2012 Şubat Anneleri

cnm çantanı hazırla ihmal etme eğer şubat sonu ise doğumun pek acele etme ama..bende yatağını almadım.......cnm sıkkın bu ay sonu alcaktık ama bu iş sıkıntısı kötü oldu

canım benim üzülme bi daha ki ay alırsınız sizde biz acele ettik şimdi akşamları gidip odada eşyalarını seviyorum
heyecan yaptırdım kendime yani

buklee ya nereye kayboldun sen oglusumun kıyafetlerını koycam senı beklıyorumm...
cnm sen ekle bukle gorur yıne.. ısı var galıba yoksa yazardı muhakkak..

uzuldum cnm yaa ınsallah cıkmaz.
raabbım korusun.
dusunme ne dusunursen o olur. kotu bı zmnda cıkarmazlar sonucta bılıyorlardır durumunuzu.
esek deıller ya
hıc bozma moralını...

valla ben ne sezeryan olsun illa diyorum nede normal hakkımda hayırlısı neyse o olsun rabbim diyorum..ikiside zor..ikisindede kötü sonuçlar olma şansı var..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

canım sıkma canını rabbim kimseyi orada koymaz sende bol bol dua et, inşallah rabbim hamilenin duasını geri çevirmez,çok sıkışırsanızda park yatak alırsınız çok uygunları var bebek biraz büyüyüncede hem elinizde rahatlar ozaman takım falan alırsın

canım benim üzülme bi daha ki ay alırsınız sizde biz acele ettik şimdi akşamları gidip odada eşyalarını seviyorum

bende oglusumun kıyafetlerını sureklı cıkarıp bakıyorum doguma kadar tekrar kırlenır dıye yıkama konusunda acele etmıyorum. ama haftaya kesın yıkayıp duznlıcem

cnm gözlerim sulandı valla o minicik pijamalarını görünce.....bugünde ben eleferaya bağladım galiba....çok tatlılar hepsi..allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin..gslıyım ama fener takımıda çok çok güzel....kurban olsun teyzesi oyy oyyy ben oğluma alamadım bi gs takımı

inş cnm iyi düşünmeye çalışıyorum tabi....biliyorlar wevet benim hamile olduğumu ama ne olacağı belli olmaması çok zor bişeyy....allahım yardımcımız olsun...en çokta evladım için üzülüyorum...

canım çok güzelller güle güle kullansın bebişim
bu arada battaniyesini sen mi ördün?
anneme ördüreyim bende..

yok canım nerdeee bende o yetenekkk...sagolsun annem bı komsumuza yaptırdı.normalde annem daha guzellerını yapardı ama annem kollarından rahatsız o yuzden baskasına yptırdı

battanıyene bayıldımmmm..
kım ordu senmı ordun yoksa?
ay battanıye aserdımmm

cnmsın yaa..
daha guzel moralın bozuk oluyo genelde ıs yerındekı sorunlardan dolayı
ıyı gelır sana gormek. bende sureklı bakıyorum cnm sıkkın olunca bos besıkle konusuyorum resmen
gulersınız belkı ama genelde ole yaparak moralımı duzeltıyorum

bende oglusumun kıyafetlerını sureklı cıkarıp bakıyorum doguma kadar tekrar kırlenır dıye yıkama konusunda acele etmıyorum. ama haftaya kesın yıkayıp duznlıcem

kısa programda yıkaman yeterli cnm zaten lekeli değil bişey değil..güzel havayı buldunmu kaçırma ama yağışlı havada zor kurur....bu arada kuşta çok tatlı yaa ne güzel...sizin evde akvaryum baş köşede..eşin ne hayvan sever adam yahu...allah yardımcın olsun.....oğlunuda böyle bakar severse rahat edersin sen çok....güle güle oturun inş...

kahvaltımızı yaptık geldık...ya bıraz alakasız ama bısı sorcam kacıncı haftadan sonra alttan muayene yapıyolar bu konuda bılgısı olan var mı

36.dan sonra çatı muayenesı oluyormus

kızlar ben çıkıyorum görümcemi doğum alıyorlarmış byeeeeeeeeeeee
Wayy hayırlı olsun görümcene,darısı hepimize...Böyle güneşli güzel bir günde doğurmak isterdim ben de..

Huhuuuu ben geldııımmmm.

Kızımla bulustuk, azıcık gulustuk, raporumuzu da kaptık.
Evet; 37. haftaya kadar calısabılır raporumu aldım.
Kızım, 1,943 gr olmus
Sızlerde ne var ne yok?

Maaşallah çok iyi kilosu ..

birazdan sezeryanla ılgılı okudugum yazıyı bulursam yollayacagım arkadaslar korkulacak bısey yok bence..

sagol canım benım amın ınsallah hepımıze nasıp eder....aramızda kalsın ama bende gslıyım ama eşim ve dayısı fb lı o yuzden bu sekılde oldu hem takımda cok tatlı olunca bende bısey dıyemedım.laf aramızda esımde benı fblı yaptı ama ben ıcten ıce hala gslıyımm

yok canım nerdeee bende o yetenekkk...sagolsun annem bı komsumuza yaptırdı.normalde annem daha guzellerını yapardı ama annem kollarından rahatsız o yuzden baskasına yptırdı

kız ben anneme bu resmi gösteriyimde örsün bari
bayıldım harika olmuş

nihlee kız sen beni anlıyosun valla
seviyorum seni
annemde gitti depresyona girmeden kendime gelmem lazım

valla ben ne sezeryan olsun illa diyorum nede normal hakkımda hayırlısı neyse o olsun rabbim diyorum..ikiside zor..ikisindede kötü sonuçlar olma şansı var..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız bı dur hemen seneryo kurma.. aaaaa sendeeee..

buklecim sağ ol moral verdin......cnm sıkılıyo işte.....herkesler evladının yatağını aldı kurdu bi ben sanki beceremedim bişey alıpta koyamadım....tam bu ay alcaz diyoruz bişey çıkıyo.....ne oluyo anlamıyorum...ben doğduğumda sehpa üstünde yatırmış annem babam beni bi yatak alamamışlar bana... durumları kötü olduğu için..aynısını şimdi benmi yavruma yaşatacağım yoksa diye kurup sıkıntı yaşıyorum ....eşim diyor alırız hiç merak etme diye ama iş konusu çok canımı sıktı..kafam rahat doğuma girmek istiyorum inş bişey olmaz....sonuçta doğumdada ölüm var kalım var..evladımı düşünüyorum işte....bugün gözyaşına bağladım ben ..hep elefere yüzünden..ondan bulaştı....

allah iyiliğini versin..gizli gslı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…