- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.751
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.741
Hayırlı olsun az kalmıs,fakat aradakı fark nedir?Spinal ve epidural ayrı mı??Ne demek spinal acaba??
İlk günaydın benden olsun... Günaydın cici anneler...
günaydın kızlarrrrrr
dün burdaki işler sarpa sarmış çocuk hiç birşey becerememiş
işler yığılmış bende işleri toparlayayım biraz 2 gibi eve gideceğim
raporumu verip arkadaşlarla vedalaşıp gidicem
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım bu vajen ağrısı sanırım bahsettiğim..
Doğumu kolaylaştırı canım ..
Dün ilk kez yaşadım ben hamileliğimin başından beri..
Canım işten ayrılıyor musun?
Çalışamaz raporu mu aldın?
günaydın canım
ahhh canım bi rahat edemedin dimi? şansımız yok canım bizim anladım ben
günaydın bebişim
evet karıştı burası biraz bakalım ne olcak
Sağol canım sana da günaydın...
Benim müdür aptallaşmış bugün..
Her işi bana gönderiyor:)))
kızlar annem gitti çok üzgünüm akşam annemle binsem gitsem mi diyede çok düşündüm ağlaya ağlaya mahvoldum ağlarken uyuya kalmışım
bide bi hatamı farkettim iş yerinde yaşadığım problemler yüzünden eşim ve annemi çok üzdüm kaç gündür kadın resmen gözü arkada gitti çok rahatsızım ya ..
yasal haklarımı kimden öğrensemde bundan sonraki sürecim rahat geçse acaba?
günaydın canım
günaydın bebişim
evet karıştı burası biraz bakalım ne olcak
dünürcümmmgünaydınnn
sana yazdgımı snaıyordum neden cvp vermıdn dıye mr ettım baktım sayfalra yok gıtmemmıs yazdgım hayrett neysee
evet kızlar nasılmıs?gelınım naısl?rapor almısn hayrlıs olsunnn:)
Spinalde narkoz bebeğe etki etmiyormuş...
Öyle diyorlar..
Ben epidural oldum..
bebeğim gayet iyiydi..
kızlar hepinize iyi akşamlar.başlıktada yazdığı gıbı sizlerle paylaşmak istediğim konu bu.bel fıtığım var.ıkı ayrı beyın cerrahına(bı unıversıte hastanesıne bırde gebelik takıbımı yaptırdığım özel hastanenın)gıttım.üniv.hastanesındekı butun bel fıtığı hastalarına sezeryan önerdıklerını normal doğumda fıtığın artabıleceğini söyledi.özel hastanedekı doktor ıse yaşıma ve fıtığımın buyukluğune bakarak normal yapabılırsın dedı.ama benım bel ağrılarım yerımden kalkamayacağım kadar yuruyemeyeceğim kadar şiddetli oluyo ve cıddı anlamda hayatımı etkılıyor.napıcağım konusunda çok kararsızım.benım gıbı olanınız yada daha önce bu durumda doğum yapanınız varmı?
günaydın canım
günaydın canım
çalışamaz raporu mu aldın
kızlar annem gitti çok üzgünüm akşam annemle binsem gitsem mi diyede çok düşündüm ağlaya ağlaya mahvoldum ağlarken uyuya kalmışım
bide bi hatamı farkettim iş yerinde yaşadığım problemler yüzünden eşim ve annemi çok üzdüm kaç gündür kadın resmen gözü arkada gitti çok rahatsızım ya ..
yasal haklarımı kimden öğrensemde bundan sonraki sürecim rahat geçse acaba?
hayırdır desene?
herkese günaydın... sabah sabah bir ton ütü yaptım geldim
Selam kızlar işler güçler çok yoğundu ara sıra giriyorum ama yazay fırsat olmadı.
Bende 5 hafta çalışabilir raporu aldım. Evde sıkılırım diye oturamıyorum, kalkamıyorum, yatamıyorum. 19 ocakta ayrılıyorum izne. 3 hafta kalası iznime.
Kızlar ben normal doğum düşünüyorum. Son ana kadar şansımı deniyeceğim. Olmazsa sezeryan olacak.
günaydın oh masllaaaah sana en sevmedgım sey ütü
hayda banada spinal ol bebgı etkılemyen oymus dedılerrr
kafam cok karısıtttt
herkese günaydın... sabah sabah bir ton ütü yaptım geldim
Selam kızlar işler güçler çok yoğundu ara sıra giriyorum ama yazay fırsat olmadı.
Bende 5 hafta çalışabilir raporu aldım. Evde sıkılırım diye oturamıyorum, kalkamıyorum, yatamıyorum. 19 ocakta ayrılıyorum izne. 3 hafta kalası iznime.
Kızlar ben normal doğum düşünüyorum. Son ana kadar şansımı deniyeceğim. Olmazsa sezeryan olacak.
CAnım sezerayn olsan..
aysebahar bacım sen nezman ayrılıyorsun izine?çalısacmısn yoksaa
sorma vallahi benimde aslında yiyenime para ile aptırıyordumama su çiçeği çıkardı kardeşi o yüzden çağıramadım ben yaptım...buraya gelince kalkamıyorum başından o yüzden pc yi açmadan eşimi gönderir göndermez ütüye başladım...
kızlarya garip ama aylardır geçmeyen bel ağrım geçti kaç gündür hiç belim ağrımıyor bir ton iş yapıyorum üstelik... birtek vajen ağrım var onada alıştım 6.aydan başladı doğum çok rahat olur diyorlar ama bakalım göreceğiz...büyükler gerçekten biliyormu? yoksa sallıyormu?
Canım spinal işte bebeğe etki etmeyen oymuş diyorlar..
Ama ben epidural oldum..
Gayet iyiydim..
hımm ozma oldu bacımm bakalım o ande neler gelıcek basımızaaaa su lavman mıdır nedır onu bı atlassak ben hersekılde doguru sankı öle gleıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?