- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.501
evet canım çok ortak noktamız var
iş durumumuzda benziyodu
ayyy yazık bize
allah gelinlerden yüzümüzü güldürsün
akşam bende çok ağladım
uyuz eşimin yüzünden...
akşam eve geldik,eve gelir gelmez ben üstümü değiştirdim baktım o montunu bile çıkartmadı hayırıdır dedim çıkartsana üstünü "yok benim işim var dışarı çıkcam" dedi
nereye gideceksin dedim işim var işte dedi..ya insan söyler dimi eve gelene kadar yada akşama doğru bende kendime program yaparım bebek gelene kadar zaten gezdim gezdim diyee düşünüyorum
arkadaşlarla bebişe kurdele işinden bebek battaniyesi yapacağız model beğenip dergiden onu hallederdim bari...o evde diye ben bir yere gitmemeye özen gösterirken yaptığına bak
söylemedi nereye gideceğini...arkadaşı araba aldı arabayı kutlayacaklarmış sonradan söylüyor !!! yine kızacağımı bildiği için saklıyor aklı sıra benden
çok sinirlendim...astım suratımı oturudum..
hareketler aynen şöyle"aşkım gideyim mi ben" bende ............... ses yok
ikiinciye bir daha aynı şey hiç konuşmadım onunla..
arkadaşı aradı gelmiyormusun diye"gelmiyorum ben dedi" niye diye soruyor herhalde ayşe rahatsız biraz çıkmıyım evden diyorizin vermiyor demiyor da :)
sonra benden ses çıkmayınca gideyim mi diye sordu ben gittt erhan gitt dedim...
onu dememi bekliyormuş sanki tamam dedi kalktı bu...
ay ben bir üzüldüm başladım ağlamaya sessiz sessiz...
gördü ağladığımı geri döndü konuşmaya çalıştı ama ben döndüm sırtımı yattım koltuğa...oda gitti..
uymuşum tabi o gelene kadar kaçta geldi bilmiyorum!
sabahtan beri 5 oldu arıyor napıyorsun iyimisin diye hiç taviz yok bende bu akşam gidicem bi yere haber bile vermeyeceğim ona arasın dursun nasıl oluyormuş görsün
Nihlecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm8:
nihlee dünürünü karşılamaya gitti kanımca
ay evet dunurum gelmıs
dunurum gelmıs hg mısss..
ancamı uyandın kız
bukleee yaa beişin kıyafetlerının fotografını cektım ama bılgısayara yukleyemedım
kesin temizlik yapmıştır o
bu saate kadar uyumaz bence
Herkese merhabaaaa...
Herkesten alıntı yapıp muhabbete dahil olacaktım ama sayfa dondu ben de aklıma gelenleri yazayım dedim.
Öncelikkle ayşebaharcığım kızçenin yaramazlığını okudum, Allah bir daha yaşatmasın canım. Çok üzüldüm inan... Buklee iş yerinde yaşananlar geçekten çok sinir bozucu ama n'olur kendinden ve bebişinden başka hiç birşeyi düşünme...
Elefera ve buklee bebişlerinizin cicilerine bayıldım... Allah sağlıkla üzerlerinde görmeyi nasip etsin inşallah...
Gelelim bana; :2:
Berbat durumdayımmmm. Şu ağlamalar yok mu, ben de muzdaribim. Ota şoka ağlıyorum. Herşey de üstüste geliyor sanki anacım, sinirlerim laçka. Ben evimiz bebişe yetişecek mi, tadilat bitecek mi diye tırnak kemirirken, her gün farklı bir sorun çıkıyor. Şimdi de bir yoğuşma problemi yaşıyoruz. Evde ısınıp buharlaşan hava yükselip tavanda yoğunlaşıyor. Al sana tıpır tıpır su damlacıkları... Sabaha kadar ne kendin uyu ne de eşini uyut.Aptal aptal ağlayıp, migreni tutturup daha sonra da ağrıdan kıvranıyorum.
Bütün bu sinir bozukluğundan sonra da, benden sağlıklı anne olur mu diye oturup dertleniyorum. Ay şiimdiden depresyondayım ben galiba.
akşam bende çok ağladım
uyuz eşimin yüzünden...
akşam eve geldik,eve gelir gelmez ben üstümü değiştirdim baktım o montunu bile çıkartmadı hayırıdır dedim çıkartsana üstünü "yok benim işim var dışarı çıkcam" dedi
nereye gideceksin dedim işim var işte dedi..ya insan söyler dimi eve gelene kadar yada akşama doğru bende kendime program yaparım bebek gelene kadar zaten gezdim gezdim diyee düşünüyorum
arkadaşlarla bebişe kurdele işinden bebek battaniyesi yapacağız model beğenip dergiden onu hallederdim bari...o evde diye ben bir yere gitmemeye özen gösterirken yaptığına bak
söylemedi nereye gideceğini...arkadaşı araba aldı arabayı kutlayacaklarmış sonradan söylüyor !!! yine kızacağımı bildiği için saklıyor aklı sıra benden
arkadaşı aradı gelmiyormusun diye"gelmiyorum ben dedi" niye diye soruyor herhalde ayşe rahatsız biraz çıkmıyım evden diyorizin vermiyor demiyor da :)
gördü ağladığımı geri döndü konuşmaya çalıştı ama ben döndüm sırtımı yattım koltuğa...oda gitti..
sabahtan beri 5 oldu arıyor napıyorsun iyimisin diye hiç taviz yok bende bu akşam gidicem bi yere haber bile vermeyeceğim ona arasın dursun nasıl oluyormuş görsün
neden canım
bilgisayara mı yükleyemedin yoksa topiğe mi koyamadın noldu?
kız ben orda olsam hemen yapardım bilen biri yok mu baksın yardım etsin sanabılgısayara yukleyemedım canım ya.tlfnun ara kablosunu baglayıp o sekılde aktarcaktım tlf bılgısayar goruyor ama fotografları acmıyo
cnm bi an sende kendimi gördüm..bende eşim gitmesin diye bu takdiği yaparım bazen ama o ağlasam hayatta gidemez gönlümü almadan....içinde ukte kalır..iyi yapmışın
akşam bende çok ağladım
uyuz eşimin yüzünden...
Eki Görüntüle 315540 Eki Görüntüle 315550 Eki Görüntüle 315551 Eki Görüntüle 315552 Eki Görüntüle 315553 Eki Görüntüle 315554 Eki Görüntüle 315555 Eki Görüntüle 315556 Eki Görüntüle 315557 Eki Görüntüle 315558 Eki Görüntüle 315559 Eki Görüntüle 315549 Eki Görüntüle 315548 Eki Görüntüle 315539 Eki Görüntüle 315538 Eki Görüntüle 315537 Eki Görüntüle 315541 Eki Görüntüle 315542 Eki Görüntüle 315543 Eki Görüntüle 315544 Eki Görüntüle 315545 Eki Görüntüle 315546 Eki Görüntüle 315547 Eki Görüntüle 315561
evet canım haklısın bebeğimde siniyo köşeye sesi çıkmıyo napsın garibim üzmemem lazım bebişi
saol canım daha güzelleri senin bebeğinin olsun
cnm bi an sende kendimi gördüm..bende eşim gitmesin diye bu takdiği yaparım bazen ama o ağlasam hayatta gidemez gönlümü almadan....içinde ukte kalır..iyi yapmışın
seni bi gün yakalasam zaten offf yaa hep kaçırıyorum....cnm korkuların inan her hamilede hemen hemen olacak şeyler..sen sadece biraz daha hassas davranıyorsun o kadar...bence hiç üzülme..hepimizde aynı endişeler var .çünkü bi anda 3 kişil bi aile olacağız ama bununda altından kalkarız hiç merak etme..eşinle ilgili kaygılarada bu kadar kapılma..aldatacak adam zaten hamile falan dinlemez öncedende yapardı bence hamile olduğun için ve kilo aldığın için bu korkuların oluştu..bazen benimde oluyor olmuyo desem yalan olur ama dediğim gibi içlerinde kötü bi niyet olsa her zaman bunu yapma şansları var..bence bu kadar güzel olayım makyajlı olayım diye kendini yıpratma..sonuçta ona bi evlad verceksin kolay değil..bırak birazda o senin için kendini yıpratsın..Kızlar kactım ben.
Bıraz calısmam lazım.
buklecim güle güle kullansın oğluşun cicilerini inş..sağ sağlim doğarda giyer bunları......benim bişey dikkatimi çekti yatağının kenarlarında koruyucu yok yani yan korumaları yok demirleri kapatan..bence orda yatıcaksa alman gerek soğuk olur böyle yatağı...güle güle giysin inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?