2012 Şubat Anneleri

hayvanları bende cok severım canım benım kopegım vardı ama malesef evlendıkten sonra bakmayı bıraktım.kusumuz yumurtadan cıktı bız buyuttuk suan konusuyor kus;annecıgım,babacıgım,celal sefa,semıh,hacı babayı sevıyorum,balcocuk,pis böbük... daha neler neler soyluyo.cok zekı bır kus ya.eşime bende hep dıyorum balıklarla ılgılendıgın kadr oglumla ılgılensen oglum senı benden cok sever dıye ama bakalım.allah var eşimde bebegımıze cok duskun ılk takım alıp geldım kıyafetı gordu nasıl aglıyo kocam..kafasını gobusume koyup ogluyla konusur,oglum hareketsızse babası konustugunda hemen tepkı verır.sımdıden ıyı anlasıyorla baba ogul ama baklım sonrası nasıl olur

canım öyle düşünüpte sakın üzme kendinide eşinide üzme herşey olur olmuycak bişey yok öyle düşün.. bebek kısmetiyle gelicek görürsün .. sen herşeyin en güzelini elinin el verdiğince yaparsın bebeğine

Dun aksam aglamamın baska nedenı vardı aslında.
Ama esıme anlatamazdım kı!
Onun bılmesını ıstemedıgım ne fırtınalar kopuyor bazen yuregımde.
Cunku aılemı hayallerımdekı gıbı tanısın ıstıyorum.

Goruntuye baktıgınızda maddı durumu gayet ıyı bır babam var!
9 tane daıre, koskocaman bır ogrencı yurdu ve lokanta.
Ama bu nımetlerden bız hıc yararlanmayız.

Bır kardesım var, unıversıte de okuyor, bu yıl basladı.
Dun aksam ablamla konustuk.
Kardesımın gunlerdır harclıgı olmadıgını ve arkadasının hanı bu tek ıcımlık corbalar var ya onlardan verdıgını, kardesımın onlarla ıdare ettıgını soyledı.
Gel de uyu butun gece!
Sabah yumurta yaptım kendıme, 'acaba o ne zamandır yemıyor' dıye gozlerım doldu, esımden sakladım.

Babam! Anneme verdıgı 10 TL nın hesabını yapıyor ama gelını ıstedıgı kadar harclık alıyor.
Gelıne de kızıyorum, durumu zaten bılıyorsun, barı aldıgın harclıklardan arada anneme ver, kardesıme gondersın.
Butun nımetlerden senın faydalanman ne kadar adil ki!

Kardesıme dargındım, gecenlerde harclık gondermek ıcın aradım, o ise beni tersledı haksız yere.
Ama ıcım elvermedı, annemı aradım, banka bılgılerını aldım.
Bugun sıcak bır yemek yesın ıstıyorum
Dun aksam da gofret yemıs cunku ):

Ablamda maddı sıkıntılar yuzunden boguluyor.
Dusunun koskoca kadının sadece 20 TL si var ve onu da dun kardesıme gondermıs.
20 TL nedır kı!

Ofke duyuyorum babama, ınanın onu sevmıyorum!
Gelınımızı de sevmıyorum.
Zamanında o kadar cok hatası oldu kı, bız bunları babamdan hep sakladık.
Sımdı babama yalakalık yapıp, para ıstıyor, vıtrınde ne gorduyse onu satın alıyor kendıne.
Insan da azıcık ınsaf olur.
O cocuk orada ac dururken, sen nasıl kendıne hala harclık alıp, harcayabılıyorsun.
Abım, safın onde gıdenı.

ıcım o kadar dolu kı, yıne sızden baska anlatacak kımsem yoktu

canım sabah sabah ne olur kendini bu kadar üzme.herşey olur.bi bakarsın ki herşeyi fazlasıyla almışsın.ben de daha beşiğimi almadım.alırız inşallah.üzme kendini....

benım_olan, bıtanem;
Bugun bende cok uzgunum.
Gercı alıstınız artık bana ama sana kıyamam ben.
Nolur uzulme.
Hıc dayanamam aglamana, yemın ederım.

Bakın ne dıyecegım kızlar.
Hepımız bırlık olup, kucuk Esad'ın yatagını teyzelerı olarak bız alalım mı?
Bırlık olursak, cok kulfette olmaz bızlere.
benım_olan da uzulmez.

Ne dersınız, he?

canım sıkma canını bı sen degılsın bende henuz yatagını almadım begendık ama hala alma ımkanımız olmadı.kartın lımıtı kalmadı maasıda alıpkıra,taksıtler falan derken elımızde nakıt kalmıyo canım.her ay bızde ertelıytoruz.bu ay bakalım alabılecekmıyız.esım kartın yıne 1000lıra borcu var dıyo 500 ev kırası 685kredı borcu bıze yıne bısey kalmıyo ama bakalım

cnm tuzlu yeme tuzu azalt bebek için çok zararlı tuz...... tansiyonun çok önemli....aman..... dikkat et.....güle güle kullan aldıklarını cnm

merhabalar, çok sağolasın. Aslında hep tansionum düşüktür ama nedense 3 haftadır 13 9 falan. İlk ölçüm yapıldıktan sonra kestim tuzu yemeklere koymuyorum azıcık tek öğünde kullanıyorum. Teşekkür edrim uyarın için.

ne kadar güzel olur.organizeyi sen yap....

sağol cnm allah razı olsun çok sağol....

elefera biz seninle bugün buluşup bi yerde bolca ağlayalım en iyisi sen bana içini dök ben sana.... ağlama günümüz bugün bizim.....benki kolay kolay ağlamam ama canım sıkkın işte bugün....bana aileden hiç bahsetme valla hıçkıra hıçkıra ağlarım......bizimkilerde aynı seninkiler gibi ikiside emekli ama ne arayıp ne soruyorlar nede torunlarını merak ediyolar....bu nasıl vicdan bilmiyorum...anneye babaya öf bile denmezmiş doğru ama ben o kadar kırgınımki nasıl affederim bilmiyorum...insan evladını hamileyken nasıl merak etmez anlam veremiyorum...nasıl yüreği dayanır...onları düşünsek hergün ağlamamız gerek eleferam boşver...... allah vicdan versin....napalım....onlar iyi olsunda aman uzak olsunlar bize.....

çok iyi düşündün canım nasıl aklıma gelmedi
nasıl yapıcaz peki orasınıda söle bakim balım

bana uyar canım da nasıl olacak hepımız farklı yerlerdeyız

benım_olan, esın garsonmus.
Sımdı okudum.
Bak ne dıycem, aklına yatar mı bılmem ama bızım magazalardan bırınde garsona ıhtıyac var.
Sartlar mukemmel degıl ama, en azından ıssız kalmaz.
Dusunursenız haberım olsun.
Sube Kozyatagı'nda.

sağol cnm düşünmen bile çok mutlu etti beni.....ben ondan anlatmadım gerçekten o tuzu biberi hiç bişey olmasa sepet yataklardan alırım yine alırım benim cnm iş konusuna sıkıldı daha çok akşam eşimin yanındada ağlayamadım ya bugün buraya girince döküldüm işte..çok sağ ol sende adesede.......allah razı olsun bin kat yabancı düşünüyor insanıda işte ailen düşünmeyince ne zoruna gidiyor...şimdi yine ağlicm valla tamm konuyu değiştirelim yahuu

canım ne güzel düşündün öyle interet şubesi kullanan varsa versin hesap numarasını hepimiz birine gönderelim bankamatiklerden bile yatırılabiliyor

.

sağolun kızlar çok sağolun....düşünmeniz bile yeter...ama şuan için hem erken bakalım ay sonu belli olcak herşey hemde eşim asla kabul etmez böyle bişeyi ben gerçekten doldum bugüm içimi döktüm size..inanın böyle bişey aklımdan bile geçmedi nolur beni utandırmayın şimdi......gerek yok gerçekten halledicez biz bi şekilde....oğlumun böyle teyzeleri olması bile çok güzel.....çok sağ olun..güzel gönülleriniz yeter bana

cnm bakalım inş aksi bi durum olmaz ben anadolu yakasında pendikteyim çok çok kötü bi durum olursa haberdar ederim seni sağolasın..

ne kadar güzel olur.organizeyi sen yap....

benım_olan ıtıraz etmeyecek, bızlere bır hesap numarası verecek.
Bızde ne kadar gonderebılıyorsak gonderecegız.
Yeter yada eksık kalır bılmıyorum ama, en azından yuzunde bır tebessum olusur.
Bu da bızım ıcın en buyuk hedıye olur.

Is konusunu takma kafana, hallederız.
Benım teklıfımı dusun.
Ben oldukca cıddıyım.
İk. cıyım unutma

neyse kızlar tamm ağlamıyorum söz veriyorum..hadi konu değişsin tamm.....üzülmüyorum.....kuruntu ettim o kadar.....geçti geçti....
nolur başka şeyler konuşalım utandırmayın beni.....hadi.........oğluşum tekmelemiyo şuan .....birazdan kudurur.......çamaşırları asayım geliyorum şimdi kızlar tmm mı siz konu bulun bakimmm

kız ben anneme bu resmi gösteriyimde örsün bari
bayıldım harika olmuş

nihlee kız sen beni anlıyosun valla
seviyorum seni
annemde gitti depresyona girmeden kendime gelmem lazım

goren goz klavuz ıstemez bebeımmm
dıkkat et kendını uzme bu kadar..
ay psıkıyatrıst olmam lazım bnm
benım hep moralım cok bozuk olsada hemencık duzelıyor..
cnm yorum yapamıcam...

bana uyar.
zaten ne kadar tutacakkı?

en mantıklısı bu canım evet
hesap numarası yazsın benimolan
organizede üstüne yok maşallah

canım benim seni üzmek için yapmıyoruzki eşinede ailem aldı dersin...hem oda üzülmez bilmesi gerekmiyor... hem çoğumuz çalışıyoruz bunca teyze bir kuzusuna yatak olmış çokmu keşke daha fazlasını yapsak sakın üzülme bizide üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…