartmazlar...6 aya kadar izin alabilsek bari ilk 6 ay bebişlere süt versek...hep aklımda o düşünceler yicem kafayı
ay bide kızlar bu kordon meselesine benim de kafam çok takılıyor...gece hep korkuyorum dönerken...:44:
bebişinin odası çok güzel canım.rabbim hayırlısı ile orada mışıl mışıl uyumasını nasip etsin.

yazıyı sımdı gordum kırmızıcılek sayesınde gecmıse bakmadım bugun..

ahhhh hormonlar ahhhhhh..
nelerden de etkılenıyor ne seneryolar uretıyorrrr...
tatlım kendıne gell! bak bu bebek konusu benı dedıgın gıbı acaba hazırmıyım kıye kendıme sorduruyor
bakabılırmıyım dıye mesela
ama ınan tek bır tekmesını duyunca hepsı gıdıyor..
kucagımıza alınca olay degısecek bence cok cbk alısacagız ve bu sefer ayrılamayacagız bıle..
esıne gelınce bıraz kaba olcak ama
sus otur totonun ustune dusundugun seye bak yaa..
ole sacmasapan seyler okuyup canını sıkma esın senı sevıyor hemde cok
ben bıle emın oldum gecenkı konusmalarımızdan..
cocuk bı dogsun verecez kıloları emın ol
bu sefer dogumdan snra bo topık daha acarız saglıklı kılo verıyoruz dıye
bırbırımıze gaz verıp verırırz kıloları merak etme
ama bu bı surec olacak..
hersey zmnla duzelecek yenı bır duzen olcak bence daha ıyı degısıklık olur..
takma kafana bıtanem..
olumlu dusunkı olumlu olsun hersey..
sen bnm gıbı olsan kafayı yersın demekkı
evlendıkten snra tam 35 kg aldım
onun ustune sımdı 15 kg
oldum manda gıbı
o zmn ben ıntıhar edım oyle ya.
vucudumda catlaklar aldı basını gıdıyor..
benım huzurum olsun gerıde kalan hersey olur
sen esınle aranı ıyı tut hııııc bısecık olmazzzz..

evet canım önemli olan 34.haftayı bitirmek şuan 30. haftam bitmek üzere zaten küçük olsalar bile 32. haftamda ciğer geliştirici iğne yapıcak doktor
kuveze girmemeleri için hayırlısı inşallah bebeklerim sağlıklı olsunda varsın küçük olsunlarr ikizimle bende çok küçük doğmuşuz ama hemen toparlamışız benimkilerde öyle olur inşallah:)))alah senin bebeğine sağlık sıhhat versin sağsalim kucağına alırsın inşallah .....

aynen canım çok haklısın bende haftaya çarşamba alıcam çalışabiliri senin daha önce alman gerekmez mi?
dr bana 4 ocakta gel al dedi
saol teyzesi bu arada

ay evet bilmek çok güzel ama bu seferde stres sarıyo bu seferdee nasıl olucak ozamana kadar bir sorun olucakmı diyeee....

aaa ne güzel seninde ikizin var ikizin olucak
kız heveslendim kıskandım seni

hea pardonnnn sız once calısıp sonra kullanacaksınız demıı..
bende dıyorum ne yapıyo bunlar
hay allah
oyleyse calıs tabı
densız herıf...
hıcte alttan alma kuzummmm
sende memursun oda bı kademe yuksek dıye kendını ne sanıyor. ceksın kenara bagırsın
ama mılletın ıcındede ne demek..
su ust taslayan kısılerden nefret edıyorum..
nihleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bbyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

masallah bnce cok ıyıler ıyı beslemıssın
ınsallah hepımızınkınıııı...

ay evet bilmek çok güzel ama bu seferde stres sarıyo bu seferdee nasıl olucak ozamana kadar bir sorun olucakmı diyeee....

ay ben ıkız meselesını atlamısım ne guzel ıkızın var ıkız cocukların olcak ayrı bı heyecan

bnm 22 ocak ya ben nabayımmmmmm
ay yaaa zmn ıyıce azaldı yılbasından snra su gıbı gececek zmn

aaa ne güzel seninde ikizin var ikizin olucak
kız heveslendim kıskandım seni

canım bizde iki genetik annemde ikiz bende ikizim inşallah kızımında ikizleri olur allahın izniyle o devam ettirir bu geleneği:)))) kız bellimi olur belki seninde olur kısmet bu işler ama hamileliği bile zor oluyo canım nasıl büyütücem valla allahkolaylığını vericek inşallah sen senin kurabiyeni bi büyüt hele ikiz işini sonraya bırak sen:))))

ay ne guzel....

akşam bende çok ağladım

uyuz eşimin yüzünden...
akşam eve geldik,eve gelir gelmez ben üstümü değiştirdim baktım o montunu bile çıkartmadı hayırıdır dedim çıkartsana üstünü "yok benim işim var dışarı çıkcam" dedi
nereye gideceksin dedim işim var işte dedi..ya insan söyler dimi eve gelene kadar yada akşama doğru bende kendime program yaparım bebek gelene kadar zaten gezdim gezdim diyee düşünüyorum
arkadaşlarla bebişe kurdele işinden bebek battaniyesi yapacağız model beğenip dergiden onu hallederdim bari...o evde diye ben bir yere gitmemeye özen gösterirken yaptığına bak
söylemedi nereye gideceğini...arkadaşı araba aldı arabayı kutlayacaklarmış sonradan söylüyor !!! yine kızacağımı bildiği için saklıyor aklı sıra benden
çok sinirlendim...astım suratımı oturudum..
hareketler aynen şöyle"aşkım gideyim mi ben" bende ............... ses yok
ikiinciye bir daha aynı şey hiç konuşmadım onunla..
arkadaşı aradı gelmiyormusun diye"gelmiyorum ben dedi" niye diye soruyor herhalde ayşe rahatsız biraz çıkmıyım evden diyor izin vermiyor demiyor da :)
sonra benden ses çıkmayınca gideyim mi diye sordu ben gittt erhan gitt dedim...
onu dememi bekliyormuş sanki tamam dedi kalktı bu...
ay ben bir üzüldüm başladım ağlamaya sessiz sessiz...
gördü ağladığımı geri döndü konuşmaya çalıştı ama ben döndüm sırtımı yattım koltuğa...oda gitti..
uymuşum tabi o gelene kadar kaçta geldi bilmiyorum!
sabahtan beri 5 oldu arıyor napıyorsun iyimisin diye hiç taviz yok bende bu akşam gidicem bi yere haber bile vermeyeceğim ona arasın dursun nasıl oluyormuş görsün

doğru diyosun valla
Allah kolaylık versin sana hem çok güzel hemde zor olur eminim

Son düzenleme:

canım ya bebişlerının kılosu bence cok ıyı hıc kafana takma kılolarını hem onunde daha cok zman var dogucak zamana kadar 3kıloyu bıle gecer bebişlerın merak etme sen.benım oglan tek basına ama 9haftalıktı gıttıgımde 1530gramdı.senın cocukların masallahı var.annesı cok ıyı bakmıs bebıslere.ben o kadar yıyorum bı oglanı buyutemedım:-((yarın kontrole gıdıcem bakalım benım kucuk oglan ne kadr oldu.

Bızm bı cok seyımız benzıyor canım gelınlerımızd ebenzıcekkk desenee

neyımız benzıyor dıcen ?

Bugn yazdıkalrının hepsının altına yorum yaptım gıbı seylerrrr

evet canım çok ortak noktamız var

iş durumumuzda benziyodu
ayyy yazık bize
allah gelinlerden yüzümüzü güldürsün

Harikasın ferayım..
Gayet hoş ve duygu yüklü..
Güzel anne feray..

Hepsi çok güzeller..
Ayıcıklı ve papyonlu olana ayrıca bittim...

Buklecıgım gunaydın.
Ben sımdı baktım, cok guzel hazırlamıssın herseyını.
Hele o papyonlu tulum var ya, bıttım.
Rabbım eskıtmeyı nasıp etsın ınsallah.

Seninde beyaz monta ben bittim..

Sağol canım..
Rabbim beterinden korusun

Canım yazacağım ama malesef zamanım yok..
3 ten sonra..

kız gülmekten komaya giricem nerdeyse siz iyice uçtunuz varya kıllı tüylü yakalanmayın yeter bence o halde makyaj kalırmı kız akar felan iyice rezil olursun vallahi...

Tüylü bamya:)))))

Aynen ağzına sağlık canım...

aysebaharcım beğenmene çok sevindim saol..
kız senin müdür ne desi sana
dur sinirliyken onada sayıştırıyım
içim az daha rahatlasın:111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…