2012 Şubat Anneleri

İlk günaydın benden olsun... Günaydın cici anneler...

günaydın canım

ahhh canım bi rahat edemedin dimi? şansımız yok canım bizim anladım ben
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım

kızlar annem gitti çok üzgünüm akşam annemle binsem gitsem mi diyede çok düşündüm ağlaya ağlaya mahvoldum ağlarken uyuya kalmışım
bide bi hatamı farkettim iş yerinde yaşadığım problemler yüzünden eşim ve annemi çok üzdüm kaç gündür kadın resmen gözü arkada gitti çok rahatsızım ya ..
yasal haklarımı kimden öğrensemde bundan sonraki sürecim rahat geçse acaba?

allh kavustrusun canımmm tez zamndaaa

benım işyerımde sorunlarım var aynı sylerı yapıyorum sneın gıbıı ama ıstemdennn

CAnım sezerayn olsan..

günaydın canım

ahhh canım bi rahat edemedin dimi? şansımız yok canım bizim anladım ben

günaydın canım

günaydın

çalışamaz raporu mu aldın

Hayırlı olsun canım
kızların ne kadar olmuş sordun mu peki nasıllar

hayırdır desene?

demedim

Selam kızlar işler güçler çok yoğundu ara sıra giriyorum ama yazay fırsat olmadı.

Bende 5 hafta çalışabilir raporu aldım. Evde sıkılırım diye oturamıyorum, kalkamıyorum, yatamıyorum. 19 ocakta ayrılıyorum izne. 3 hafta kalası iznime.

Kızlar ben normal doğum düşünüyorum. Son ana kadar şansımı deniyeceğim. Olmazsa sezeryan olacak.

hg gunaydınnn

hayırlsı olsunn bende calsıcam işllh snen gıbı

dogum seklını bende sneın gııb ısıtoyrum umarım gonlumuze gor eolurr

günaydın oh masllaaaah sana en sevmedgım sey ütü

sorma vallahi benimde aslında yiyenime para ile aptırıyordum ama su çiçeği çıkardı kardeşi o yüzden çağıramadım ben yaptım...buraya gelince kalkamıyorum başından o yüzden pc yi açmadan eşimi gönderir göndermez ütüye başladım...

kızlarya garip ama aylardır geçmeyen bel ağrım geçti kaç gündür hiç belim ağrımıyor bir ton iş yapıyorum üstelik... birtek vajen ağrım var onada alıştım 6.aydan başladı doğum çok rahat olur diyorlar ama bakalım göreceğiz...büyükler gerçekten biliyormu? yoksa sallıyormu?

hayda banada spinal ol bebgı etkılemyen oymus dedılerrr

kafam cok karısıtttt

Canım spinal işte bebeğe etki etmeyen oymuş diyorlar..
Ama ben epidural oldum..
Gayet iyiydim..

herkese günaydın... sabah sabah bir ton ütü yaptım geldim

HAcerimmmmm ne olur gel bana da yap..

HAyırlı olsun canım..
Az kalmış senin ..
Uzun zamandır uğramadın bak topiğe...
Bence de normal doğumu denemelisiniz kızlar...
Olmazsa sezerayna

Kızlar aranızda nst ye giren oldumu. Bize 9 ocakta randevu verdi ama bu nst kaçıncı haftada başlıyor. ben yarın başka bi hastaneye gidip girmeyi düşünüyorum.

Açmı gidiliyor tokmu. Bi araştırayım bakalım.

canım uyusaydın ya esını gonderıdkten sonraaa senın yerınd eolmak ısterdım ama sadce uyumak ıcınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…