2012 Şubat Anneleri

cvallahı kıskandım kocan en azından senı kırdıgını farkedıp gonlunu almaya calısıyor,benım kocam hatalı oldgnu bılır sırf benden laf yememek ıcın kendınden hıc tavız vermez uste cıkmaya calısır.bende huyunu bıldgım ıcn hıc uzerıne gtmem ben alttan alırım.hamılelık donemımde de durumumu ıyıce kullanıyo.ben bu halımle kendının nazını cekıyorum,bıde ben mı hamıleyım sen mı bellı degıl der.bu drurumunda farkında ama ben aglama krızıne gırmedn gelıp gonlumu almaz.hatta agladıgımda bana kızar sen nasıl annesın o bebege bısey olsun sana o zaman sorarım.ben daha da kotu olurum daha cok aglarım bebegıme zarar verıyorum dıye.ama su sıralar cok ıyı davranıyo,hatta sacımı bıle kurutuyo o derece uzerıme dusuyo hatasını anladı.bıde bende hep dıyorum su donemde benı alttan ala benım ıcın degıl bebgımız ıcın yap bunu dıyorum o zaman eşim ıyıce kotu oluyor vıcdan azabı cekıyor

Herkese merhabaaaa...
Herkesten alıntı yapıp muhabbete dahil olacaktım ama sayfa dondu ben de aklıma gelenleri yazayım dedim.
Öncelikkle ayşebaharcığım kızçenin yaramazlığını okudum, Allah bir daha yaşatmasın canım. Çok üzüldüm inan... Buklee iş yerinde yaşananlar geçekten çok sinir bozucu ama n'olur kendinden ve bebişinden başka hiç birşeyi düşünme...
Elefera ve buklee bebişlerinizin cicilerine bayıldım... Allah sağlıkla üzerlerinde görmeyi nasip etsin inşallah...
Gelelim bana; :2:
Berbat durumdayımmmm. Şu ağlamalar yok mu, ben de muzdaribim. Ota şoka ağlıyorum. Herşey de üstüste geliyor sanki anacım, sinirlerim laçka. Ben evimiz bebişe yetişecek mi, tadilat bitecek mi diye tırnak kemirirken, her gün farklı bir sorun çıkıyor. Şimdi de bir yoğuşma problemi yaşıyoruz. Evde ısınıp buharlaşan hava yükselip tavanda yoğunlaşıyor. Al sana tıpır tıpır su damlacıkları... Sabaha kadar ne kendin uyu ne de eşini uyut. Aptal aptal ağlayıp, migreni tutturup daha sonra da ağrıdan kıvranıyorum.
Bütün bu sinir bozukluğundan sonra da, benden sağlıklı anne olur mu diye oturup dertleniyorum. Ay şiimdiden depresyondayım ben galiba.

evet canım haklısın bebeğimde siniyo köşeye sesi çıkmıyo napsın garibim üzmemem lazım bebişi
saol canım daha güzelleri senin bebeğinin olsun

Neden yolladın ki canım,onun sana önceden haber wermek görewi,üstelik biz bu kadar hassasken ..Büyük konusmayayım,ama şu anda yanımda olmak zorunda oldugunu düşünüyorum eşimin..Üstelik hesap wermeden gitmiş..Dikkat ve takip etmeye bak..Bilirsin,bu dönemde baba adaylarına güvenilmez..Sanki hassas olan,hormonları karısan ,balona dönen biz değilmişiz gibi hassaslasıyorlar..Bir de hamıle olsalar way halımıze Ne yapacaksın konusma biraz da anlasın bence hatasını...Haklısın sinirlenmekte de..

cnm bi an sende kendimi gördüm..bende eşim gitmesin diye bu takdiği yaparım bazen ama o ağlasam hayatta gidemez gönlümü almadan....içinde ukte kalır..iyi yapmışın
[QUOTE=elefera;22378524]Kızlar kactım ben.
Bıraz calısmam lazım.
[/QUOTE]
seni bi gün yakalasam zaten offf yaa hep kaçırıyorum....cnm korkuların inan her hamilede hemen hemen olacak şeyler..sen sadece biraz daha hassas davranıyorsun o kadar...bence hiç üzülme..hepimizde aynı endişeler var .çünkü bi anda 3 kişil bi aile olacağız ama bununda altından kalkarız hiç merak etme..eşinle ilgili kaygılarada bu kadar kapılma..aldatacak adam zaten hamile falan dinlemez öncedende yapardı bence hamile olduğun için ve kilo aldığın için bu korkuların oluştu..bazen benimde oluyor olmuyo desem yalan olur ama dediğim gibi içlerinde kötü bi niyet olsa her zaman bunu yapma şansları var..bence bu kadar güzel olayım makyajlı olayım diye kendini yıpratma..sonuçta ona bi evlad verceksin kolay değil..bırak birazda o senin için kendini yıpratsın..

buklecim güle güle kullansın oğluşun cicilerini inş..sağ sağlim doğarda giyer bunları......benim bişey dikkatimi çekti yatağının kenarlarında koruyucu yok yani yan korumaları yok demirleri kapatan..bence orda yatıcaksa alman gerek soğuk olur böyle yatağı...güle güle giysin inş....

ya kızlar benım oglan cok kotu tekme atıyo agrısından kıvranıyorum.sancım yok ama tekmelerı aralıksız atıyo bı sorun yoktur degılmi, bebişim ıyıdır??her zaman sag tarafımda hıssederdım bebısımı sımdı sol tarafımda ve durmuyo.dısardan hareketlerı dogrunuyo karnımı parcalayacak gıbı yapıyo

koruyucusu var canım uyku setinin içinde almıştım annem yıkadı o yüzden takamadım daha ... bide dönencesiyle cibinliğide daha kutularuından çıkarıp takamadım annem bekle dedi bekliyorum..
saol teyzesi teşekkür ederiz..

ooo herkescikler burda hemen girdim daldım içeri ama.....
tünaydınnnn kızlar.....dün bi zamanım olmadı sizinle yazışacak..kısa zaman geldim gittim..bugün burdayım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…