- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.841
ınsallah boyle devam ederız de, normal yaparım canım.
Evet ya, onun kılo aldıgını ogrenmek, haftası ıle uyumlu oldugunu bılmek coook guzel.
Sana kolay gelsın canım.
Gorusuruz
Sagol canım benım.
Evet ya, zilli cekmedı ellerını yanagından.
Ama oyle tatlı gulumsedıkı bır ara.
Gozlerını kıpırdattıgını da fark ettık.
Ama bin bir nazla
Ah onu kucagıma bi alayımi nasıl yıycem o yanaklarını.
Ben 53-54 arası gıdıp gelıyordum canım.
Su an 77 kg.
Dün oturdum agladım bırden bıre.
Oysa esımle sakalasıyorduk, ben onu yakalayıp opmeye calısıyordum.
Ama ne guluyordum, karnım agrıyordu gulmekten.
Sonra bırden aynada kendımı gorunce basladım aglamaya.
Esım de afalladı, 'ne oldu?' dedı.
'Sısko oldugum ıcın senı opmemı ıstemıyorsun dimi' dıye hıckırıklara boguldum.
selam kızlar nasılsınız? ......eleferacım çok sevindim kızın bizim oğlanlardan tombiş çıktımaşallah..77 kiloyumu kafaya takıyosun sen ben 84 kilo oldum..verilir hepsi..keşke tek sorunumuz kilolar olsa şu hayatta offfffff offf
günaydın kızlar biz geldik şöyle bir göz attımda kilolardan bahsedilmiş, bende 77 oldum tam 17 kilo aldım daha 40 günümüz var:18::18:
sabah duş aldım ve çatır çatır çatlamanın ne oldugunu gördüm bacaklarım haritaya dönmüş karnımda bişey yok ama bu bir ayda ondada olacak biliyorum
okadar krem yag sürdüm sürmesem nolacaktı acaba, işin garip yanı maşallah hiç kilo almamışsın sen çatlamassında demeleri ,balina gibi olsum yaww ne kilo almaması
benim olan çok haklısın canım kilo olsun dert ettiğimiz bogazı kapattıkmı dogumdan 1 ay sonraya bişey kalmaz,sakın dogumda sora süt olsun diye çok yemeyin diyorlar aslı varmı bilemiyorum ama su bile süt yapıyormuş abatmaya gerek yokmuş
selam kızlar nasılsınız? ......eleferacım çok sevindim kızın bizim oğlanlardan tombiş çıktımaşallah..77 kiloyumu kafaya takıyosun sen ben 84 kilo oldum..verilir hepsi..keşke tek sorunumuz kilolar olsa şu hayatta offfffff offf
ben su yasıma kadar 53kıloyu gecememıstım.en son 58kıloydum 10kılo almısım nasıl mutlu oldum anlatamam.yanlıs anlamayın moralınızı bozmak ıcın soylemıyorum.ben 48kıloda hamıle kaldım boyumda 169cm cok zayıftım hıc bısey yakısmıyordu.onceden nerdeyse cocuk bolumunden gıyıcem ama ordakılerde boydan kısa gelıyordu o yuzden olmuyordu.dusunun artık halımı.
tünaydın kızlar,
geçen cmt dr gittik randevumuz vardı, Protein az yiyormuşum 1 hafta geri gibiymişiz ama gelişim geriliği değilmiş, Tansiyonum yine tavan yapmış durumda. Ayrcıa oğlumda azıcık oynuyor artık eski kıpırtıları gibi değil. Kilo olayına gelince sormayın gitsin 60 kiloydum ilk bebeğim düştü kürtaj oldum sonra hormon hapları derken 10 kilo aldım etti mi 70 sonra zayıflamaya çalışıyordum bir baktım hamileyim çok şükür. Şimdi 85 kiloyum. Yolda görenler tanımıyor :))))))) Ayrıca birde çirkinim sormayın. Aynalara küsmüşsün kıl oldum abi durumlarım var :) Bazen çok takıyorum sonra hemen bebeğim sağlıklı uzun ömürlü olsunda alınan kilolar verilir diyorum. Elbet bizlerde veriririz.Çok şükür.
Topuklu ayakkabı giymeyi özledim :) burnumun o eski küçük halinide özledim. Ama hayatımızda yaşayacağımız en güzel değişiklik bunlar sanki. Bu arada 34+5 günlüğüz.
Ayrıca istanbul osmanbeyde Kom mağzası var onun üst katı outletmiş ben oradan gecelik, sabahlık aldım. 2 sabahlık 1 gecelik 60-65 arası tuttu. Biraz inceler ama sade ve güzeller bana göre. Belki arayan vardır diye söyledim. :)
ne güzel kilosundan memnun biri var en azından ..yok cnm ne yanlış anlayacağız......
cnm tuzlu yeme tuzu azalt bebek için çok zararlı tuz...... tansiyonun çok önemli....aman..... dikkat et.....güle güle kullan aldıklarını cnm
cnm inş bulursun her yere baktınmı yaaa eğer cidden yoksa cüzdan inş evi taşırken biri götürmedi aklıma gelmiyorda değil..taşıma şirketimi taşıdı bilmiyorum ama inş çıkar i yerden sen pazartesiye kadar ara iyice bence....peygamberimize salavat getir ararken aklına gelir nereye koyduysan cnm...masallah diyelim o haldekimliqimi cikartmak icin uqrasicam buqun. Kahvaltimi ettim muhtara qitmem lazim. Dun qecede tam yaticaz kaybettiqim cuzdanimda alyanslariminda olduqu aklima qelmesinmi (((( Verdim aqlamayi hemde hickira hickira aqiz burun yer deqistirdi resmen uzuntumden. Esimde bisi olcak simdi sakinles senden onemlimi die telkin etmeye calisti ama bana islermi. Durduk yerde dunyanin masrafina sebeb oldum. Hep kafasizliqimdan. Kendimi hic affetmicem. Bukadar detayciyken bunu nasil atladim nasill boyle bi sorumsuzluqa imza attim hala cildriyorum....
günaydınnnnnnnnnn canımm
iyiyiz cok sukurrr benım oğlanın sert hareketlerı dısnda allahım karnımı sekılden sekıle sokuyorrr
kızlar belki bi çok kez yazıldı ama kızmayın ben tekrar isticem
elinizde hastane çantasına koyulacaklarn listesi varsa yollarmısınız bugün evdeyken hazırlayayım istiyorum
iyi diyelim iyi olalım cnm moralim bozuk aslında..hg tatlım nasılsın?
amaaann kılo nekı vucudumun kabası
canım gecen gun bı programda bı doktor konusuyordu hamılelıkte bebk ıcın tuzunda onemlı oldgnu.eger oncesınde kullanılıyorsa hamılelıkte bırden tuzu bırakmanın zararlı oldgnu soylemıslerdı.sadece bıraz azaltmalrını onerıyorlardı hepten tuzu kesmek cok sakıncalıymıs canım ona gore dıkkat edın
evet ya bende henuz hazırlamadım,kızmayın ama daha kıyafetlerını yıkamadım bıle.aranızda en tembel anne benım heraldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?