- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.801
masallah diyelim o haldekimliqimi cikartmak icin uqrasicam buqun. Kahvaltimi ettim muhtara qitmem lazim. Dun qecede tam yaticaz kaybettiqim cuzdanimda alyanslariminda olduqu aklima qelmesinmi (((( Verdim aqlamayi hemde hickira hickira aqiz burun yer deqistirdi resmen uzuntumden. Esimde bisi olcak simdi sakinles senden onemlimi die telkin etmeye calisti ama bana islermi. Durduk yerde dunyanin masrafina sebeb oldum. Hep kafasizliqimdan. Kendimi hic affetmicem. Bukadar detayciyken bunu nasil atladim nasill boyle bi sorumsuzluqa imza attim hala cildriyorum....
gunaydınnnn kıkzlar ben konuya dırek atladım ama henuz kahvaltı yapmadım kavaltımı hazırlım alıp odada yıcem zaten ben yokken cok kaynatmayın yetısemıyorum sonra sızlere...
feraayyy gelınım nasıllll??
buklee oglusumun kıyafetlerının fotosunu cektım kahvaltımı yapıp geleyım hemen koycam fotoları..
dünürcümmmgünaydınnn
sana yazdgımı snaıyordum neden cvp vermıdn dıye mr ettım baktım sayfalra yok gıtmemmıs yazdgım hayrett neysee
evet kızlar nasılmıs?gelınım naısl?rapor almısn hayrlıs olsunnn:)
günaydın canım evet raporumu aldım
vedalaşmaya geldim ama işler patladı burda yaa
kızlar çok iyi allaha şükür
1200 kg larmış
CAnım sezerayn olsan..
Hayırlı olsun canım
kızların ne kadar olmuş sordun mu peki nasıllar
1200 kg olmuşlar canım
kızlar bu arada hiç okuyamadım geçmişi
günaydın feray iyiyiz canım. sen nasılsın?
Ay Hacer.....
Dokunabilir miyim?
İnşallah canım...
Amin..
Olabilir epidural normla doğum bence...
Günaydın ferayım nasılsın
CAnım annem 6 tane doğurdu normal doğum ile..
Ama bir 4 kız kardeşiz..
3 ümüzde sezeryan olduk düşün:)))
ablam astım hastası ondan..
Kızkardeşim biraz keyfala sanki..:)))
Benim çatım darmış...
iyiyim rabbime sukur aysebaharim. Yarin quzel haberlerle qel ins. Bende 4hafta once qittim 980 qrmdi kimliqi cikarip hemen qidicem nekadar oldu miniqim merak ediyorum.
gunaydınn ya sımdı son yazılanlara baktım.ya sımdı yazdıklarını okudum aynı sorun bende de var benımde catım dar normal dogum olsun ıstıyoruz ama nasıl olur bılmıyorum acılma olurmu olsada cok olmaz ya heryerımı kesecekler yada dırek sezeryana alacaklar benı,sezeryandan da korkuyorum napıcagımı bılmıyoruuummm...
gunaydin hoisqeldin canimin ici
gunaydınnnn kıkzlar ben konuya dırek atladım ama henuz kahvaltı yapmadım kavaltımı hazırlım alıp odada yıcem zaten ben yokken cok kaynatmayın yetısemıyorum sonra sızlere...
buklee oglusumun kıyafetlerının fotosunu cektım kahvaltımı yapıp geleyım hemen koycam fotoları..
afiyet olsun balim ben 1 saate kadar cikicam evden ama oqlen sonrasi damlarim fazla isim yok. Gelinin iyi doyurdu karnini basladi oynasmaya. Damadimin cicilerinin fotolarini bekliyoruz heyecanla ana kiz donduqumde mutlaka bakicam :)
1200 kg larmış
oh masllh kızlarımıza cok sevındım canımmmm ya
iŞLER karısmısmı ?
1200 kg larmış
oh masllh kızlarımıza cok sevındım canımmmm ya
iŞLER karısmısmı ?
evet toparlayım da çıkıyım yoksa akşama kadar kalcağım burda
kolay gelsın sana yardım iyi baksınla bari yanındakılerde karıstırmasınlarr
ösgem kalma kız bırak ne halleri varsa görsünler gıcığım iş verenlere ya boşver çalışma kız
tamam canım bekliyorum merakla...
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aksam hıc uyuyamadım sabahda kız 8,30da basladı gerılmeye mıdem bos oldugunu hıssettı ıcıne gırmeye calıstı galıba
ama hıc canım yanmadı(yandıysada tatlı geldı)
oynastık kızımla bı guzel snra esım geldı
evı topladım derken
sımdı kahvaltı hazırlıcam yeyıp gelcez teyzelerı..
opuyorum kocamaannnn
hamdolsun qulum iyiyim
Ay Hacer.....
Dokunabilir miyim?
İnşallah canım...
Amin..
Olabilir epidural normla doğum bence...
Günaydın ferayım nasılsın
iyiyim rabbime sukur aysebaharim. Yarin quzel haberlerle qel ins. Bende 4hafta once qittim 980 qrmdi kimliqi cikarip hemen qidicem nekadar oldu miniqim merak ediyorum.
gunaydin hoisqeldin canimin ici
afiyet olsun balim ben 1 saate kadar cikicam evden ama oqlen sonrasi damlarim fazla isim yok. Gelinin iyi doyurdu karnini basladi oynasmaya. Damadimin cicilerinin fotolarini bekliyoruz heyecanla ana kiz donduqumde mutlaka bakicam :)
sagol canımmm.kolay gelsın scanım sanada dıkkat et kendıne ve gelınıme
merhaba kızlarr
ben mart annesi olacaktım mart 12 idi sata ve ultrasona göre fakat benim ufaklık 3 hafta önden gitmeye başladı o yüzden doğum şubat sonu gözüküyo
iki doktora gidiyorum ikiside aynı şeyi söyledi
allah nasip ederse şubat sonu oğlumu kucağıma alırım
hepinizin yavrularını allah bağışlasın
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aksam hıc uyuyamadım sabahda kız 8,30da basladı gerılmeye mıdem bos oldugunu hıssettı ıcıne gırmeye calıstı galıba
ama hıc canım yanmadı(yandıysada tatlı geldı)
oynastık kızımla bı guzel snra esım geldı
evı topladım derken
sımdı kahvaltı hazırlıcam yeyıp gelcez teyzelerı..
opuyorum kocamaannnn
saol cnm gel beraber olsunnnngünaydınn canımm
afıyet olsun sizee
amin canım cümlemize bağışlasın ..sağlıklı olsunda biraz erken doğmasında sakınca yok bence...
günaydın canım
hadi bebişini doyurda gel aç bırakma tosunu
sezeryanda kararlısın dimi hala?
dün sanki 20 ocak tarihini aldım demiştin yanlış hatırlamıyosam..
kızlar ben çıkıyorum görümcemi doğum alıyorlarmış byeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?