- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.781
ya tatlım öyle çok acıkıyorumki kahvaltı çay felan derken uyku kalmıyor birde alışmışım işe giderken 6.30 da kalkmaya hergün aynı saat ayaktayım allahtan kaç gündür rahat uyuyorum 2-3 kez anca uyanıyorum
hımmm kotu olmsu baslangıc ama sonndkaı attıgn naralar guselll
aslınd abende hemn gıtmek ıstmeıyorum hastneye sunı sancı ıstmeıyorum am aılk dogumum naısl emın olucamkı hersyeın yolund agıttıgınee
Erkenden git canım..
LAvmanını yaptır..
RAhat ol..
Suni sancı ilk etapta istemiyorum de..
Seni sancı odasına alıyorlar zaten..
Benim sorunum çatımın darlığı idi..
Birde ben bağıramadım..
Hep sessiz sessiz ağladım...
Canım bu sezeryanımda gerçekten hayati tehlikem var...
Ama bunu düşünmek dahi istemiyorum..
Rabbim çok büyük...
İnşallah hepimiz için kolay doğumlar olur zerdalim...
TAmam canım sorarım..
Şunu biliyorum ki narkoz başağrısı yapıyormuş..
Bende oldu..
Kahve içtim bir bardak her gün..
İyi geldi..
saol bacımmmm
allh korsun bacım hayatı tehlıke faln bencede dusnmeeee böle seylerrr güçlü bı kaıdn oldgun her halındne bellıı hıcbıseycık olmıcak allhın ıznıyleeee
Canım bu sezeryanımda gerçekten hayati tehlikem var...
Rabbim çok büyük...
TAmam canım sorarım..
Şunu biliyorum ki narkoz başağrısı yapıyormuş..
Bende oldu..
Kahve içtim bir bardak her gün..
İyi geldi..
CAnım doktor sana ıkın diyor sen ıkınıyorsun sadece acıyı hissetmiyorsun..
Sonuçta beyin veriyor komutu "ıkın" diyor sana.
Sen uzuvlarına.
Orası uyuşuk olduğundan sadece ağrıyı hissetmiyorsun..
Anlatabildim mi? bukleem
Erkenden git canım..
LAvmanını yaptır..
RAhat ol..
Birde ben bağıramadım..
ben buyuk sözu dınlerım öle yapıcam bacım sne öle dıyorsan bısey bılıyorsundurr
bu catı darlgı genetık bıseymı acaba
neden sordum bılıyormsun annemınde catı sı darmıstaa ama normla olmus ama tabı acılı olmuss
Gunaydin canlar herkese hayirli sabahlar. Iyisinizdir insallah.
Erkenden git canım..
LAvmanını yaptır..
RAhat ol..
Birde ben bağıramadım..
bende bağıramam heralde
içimi burnumu çeke çeke ağlarım artıkın
bende bağıramam heralde
oy buklem arkdasım kıyamam ben bagırım gıbıbe gelıyorrrr
bagırmak ıyı herhalde
amin inşallah canım.Canım bu sezeryanımda gerçekten hayati tehlikem var...
Rabbim çok büyük...
Ya sorma sütyen konusunda bende dertliyim. alt kısmı sıkıntılı, nerde içimden söküp atasım geliyor. kaç tane alıyorum dar geliyor sıkıyor. oturuyor. Artık bazen arka kopçasını açıyorum. üstümüzde kalın giysiler kış günü ya belli olmuyor.yaa doktor enson gittiğimde normal doğum gibi görünüyor dedi umarım öyle olur gözüm sancı felan görmüyor herkes nasıl doğuruyorsa bende doğururum... sezeryan hiç istemiyorum göbek kalıyor diyorlar ben yaşayamam göbekli olarak, estetik desen bir dünya para göğsümümü yaptırıyım karnımımı anlıcan çok dertliyim ben 85B olan göğüslerim şuan 90D düşünsene nerdeyse 110 bedene denk geliyor...
Eşim her beni sinir etmek istediğinde taklidimi yaptı düşün -1-2 yıl boyunca...:))))
yaa doktor enson gittiğimde normal doğum gibi görünüyor dedi umarım öyle olur gözüm sancı felan görmüyor herkes nasıl doğuruyorsa bende doğururum... sezeryan hiç istemiyorum göbek kalıyor diyorlar ben yaşayamam göbekli olarak, estetik desen bir dünya para göğsümümü yaptırıyım karnımımı anlıcan çok dertliyim ben 85B olan göğüslerim şuan 90D düşünsene nerdeyse 110 bedene denk geliyor...
aol bacımmmm
allh korsun bacım hayatı tehlıke faln bencede dusnmeeee böle seylerrr güçlü bı kaıdn oldgun her halındne bellıı hıcbıseycık olmıcak allhın ıznıyleeee
anladım canım bazen öyle mi doğum yapsam diyorum da sana bi sorayım dedim
ben buyuk sözu dınlerım öle yapıcam bacım sne öle dıyorsan bısey bılıyorsundurr
bu catı darlgı genetık bıseymı acaba
neden sordum bılıyormsun annemınde catı sı darmıstaa ama normla olmus ama tabı acılı olmuss
CAnım annem 6 tane doğurdu normal doğum ile..
Ama bir 4 kız kardeşiz..
3 ümüzde sezeryan olduk düşün:)))
ablam astım hastası ondan..
Kızkardeşim biraz keyfala sanki..:)))
Benim çatım darmış...
oy buklem arkdasım kıyamam ben bagırım gıbıbe gelıyorrrr
bagırmak ıyı herhalde
utanırım heralde bağıramam gibime geliyo utangacım zaten bu konularda allah yardımcımız olsun
Erkenden git canım..
LAvmanını yaptır..
RAhat ol..
Birde ben bağıramadım..
gunaydınn ya sımdı son yazılanlara baktım.ya sımdı yazdıklarını okudum aynı sorun bende de var benımde catım dar normal dogum olsun ıstıyoruz ama nasıl olur bılmıyorum acılma olurmu olsada cok olmaz ya heryerımı kesecekler yada dırek sezeryana alacaklar benı,sezeryandan da korkuyorum napıcagımı bılmıyoruuummm...
günaydınnnnnnnnnn canımm
iyiyiz cok sukurrr benım oğlanın sert hareketlerı dısnda allahım karnımı sekılden sekıle sokuyorrr
bende bağıramam heralde
CAnım bende utandım sanırım..
Ama bağırın kızlar bağıracağınız kadar..
Şimdi olsa yine bağıramazdım sanırım bende
Siz lütfen bağırın...
amin inşallah canım.
Ya sorma sütyen konusunda bende dertliyim. alt kısmı sıkıntılı, nerde içimden söküp atasım geliyor. kaç tane alıyorum dar geliyor sıkıyor. oturuyor. Artık bazen arka kopçasını açıyorum. üstümüzde kalın giysiler kış günü ya belli olmuyor.
aynen bendeki düşüncede herkes nasıl doğuruyorsa bende öyle doğururum ne olsa, allah böyle takdir etmiş diyorum ama korkumda bi köşede duruyor. ben sancıdan falan değilde, bebeğime bişey olmasından korkuyorum. onu güzelce mis gibi minicik kucağıma almak istiyorum. Yalnız bebek çok iri olmasın diye fazla yememeye çalışıyorum. 4 kiloyu gerçerse sıkıntı. o zaman direk sezeryan düşünebilirim.
senin bu konuda huylandığını görünce üstüne gidiyor. ama böyle bişeyin taklidide yapılır ya kolay kolay unutulmaz.
Haklısın...:))))
gunaydınn ya sımdı son yazılanlara baktım.ya sımdı yazdıklarını okudum aynı sorun bende de var benımde catım dar normal dogum olsun ıstıyoruz ama nasıl olur bılmıyorum acılma olurmu olsada cok olmaz ya heryerımı kesecekler yada dırek sezeryana alacaklar benı,sezeryandan da korkuyorum napıcagımı bılmıyoruuummm...
Canım çatın darsa muhtemelen sezeryan olursun
Ya spinal ya epiduralı seç...
Allah yardımcımız olsun kızlar..
utanırım heralde bağıramam gibime geliyo utangacım zaten bu konularda allah yardımcımız olsun
Amin canım..
BAğırın ama bağırın...
masallah diyelim o haldekimliqimi cikartmak icin uqrasicam buqun. Kahvaltimi ettim muhtara qitmem lazim. Dun qecede tam yaticaz kaybettiqim cuzdanimda alyanslariminda olduqu aklima qelmesinmi (((( Verdim aqlamayi hemde hickira hickira aqiz burun yer deqistirdi resmen uzuntumden. Esimde bisi olcak simdi sakinles senden onemlimi die telkin etmeye calisti ama bana islermi. Durduk yerde dunyanin masrafina sebeb oldum. Hep kafasizliqimdan. Kendimi hic affetmicem. Bukadar detayciyken bunu nasil atladim nasill boyle bi sorumsuzluqa imza attim hala cildriyorum....
Sinemim günaydın..
Zaman yaklaştı az kaldı..
Bunlar hep doğumun kolay olacağına işaret..
Bir avazda doğurursun inşallah sende..
gunaydınnnn kıkzlar ben konuya dırek atladım ama henuz kahvaltı yapmadım kavaltımı hazırlım alıp odada yıcem zaten ben yokken cok kaynatmayın yetısemıyorum sonra sızlere...
feraayyy gelınım nasıllll??
buklee oglusumun kıyafetlerının fotosunu cektım kahvaltımı yapıp geleyım hemen koycam fotoları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?