2012 Şubat Anneleri

canım ya hormonlar senı cıdden cok etkılıyo.ben kendıme duygusal derdım ama sen benden de fazlasın,ben haberlerı ızlerken bıle aglıyorum,esım azcık surat assa aglıyorum...kılonu bu kadar takma kafana hepsını verırsın.benım teyzem hamılelıgınden once 55-58kılo falandı doguma gırmeden bı ay once tartılmıs 30kılo almıs.15gun sonra tekrardan gıtmıs o zaman korkudan tartılamamıs, 15gun sonrada gıdıp dırek doguma gırmıs zaten yıne tartılmak ıstememıs.artık ne kadr aldıysa 30kılodan fazla almıstı.ama dogumdan sonra tum kıloları verdı suan genc kız gıbı dogum yapmıs demezsın...sen de kılo ıcın sıkma canını dogumdan sonra verıcem dıye kafana koy hepsını verırsın canım

selam kızlar nasılsınız? ......eleferacım çok sevindim kızın bizim oğlanlardan tombiş çıktı maşallah..77 kiloyumu kafaya takıyosun sen ben 84 kilo oldum..verilir hepsi..keşke tek sorunumuz kilolar olsa şu hayatta offfffff offf

günaydın kızlar biz geldik şöyle bir göz attımda kilolardan bahsedilmiş, bende 77 oldum tam 17 kilo aldım daha 40 günümüz var:18::18:
sabah duş aldım ve çatır çatır çatlamanın ne oldugunu gördüm bacaklarım haritaya dönmüş karnımda bişey yok ama bu bir ayda ondada olacak biliyorum
okadar krem yag sürdüm sürmesem nolacaktı acaba, işin garip yanı maşallah hiç kilo almamışsın sen çatlamassında demeleri ,balina gibi olsum yaww ne kilo almaması

benim olan çok haklısın canım kilo olsun dert ettiğimiz bogazı kapattıkmı dogumdan 1 ay sonraya bişey kalmaz,sakın dogumda sora süt olsun diye çok yemeyin diyorlar aslı varmı bilemiyorum ama su bile süt yapıyormuş abatmaya gerek yokmuş

benimde karında yok çok şükür inş olmaz canım içini ferah tut ama baldırlarımın iç kısımlarında var benimde....çok kötü duruyo cidden akşam yine badem yağ sürdüm ama bu kadar kiloya dayanmıyo vücut doğal olarak..napalım...:26:

tünaydın kızlar,

geçen cmt dr gittik randevumuz vardı, Protein az yiyormuşum 1 hafta geri gibiymişiz ama gelişim geriliği değilmiş, Tansiyonum yine tavan yapmış durumda. Ayrcıa oğlumda azıcık oynuyor artık eski kıpırtıları gibi değil. Kilo olayına gelince sormayın gitsin 60 kiloydum ilk bebeğim düştü kürtaj oldum sonra hormon hapları derken 10 kilo aldım etti mi 70 sonra zayıflamaya çalışıyordum bir baktım hamileyim çok şükür. Şimdi 85 kiloyum. Yolda görenler tanımıyor :))))))) Ayrıca birde çirkinim sormayın. Aynalara küsmüşsün kıl oldum abi durumlarım var :) Bazen çok takıyorum sonra hemen bebeğim sağlıklı uzun ömürlü olsunda alınan kilolar verilir diyorum. Elbet bizlerde veriririz.Çok şükür.

Topuklu ayakkabı giymeyi özledim :) burnumun o eski küçük halinide özledim. Ama hayatımızda yaşayacağımız en güzel değişiklik bunlar sanki. Bu arada 34+5 günlüğüz.
Ayrıca istanbul osmanbeyde Kom mağzası var onun üst katı outletmiş ben oradan gecelik, sabahlık aldım. 2 sabahlık 1 gecelik 60-65 arası tuttu. Biraz inceler ama sade ve güzeller bana göre. Belki arayan vardır diye söyledim. :)

evet canım eskiden anneye süt olsun diye tatlı baklava helva yedirip kompostu içirirlerdi annede doğal olarak susayıp su içerdi sütü olurdu ama cahil millet yediklerinden oluyo sanarmış...su içeceğiz bol bol günde 2litre.....tatlı yemek yok çok az....milleti ye demelerine aldırmayın sakın...yoksa o kilolar asla gitmez kalıyo......sütün en temel olma özelliği suuuu bol bol suuu

ben su yasıma kadar 53kıloyu gecememıstım.en son 58kıloydum 10kılo almısım nasıl mutlu oldum anlatamam.yanlıs anlamayın moralınızı bozmak ıcın soylemıyorum.ben 48kıloda hamıle kaldım boyumda 169cm cok zayıftım hıc bısey yakısmıyordu.onceden nerdeyse cocuk bolumunden gıyıcem ama ordakılerde boydan kısa gelıyordu o yuzden olmuyordu.dusunun artık halımı.

ne güzel kilosundan memnun biri var en azından ..yok cnm ne yanlış anlayacağız......

cnm tuzlu yeme tuzu azalt bebek için çok zararlı tuz...... tansiyonun çok önemli....aman..... dikkat et.....güle güle kullan aldıklarını cnm

kızlar belki bi çok kez yazıldı ama kızmayın ben tekrar isticem
elinizde hastane çantasına koyulacaklarn listesi varsa yollarmısınız bugün evdeyken hazırlayayım istiyorum

hg tatlım nasılsın?
amaaann kılo nekı vucudumun kabası

cnm tuzlu yeme tuzu azalt bebek için çok zararlı tuz...... tansiyonun çok önemli....aman..... dikkat et.....güle güle kullan aldıklarını cnm

canım gecen gun bı programda bı doktor konusuyordu hamılelıkte bebk ıcın tuzunda onemlı oldgnu.eger oncesınde kullanılıyorsa hamılelıkte bırden tuzu bırakmanın zararlı oldgnu soylemıslerdı.sadece bıraz azaltmalrını onerıyorlardı hepten tuzu kesmek cok sakıncalıymıs canım ona gore dıkkat edın

cnm inş bulursun her yere baktınmı yaaa eğer cidden yoksa cüzdan inş evi taşırken biri götürmedi aklıma gelmiyorda değil..taşıma şirketimi taşıdı bilmiyorum ama inş çıkar i yerden sen pazartesiye kadar ara iyice bence....peygamberimize salavat getir ararken aklına gelir nereye koyduysan cnm...
günaydınnnnnnnnnn canımm

iyiyiz cok sukurrr benım oğlanın sert hareketlerı dısnda allahım karnımı sekılden sekıle sokuyorrr

aynen dün akşam benimki hiç durmadı şuan sessizde bakalım ne zaman başlicak...onu çok seviyorum yaaa onun tekmeleride olmasa napar insan.....allahım dileyen herkse nasip etsin bu duyguyu..inş...

kızlar belki bi çok kez yazıldı ama kızmayın ben tekrar isticem
elinizde hastane çantasına koyulacaklarn listesi varsa yollarmısınız bugün evdeyken hazırlayayım istiyorum

evet ya bende henuz hazırlamadım,kızmayın ama daha kıyafetlerını yıkamadım bıle.aranızda en tembel anne benım heraldee

hg tatlım nasılsın?
amaaann kılo nekı vucudumun kabası
iyi diyelim iyi olalım cnm moralim bozuk aslında....akşam eşimin iş yerindeki müdür işi bırakmış....onun işi bırakması demek eşiminde iş konusunda tehlikede olduğu anlamına geliyor....çok canım sıkkın doğuma yakın eşim işsiz kalır diye çok korkuyorum..bide garson kış günü iş bulması çok zor..bulsada maaşı az olur...düşünde düşün bugün....canım sıkıldı akşam erkenden yattım ondan....eşimede sinir oldum ...neden adamı ikna etmediğiniz bırakmamsı için diye......ama olacağı varsa bişeylerin engel olunmuyor işte..hakkımda hayırlısı artık..daha oğluma yatak alamadım oda sıkıntımın içinde off offfff....korkuyorum istediğim şeyler kursağımda kalcak diye

tabi cnm heptende kesilmez yal gibi yemekte yenmiyor zatende ama tansiyonu var sanırım dikkat etmiyor diye dedim inş okumuştur....çünkü benimde bir kez tansiyonum yüksek çıktı hemşire yüksek tansiyona bebek fazla dayanmaz dikkat et dedi....bende hemen tuzlu zeytini falan kestim..bazen bende kaçırıyorum ama .....zaten o zaman hemen şişiyorum tamm diyorum tuzu kaçırmışın....

evet ya bende henuz hazırlamadım,kızmayın ama daha kıyafetlerını yıkamadım bıle.aranızda en tembel anne benım heraldee

cnm çantanı hazırla ihmal etme eğer şubat sonu ise doğumun pek acele etme ama..bende yatağını almadım.......cnm sıkkın bu ay sonu alcaktık ama bu iş sıkıntısı kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…