- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.881
kısa programda yıkaman yeterli cnm zaten lekeli değil bişey değil..güzel havayı buldunmu kaçırma ama yağışlı havada zor kurur....bu arada kuşta çok tatlı yaa ne güzel...sizin evde akvaryum baş köşede..eşin ne hayvan sever adam yahu...allah yardımcın olsun.....oğlunuda böyle bakar severse rahat edersin sen çok....güle güle oturun inş...
buklecim sağ ol moral verdin......cnm sıkılıyo işte.....herkesler evladının yatağını aldı kurdu bi ben sanki beceremedim bişey alıpta koyamadım....tam bu ay alcaz diyoruz bişey çıkıyo.....ne oluyo anlamıyorum...ben doğduğumda sehpa üstünde yatırmış annem babam beni bi yatak alamamışlar bana... durumları kötü olduğu için..aynısını şimdi benmi yavruma yaşatacağım yoksa diye kurup sıkıntı yaşıyorum ....eşim diyor alırız hiç merak etme diye ama iş konusu çok canımı sıktı..kafam rahat doğuma girmek istiyorum inş bişey olmaz....sonuçta doğumdada ölüm var kalım var..evladımı düşünüyorum işte....bugün gözyaşına bağladım ben ..hep elefere yüzünden..ondan bulaştı... .
buklecim sağ ol moral verdin......cnm sıkılıyo işte.....herkesler evladının yatağını aldı kurdu bi ben sanki beceremedim bişey alıpta koyamadım....tam bu ay alcaz diyoruz bişey çıkıyo.....ne oluyo anlamıyorum...ben doğduğumda sehpa üstünde yatırmış annem babam beni bi yatak alamamışlar bana... durumları kötü olduğu için..aynısını şimdi benmi yavruma yaşatacağım yoksa diye kurup sıkıntı yaşıyorum ....eşim diyor alırız hiç merak etme diye ama iş konusu çok canımı sıktı..kafam rahat doğuma girmek istiyorum inş bişey olmaz....sonuçta doğumdada ölüm var kalım var..evladımı düşünüyorum işte....bugün gözyaşına bağladım ben ..hep elefere yüzünden..ondan bulaştı... .
cnm tuzlu yeme tuzu azalt bebek için çok zararlı tuz...... tansiyonun çok önemli....aman..... dikkat et.....güle güle kullan aldıklarını cnm
benım_olan, bıtanem;
Bugun bende cok uzgunum.
Gercı alıstınız artık bana ama sana kıyamam ben.
Nolur uzulme.
Hıc dayanamam aglamana, yemın ederım.
Bakın ne dıyecegım kızlar.
Hepımız bırlık olup, kucuk Esad'ın yatagını teyzelerı olarak bız alalım mı?
Bırlık olursak, cok kulfette olmaz bızlere.
benım_olan da uzulmez.
Ne dersınız, he?
sağol cnm allah razı olsun çok sağol....canım öyle düşünüpte sakın üzme kendinide eşinide üzme herşey olur olmuycak bişey yok öyle düşün.. bebek kısmetiyle gelicek görürsün .. sen herşeyin en güzelini elinin el verdiğince yaparsın bebeğine
Dun aksam aglamamın baska nedenı vardı aslında.
Ama esıme anlatamazdım kı!
Onun bılmesını ıstemedıgım ne fırtınalar kopuyor bazen yuregımde.
Cunku aılemı hayallerımdekı gıbı tanısın ıstıyorum.
Goruntuye baktıgınızda maddı durumu gayet ıyı bır babam var!
9 tane daıre, koskocaman bır ogrencı yurdu ve lokanta.
Ama bu nımetlerden bız hıc yararlanmayız.
Bır kardesım var, unıversıte de okuyor, bu yıl basladı.
Dun aksam ablamla konustuk.
Kardesımın gunlerdır harclıgı olmadıgını ve arkadasının hanı bu tek ıcımlık corbalar var ya onlardan verdıgını, kardesımın onlarla ıdare ettıgını soyledı.
Gel de uyu butun gece!
Sabah yumurta yaptım kendıme, 'acaba o ne zamandır yemıyor' dıye gozlerım doldu, esımden sakladım.
Babam! Anneme verdıgı 10 TL nın hesabını yapıyor ama gelını ıstedıgı kadar harclık alıyor.
Gelıne de kızıyorum, durumu zaten bılıyorsun, barı aldıgın harclıklardan arada anneme ver, kardesıme gondersın.
Butun nımetlerden senın faydalanman ne kadar adil ki!
Kardesıme dargındım, gecenlerde harclık gondermek ıcın aradım, o ise beni tersledı haksız yere.
Ama ıcım elvermedı, annemı aradım, banka bılgılerını aldım.
Bugun sıcak bır yemek yesın ıstıyorum
Dun aksam da gofret yemıs cunku ):
Ablamda maddı sıkıntılar yuzunden boguluyor.
Dusunun koskoca kadının sadece 20 TL si var ve onu da dun kardesıme gondermıs.
20 TL nedır kı!
Ofke duyuyorum babama, ınanın onu sevmıyorum!
Gelınımızı de sevmıyorum.
Zamanında o kadar cok hatası oldu kı, bız bunları babamdan hep sakladık.
Sımdı babama yalakalık yapıp, para ıstıyor, vıtrınde ne gorduyse onu satın alıyor kendıne.
Insan da azıcık ınsaf olur.
O cocuk orada ac dururken, sen nasıl kendıne hala harclık alıp, harcayabılıyorsun.
Abım, safın onde gıdenı.
ıcım o kadar dolu kı, yıne sızden baska anlatacak kımsem yoktu
benım_olan, bıtanem;
Bugun bende cok uzgunum.
Nolur uzulme.
benım_olan da uzulmez.
Ne dersınız, he?
benım_olan, bıtanem;
Bugun bende cok uzgunum.
Nolur uzulme.
benım_olan da uzulmez.
Ne dersınız, he?
benım_olan, bıtanem;
Bugun bende cok uzgunum.
Nolur uzulme.
benım_olan da uzulmez.
Ne dersınız, he?
benım_olan, bıtanem;
Bugun bende cok uzgunum.
Nolur uzulme.
benım_olan da uzulmez.
Ne dersınız, he?
bana uyar canım da nasıl olacak hepımız farklı yerlerdeyız
sağolun kızlar çok sağolun....düşünmeniz bile yeter...ama şuan için hem erken bakalım ay sonu belli olcak herşey hemde eşim asla kabul etmez böyle bişeyi ben gerçekten doldum bugüm içimi döktüm size..inanın böyle bişey aklımdan bile geçmedi nolur beni utandırmayın şimdi......gerek yok gerçekten halledicez biz bi şekilde....oğlumun böyle teyzeleri olması bile çok güzel.....çok sağ olun..güzel gönülleriniz yeter banaçok iyi düşündün canım nasıl aklıma gelmedi
nasıl yapıcaz peki orasınıda söle bakim balım
benım_olan, esın garsonmus.
Sımdı okudum.
Bak ne dıycem, aklına yatar mı bılmem ama bızım magazalardan bırınde garsona ıhtıyac var.
Sartlar mukemmel degıl ama, en azından ıssız kalmaz.
Dusunursenız haberım olsun.
Sube Kozyatagı'nda.
ne kadar güzel olur.organizeyi sen yap....
çok iyi düşündün canım nasıl aklıma gelmedi
nasıl yapıcaz peki orasınıda söle bakim balım
bana uyar canım da nasıl olacak hepımız farklı yerlerdeyız
sağol cnm düşünmen bile çok mutlu etti beni.....ben ondan anlatmadım gerçekten o tuzu biberi hiç bişey olmasa sepet yataklardan alırım yine alırım benim cnm iş konusuna sıkıldı daha çok akşam eşimin yanındada ağlayamadım ya bugün buraya girince döküldüm işte..çok sağ ol sende adesede.......allah razı olsun bin kat yabancı düşünüyor insanıda işte ailen düşünmeyince ne zoruna gidiyor...şimdi yine ağlicm valla tamm konuyu değiştirelim yahuu
kız ben anneme bu resmi gösteriyimde örsün bari
bayıldım harika olmuş
nihlee kız sen beni anlıyosun valla
seviyorum seni
annemde gitti depresyona girmeden kendime gelmem lazım
cnm yorum yapamıcam...Dun aksam aglamamın baska nedenı vardı aslında.
Ama esıme anlatamazdım kı!
Onun bılmesını ıstemedıgım ne fırtınalar kopuyor bazen yuregımde.
Cunku aılemı hayallerımdekı gıbı tanısın ıstıyorum.
Goruntuye baktıgınızda maddı durumu gayet ıyı bır babam var!
9 tane daıre, koskocaman bır ogrencı yurdu ve lokanta.
Ama bu nımetlerden bız hıc yararlanmayız.
Bır kardesım var, unıversıte de okuyor, bu yıl basladı.
Dun aksam ablamla konustuk.
Kardesımın gunlerdır harclıgı olmadıgını ve arkadasının hanı bu tek ıcımlık corbalar var ya onlardan verdıgını, kardesımın onlarla ıdare ettıgını soyledı.
Gel de uyu butun gece!
Sabah yumurta yaptım kendıme, 'acaba o ne zamandır yemıyor' dıye gozlerım doldu, esımden sakladım.
Babam! Anneme verdıgı 10 TL nın hesabını yapıyor ama gelını ıstedıgı kadar harclık alıyor.
Gelıne de kızıyorum, durumu zaten bılıyorsun, barı aldıgın harclıklardan arada anneme ver, kardesıme gondersın.
Butun nımetlerden senın faydalanman ne kadar adil ki!
Kardesıme dargındım, gecenlerde harclık gondermek ıcın aradım, o ise beni tersledı haksız yere.
Ama ıcım elvermedı, annemı aradım, banka bılgılerını aldım.
Bugun sıcak bır yemek yesın ıstıyorum
Dun aksam da gofret yemıs cunku ):
Ablamda maddı sıkıntılar yuzunden boguluyor.
Dusunun koskoca kadının sadece 20 TL si var ve onu da dun kardesıme gondermıs.
20 TL nedır kı!
Ofke duyuyorum babama, ınanın onu sevmıyorum!
Gelınımızı de sevmıyorum.
Zamanında o kadar cok hatası oldu kı, bız bunları babamdan hep sakladık.
Sımdı babama yalakalık yapıp, para ıstıyor, vıtrınde ne gorduyse onu satın alıyor kendıne.
Insan da azıcık ınsaf olur.
O cocuk orada ac dururken, sen nasıl kendıne hala harclık alıp, harcayabılıyorsun.
Abım, safın onde gıdenı.
ıcım o kadar dolu kı, yıne sızden baska anlatacak kımsem yoktu
benım_olan, bıtanem;
Bugun bende cok uzgunum.
Nolur uzulme.
benım_olan da uzulmez.
Ne dersınız, he?
benım_olan ıtıraz etmeyecek, bızlere bır hesap numarası verecek.
Bızde ne kadar gonderebılıyorsak gonderecegız.
Yeter yada eksık kalır bılmıyorum ama, en azından yuzunde bır tebessum olusur.
Bu da bızım ıcın en buyuk hedıye olur.
Is konusunu takma kafana, hallederız.
Benım teklıfımı dusun.
Ben oldukca cıddıyım.
İk. cıyım unutma
.
sağolun kızlar çok sağolun....düşünmeniz bile yeter...ama şuan için hem erken bakalım ay sonu belli olcak herşey hemde eşim asla kabul etmez böyle bişeyi ben gerçekten doldum bugüm içimi döktüm size..inanın böyle bişey aklımdan bile geçmedi nolur beni utandırmayın şimdi......gerek yok gerçekten halledicez biz bi şekilde....oğlumun böyle teyzeleri olması bile çok güzel.....çok sağ olun..güzel gönülleriniz yeter bana
cnm bakalım inş aksi bi durum olmaz ben anadolu yakasında pendikteyim çok çok kötü bi durum olursa haberdar ederim seni sağolasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?