2012 Şubat Anneleri

Canım öyle derler..
Ki bence doğru..
Bende ilk 3 çocuğumda hiç vajen ağrısı olmadı..
İlk oğlumda doğum olacağı günden bir gün önce başladı..
Zaten doğum başlamıştı ama..

Bunda ise ilk kez dün akşam hissettim ağrı..

herkese günaydın... sabah sabah bir ton ütü yaptım geldim

günaydın hacer ..ellerine sağlık canım hiç sevmem ütü yapmayı

bende senin gibi düşünüyorum inş herşey yolunda giderde normal doğum yapabiliriz

ayy canım yaa 34 haftalık zaten nasıl dayanacaksın o kadar

hg gunaydınnn

hayırlsı olsunn bende calsıcam işllh snen gıbı

dogum seklını bende sneın gııb ısıtoyrum umarım gonlumuze gor eolurr
Bakalım haftalar yaklaştıkça korkuyorum, ocak anneleri doğurmaya başladı. Şubat annelerinden ilk kim doğuracak. inşallah bi sıkıntı olmazda normal doğururuz. Bir çok arkadaşla konuştum normalin daha iyi olduğunu söylüyorlar.
HAyırlı olsun canım..
Az kalmış senin ..
Uzun zamandır uğramadın bak topiğe...
Bence de normal doğumu denemelisiniz kızlar...
Olmazsa sezerayna

merhaba ayşe bahar, tecrübeli annemiz. Aslında ara sıra okuyorumda yıl sonu hesapları falan biraz gelemedim. inşallah bu sıralar rahat edeceğiz. ama 2-3 haftaya kadar kontrolle ve doğum izini geliyor. Artık kayınvalidemlerde falan pc var. Doğum hikaylarinizi okumaya çalışacağım. İnşallah hepimizin güzel bi doğum hikayaesi olur. Sen diğer çocuklarını nasıl doğurdun.

Zerdalim ilk oğlumu normal doğum suni sancı ve en nihayet giden kalp sesi üzerine; genel anestezi ile sezeryan oldum.
İkinci de genel sezeryan..
Üçüncü epidural sezeryan...
Muhtemelen bu da öyle olur..
Yarın doktoruma gideceğim spinali de soracağım..
Başka neler sorsam doktora?
Hep girince unutuyorum tepiği görünce:)))

aaa aysebahr bacımm sorarmsın doktoruna spinal de epidural gıbı bulantı bas agrısı yapıyomru ben cok mrk edıyorum ben daha var kontrolume

bende senin gibi düşünüyorum inş herşey yolunda giderde normal doğum yapabiliriz
inşallah yapabiliriz. artık biran önce son haftalar gelsin istiyorum. bebişimi çok merak ediyorum.
ayy canım yaa 34 haftalık zaten nasıl dayanacaksın o kadar
mecburen dayacağım canım. herşey bebek için. oğlum iyi olsun yeter.
sen nasıl düşünüyorsun canım.

aysebaharcım sen soracaklarını unutuyosan bide bizi düşün :44: ben resmen hiç bişey sormuyorum resmen nutkum tutuluyo demek ki annelik böyle heyecan hiç geçmiyo ne kadar güzel bişey..
bide dün başka topiklere bakarken epidural normal doğum hikayelerine baktım da kafama bazı şeyler oturmadı.. mesela sen ıkınma hissi yaşamıyo muşsun dr diyomuş eee peki nasıl olacak bu?

canım uyusaydın ya esını gonderıdkten sonraaa senın yerınd eolmak ısterdım ama sadce uyumak ıcınnnn

ya tatlım öyle çok acıkıyorumki kahvaltı çay felan derken uyku kalmıyor birde alışmışım işe giderken 6.30 da kalkmaya hergün aynı saat ayaktayım allahtan kaç gündür rahat uyuyorum 2-3 kez anca uyanıyorum

peki sezaryanlı doğumlarda 3 tane yapabilirsin diyorlardı. 4 düncüde olabiliyormu. Allah kolaylık versin canım. inşallah bunuda güzelce doğurursun. benim içinde sezeryan yada normal farketmez ama normalde bi şansımı denemek istiyorum. Dua okuyoruz. inşallah hayılrısı ile sağlıklı sıhatli gelir.

Bi bebek kaybettim acısı çok ağır. Oğluşuma bişey olsun istemem. rabbim korusun onları.

dün akşam doğuruyorum sandım, vajende böyle nasıl anlatsam açılır gibi bir sızı, baskı oldu. yarım saat sürdü ve oğlum çıldırmış gibi hareketliydi. sonra yavaş yavaş oğumun hareketleri düzelince geçti. ama canım nasıl yandı anlatamam size.

Canım bu sezeryanımda gerçekten hayati tehlikem var...
Ama bunu düşünmek dahi istemiyorum..

Rabbim çok büyük...
İnşallah hepimiz için kolay doğumlar olur zerdalim...

aaa aysebahr bacımm sorarmsın doktoruna spinal de epidural gıbı bulantı bas agrısı yapıyomru ben cok mrk edıyorum ben daha var kontrolume

TAmam canım sorarım..
Şunu biliyorum ki narkoz başağrısı yapıyormuş..
Bende oldu..
Kahve içtim bir bardak her gün..
İyi geldi..

CAnım doktor sana ıkın diyor sen ıkınıyorsun sadece acıyı hissetmiyorsun..
Sonuçta beyin veriyor komutu "ıkın" diyor sana.
Sen uzuvlarına.
Orası uyuşuk olduğundan sadece ağrıyı hissetmiyorsun..
Anlatabildim mi? bukleem

Ya nara olayın beni güldürdü, biran kendim aklıma geldi. Demekki narkozun etkisiyle hepimizin yapabiliriz. Ama allahtan yine eşine demişsin. başka bişeyler söylememişsin.

Son düzenleme:

yaa doktor enson gittiğimde normal doğum gibi görünüyor dedi umarım öyle olur gözüm sancı felan görmüyor herkes nasıl doğuruyorsa bende doğururum... sezeryan hiç istemiyorum göbek kalıyor diyorlar ben yaşayamam göbekli olarak, estetik desen bir dünya para göğsümümü yaptırıyım karnımımı anlıcan çok dertliyim ben 85B olan göğüslerim şuan 90D düşünsene nerdeyse 110 bedene denk geliyor...

Sinemim günaydın..
Zaman yaklaştı az kaldı..
Bunlar hep doğumun kolay olacağına işaret..
Bir avazda doğurursun inşallah sende..

Ya nara olayın beni güldürdü, biran kendim aklıma geldi. Demekki narkozun etkisiyle hepimizin yapabiliriz. Ama allahtan yine eşine demişsin. başka bişeyler söylememişsin.

Eşim her beni sinir etmek istediğinde taklidimi yaptı düşün -1-2 yıl boyunca...:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…