- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.861
buklee ya nereye kayboldun sen oglusumun kıyafetlerını koycam senı beklıyorumm...
Canım ben ilk doğumda açılmam 4 cm olunca gittim doktora
Açılma olunca lavman yapmıyorlarmış..
Daha erken evrede daha erken gidince lavman yapıyorlarmış..
O zaman doktorum böyle açıklamıştı bana..
Açılma 4 cm den ileri gitmeyince suni sancı verdiler..
Yaklaşık 16 saat sonra hala açılmam 4 cm dı..
Ama bel ağrısından eşimin kollarını parçalamıştım..
Nihayetinde 22 mayıs saat 12:15 civari doktora ölüyorum işareti yaptığimi hatırlıyorum..
Nts ye bağlıydım...
Kalp sesleri düşüyordu..
Makinanın sesini hatırlıyorum bozuk bozuk..
Gerisi karanlık..
Sezeryana almışlar..
Eşşime ameliyatta her hangi bişey olursa sorumluluk kabul etmeyiz gibi bir kağıt imzatalmışlar..
Bunu her ameliyata yapıyorlarmış bunu sonradan öğrendim.
Sonra genel sezeryanla oğlum oldu.
12:30 da olmuş..
Ben akşam geldim kendime.
Hatta gelemedim..
Hastane koridorlarında sürekli nara atıyordum..
"Seni seviyorum uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen"şekline eşime...
"Aşkııııııııııııııııııııııım beni bırakma"......
duyduğuma inanamadım ama yapmışım..
Çıkarken hastaneden herkes bi garip bakıyordu bana gülerek
Sonu çook eğlenceliymiş doğumunun ..Genelde kadın narkozdan uyanırken bilinç altı ne diyorsa onları söylermiş ..Sen yine iyisin,kocasına ''Allah belanı wersıın senın yuzunden bu hallerdeyııım''diyenler bıle war..
yaa doktor enson gittiğimde normal doğum gibi görünüyor dedi umarım öyle olur gözüm sancı felan görmüyor herkes nasıl doğuruyorsa bende doğururum... sezeryan hiç istemiyorum göbek kalıyor diyorlar ben yaşayamam göbekli olarak, estetik desen bir dünya para göğsümümü yaptırıyım karnımımı anlıcan çok dertliyim ben 85B olan göğüslerim şuan 90D düşünsene nerdeyse 110 bedene denk geliyor...
Ama ama niye bu kadar korkuyonuz sezeryandan anlamıyorum ben de..Benim çevremde herkes normal diye gitti ,saatlerce acıdan sonra sezeryan yaptırmak zorunda kaldılar...Bana da ''o doğum sancısı çekilmez direk sezeryan ol''dediler..Ayrıca da göbeği kalan tek sezeryanlı arkadaşım da yoook ..Resmen aileleriniz mi korkutuyor,ne oluyor sizlere kızlar..Allah korusun ,normal doğumda bebeğe zarar werme riskleri çok çok fazla ..Kafasını vakumla falan çekiyorlar gelmıyorsa..Bunları düşünüyor musunuz???
masallah diyelim o haldekimliqimi cikartmak icin uqrasicam buqun. Kahvaltimi ettim muhtara qitmem lazim. Dun qecede tam yaticaz kaybettiqim cuzdanimda alyanslariminda olduqu aklima qelmesinmi (((( Verdim aqlamayi hemde hickira hickira aqiz burun yer deqistirdi resmen uzuntumden. Esimde bisi olcak simdi sakinles senden onemlimi die telkin etmeye calisti ama bana islermi. Durduk yerde dunyanin masrafina sebeb oldum. Hep kafasizliqimdan. Kendimi hic affetmicem. Bukadar detayciyken bunu nasil atladim nasill boyle bi sorumsuzluqa imza attim hala cildriyorum....
Niye üzülüyorsun bu kadar,olacagı warmıs olmus lutfen kasılma ,sen 1 haftadır aralıksız aglıyorsun zaten...Yazık bebeğine,bak onlar artık bizi duyuyorlar,hizlerimizi anlıyorlar..Lütfen sakin olmaya çalış ..Senin hiç suçun yokk..
günaydın canım arkadaşım benim. her yazdığımı ilk sen görür hemen cevap yazarsın kıyamam ya. demek doğum belirtileri bunlar. ama ben sezeryanla doğum yapıcam,3 düşükten sonra normal doğumdan ödüm kopar oldu.
Selam,3 düşüğünün sebebi neydi,normal doğum mu yani?Geçmiş olsun..İnşallah sağlıkla bebeğini alırsın kucagına sinem..
cnm çantanı hazırla ihmal etme eğer şubat sonu ise doğumun pek acele etme ama..bende yatağını almadım.......cnm sıkkın bu ay sonu alcaktık ama bu iş sıkıntısı kötü oldu
cnm sen ekle bukle gorur yıne.. ısı var galıba yoksa yazardı muhakkak..buklee ya nereye kayboldun sen oglusumun kıyafetlerını koycam senı beklıyorumm...
iyi diyelim iyi olalım cnm moralim bozuk aslında....akşam eşimin iş yerindeki müdür işi bırakmış....onun işi bırakması demek eşiminde iş konusunda tehlikede olduğu anlamına geliyor....çok canım sıkkın doğuma yakın eşim işsiz kalır diye çok korkuyorum..bide garson kış günü iş bulması çok zor..bulsada maaşı az olur...düşünde düşün bugün....canım sıkıldı akşam erkenden yattım ondan....eşimede sinir oldum ...neden adamı ikna etmediğiniz bırakmamsı için diye......ama olacağı varsa bişeylerin engel olunmuyor işte..hakkımda hayırlısı artık..daha oğluma yatak alamadım oda sıkıntımın içinde off offfff....korkuyorum istediğim şeyler kursağımda kalcak diye
tabi cnm heptende kesilmez yal gibi yemekte yenmiyor zatende ama tansiyonu var sanırım dikkat etmiyor diye dedim inş okumuştur....çünkü benimde bir kez tansiyonum yüksek çıktı hemşire yüksek tansiyona bebek fazla dayanmaz dikkat et dedi....bende hemen tuzlu zeytini falan kestim..bazen bende kaçırıyorum ama .....zaten o zaman hemen şişiyorum tamm diyorum tuzu kaçırmışın....
iyi diyelim iyi olalım cnm moralim bozuk aslında....akşam eşimin iş yerindeki müdür işi bırakmış....onun işi bırakması demek eşiminde iş konusunda tehlikede olduğu anlamına geliyor....çok canım sıkkın doğuma yakın eşim işsiz kalır diye çok korkuyorum..bide garson kış günü iş bulması çok zor..bulsada maaşı az olur...düşünde düşün bugün....canım sıkıldı akşam erkenden yattım ondan....eşimede sinir oldum ...neden adamı ikna etmediğiniz bırakmamsı için diye......ama olacağı varsa bişeylerin engel olunmuyor işte..hakkımda hayırlısı artık..daha oğluma yatak alamadım oda sıkıntımın içinde off offfff....korkuyorum istediğim şeyler kursağımda kalcak diye
tabi cnm heptende kesilmez yal gibi yemekte yenmiyor zatende ama tansiyonu var sanırım dikkat etmiyor diye dedim inş okumuştur....çünkü benimde bir kez tansiyonum yüksek çıktı hemşire yüksek tansiyona bebek fazla dayanmaz dikkat et dedi....bende hemen tuzlu zeytini falan kestim..bazen bende kaçırıyorum ama .....zaten o zaman hemen şişiyorum tamm diyorum tuzu kaçırmışın....
canım benim üzülme bi daha ki ay alırsınız sizde biz acele ettik şimdi akşamları gidip odada eşyalarını seviyorum
heyecan yaptırdım kendime yani
cnm gözlerim sulandı valla o minicik pijamalarını görünce.....bugünde ben eleferaya bağladım galiba....çok tatlılar hepsi..allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin..gslıyım ama fener takımıda çok çok güzel....kurban olsun teyzesi oyy oyyy
cnm sen ekle bukle gorur yıne.. ısı var galıba yoksa yazardı muhakkak..
uzuldum cnm yaa ınsallah cıkmaz.
raabbım korusun.
dusunme ne dusunursen o olur. kotu bı zmnda cıkarmazlar sonucta bılıyorlardır durumunuzu.
esek deıller ya
hıc bozma moralını...
canım çok güzelller güle güle kullansın bebişim
bu arada battaniyesini sen mi ördün?
anneme ördüreyim bende..
battanıyene bayıldımmmm..
canım benim üzülme bi daha ki ay alırsınız sizde biz acele ettik şimdi akşamları gidip odada eşyalarını seviyorum
heyecan yaptırdım kendime yani
bende oglusumun kıyafetlerını sureklı cıkarıp bakıyorum doguma kadar tekrar kırlenır dıye yıkama konusunda acele etmıyorum. ama haftaya kesın yıkayıp duznlıcem
kahvaltımızı yaptık geldık...ya bıraz alakasız ama bısı sorcam kacıncı haftadan sonra alttan muayene yapıyolar bu konuda bılgısı olan var mı
Wayy hayırlı olsun görümcene,darısı hepimize...Böyle güneşli güzel bir günde doğurmak isterdim ben de..kızlar ben çıkıyorum görümcemi doğum alıyorlarmış byeeeeeeeeeeee
Huhuuuu ben geldııımmmm.
Kızımla bulustuk, azıcık gulustuk, raporumuzu da kaptık.
Evet; 37. haftaya kadar calısabılır raporumu aldım.
Kızım, 1,943 gr olmus
Sızlerde ne var ne yok?
cnm gözlerim sulandı valla o minicik pijamalarını görünce.....bugünde ben eleferaya bağladım galiba....çok tatlılar hepsi..allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin..gslıyım ama fener takımıda çok çok güzel....kurban olsun teyzesi oyy oyyyben oğluma alamadım bi gs takımı
inş cnm iyi düşünmeye çalışıyorum tabi....biliyorlar wevet benim hamile olduğumu ama ne olacağı belli olmaması çok zor bişeyy....allahım yardımcımız olsun...en çokta evladım için üzülüyorum...
yok canım nerdeee bende o yetenekkk...sagolsun annem bı komsumuza yaptırdı.normalde annem daha guzellerını yapardı ama annem kollarından rahatsız o yuzden baskasına yptırdı
battanıyene bayıldımmmm..
kım ordu senmı ordun yoksa?
ay battanıye aserdımmm
cnmsın yaa..
daha guzel moralın bozuk oluyo genelde ıs yerındekı sorunlardan dolayı
ıyı gelır sana gormek. bende sureklı bakıyorum cnm sıkkın olunca bos besıkle konusuyorum resmen
gulersınız belkı ama genelde ole yaparak moralımı duzeltıyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnvalla ben ne sezeryan olsun illa diyorum nede normal hakkımda hayırlısı neyse o olsun rabbim diyorum..ikiside zor..ikisindede kötü sonuçlar olma şansı var..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
cnm gözlerim sulandı valla o minicik pijamalarını görünce.....bugünde ben eleferaya bağladım galiba....çok tatlılar hepsi..allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin..gslıyım ama fener takımıda çok çok güzel....kurban olsun teyzesi oyy oyyyben oğluma alamadım bi gs takımı
inş cnm iyi düşünmeye çalışıyorum tabi....biliyorlar wevet benim hamile olduğumu ama ne olacağı belli olmaması çok zor bişeyy....allahım yardımcımız olsun...en çokta evladım için üzülüyorum...
sagol canım benım amın ınsallah hepımıze nasıp eder....aramızda kalsın ama bende gslıyım ama eşim ve dayısı fb lı o yuzden bu sekılde oldu hem takımda cok tatlı olunca bende bısey dıyemedım.laf aramızda esımde benı fblı yaptı ama ben ıcten ıce hala gslıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?