- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.901
benım_olan ıtıraz etmeyecek, bızlere bır hesap numarası verecek.
Bızde ne kadar gonderebılıyorsak gonderecegız.
Yeter yada eksık kalır bılmıyorum ama, en azından yuzunde bır tebessum olusur.
Bu da bızım ıcın en buyuk hedıye olur.
Is konusunu takma kafana, hallederız.
Benım teklıfımı dusun.
Ben oldukca cıddıyım.
İk. cıyım unutma
en mantıklısı bu canım evet
hesap numarası yazsın benimolan
organizede üstüne yok maşallah
sağol cnm allah razı olsun düşündün yaa arkadaşlarda katıldıya bu zaten değerinizi gözümde bin kat arttırdı.....bak senin kardeşinin o paraya ihtiyacı var ben asla böyle bişeyi kabul edemem...herkesin belli bi durumu var zaten burda.....çok sağolun..bakalım halledemezsek söz söylerim ama şuan için çok erken ....hemde eşim duysa bana çok kızar nolur daha fazla üzme beni....kalbin ne kadar temiz biliyorum ben zaten..daha güzelleri senin olsun inş..çok sağolasın......bi ay başı gelsin inş..bakarsn eşim devam ederse işe alırız inş...çok sağol cnmın içi....sağolun kızlar.... .
sağol cnm allah razı olsun düşündün yaa arkadaşlarda katıldıya bu zaten değerinizi gözümde bin kat arttırdı.....bak senin kardeşinin o paraya ihtiyacı var ben asla böyle bişeyi kabul edemem...herkesin belli bi durumu var zaten burda.....çok sağolun..bakalım halledemezsek söz söylerim ama şuan için çok erken ....hemde eşim duysa bana çok kızar nolur daha fazla üzme beni....kalbin ne kadar temiz biliyorum ben zaten..daha güzelleri senin olsun inş..çok sağolasın......bi ay başı gelsin inş..bakarsn eşim devam ederse işe alırız inş...çok sağol cnmın içi....sağolun kızlar.... .
ay bende gelcem bendeeee...sağol cnm allah razı olsun çok sağol....
elefera biz seninle bugün buluşup bi yerde bolca ağlayalım en iyisi sen bana içini dök ben sana....ağlama günümüz bugün bizim.. ...benki kolay kolay ağlamam ama canım sıkkın işte bugün....bana aileden hiç bahsetme valla hıçkıra hıçkıra ağlarım. .....bizimkilerde aynı seninkiler gibi ikiside emekli ama ne arayıp ne soruyorlar nede torunlarını merak ediyolar....bu nasıl vicdan bilmiyorum...anneye babaya öf bile denmezmiş doğru ama ben o kadar kırgınımki nasıl affederim bilmiyorum... insan evladını hamileyken nasıl merak etmez anlam veremiyorum...nasıl yüreği dayanır...onları düşünsek hergün ağlamamız gerek eleferam boşver...... allah vicdan versin....napalım....onlar iyi olsunda aman uzak olsunlar bize.....
dunurrrrrrrrrrrrrrrrr........ kızıyorum ama bırakın su aglamaları sızlamaları..sağol cnm düşünmen bile çok mutlu etti beni.....ben ondan anlatmadım gerçekten o tuzu biberi hiç bişey olmasa sepet yataklardan alırım yine alırım benim cnm iş konusuna sıkıldı daha çok akşam eşimin yanındada ağlayamadım ya bugün buraya girince döküldüm işte..çok sağ ol sende adesede.......allah razı olsun bin kat yabancı düşünüyor insanıda işte ailen düşünmeyince ne zoruna gidiyor...şimdi yine ağlicm valla tamm konuyu değiştirelim yahuu
ik ne yahuuubenım_olan ıtıraz etmeyecek, bızlere bır hesap numarası verecek.
Bızde ne kadar gonderebılıyorsak gonderecegız.
Yeter yada eksık kalır bılmıyorum ama, en azından yuzunde bır tebessum olusur.
Bu da bızım ıcın en buyuk hedıye olur.
Is konusunu takma kafana, hallederız.
Benım teklıfımı dusun.
Ben oldukca cıddıyım.
İk. cıyım unutma
canım benim seni üzmek için yapmıyoruzki eşinede ailem aldı dersin...hem oda üzülmez bilmesi gerekmiyor... hem çoğumuz çalışıyoruz bunca teyze bir kuzusuna yatak olmış çokmu keşke daha fazlasını yapsak sakın üzülme bizide üzme
neyse kızlar tamm ağlamıyorum söz veriyorum..hadi konu değişsin tamm.....üzülmüyorum.....kuruntu ettim o kadar.....geçti geçti....
nolur başka şeyler konuşalım utandırmayın beni.....hadi.........oğluşum tekmelemiyo şuan .....birazdan kudurur.......çamaşırları asayım geliyorum şimdi kızlar tmm mı siz konu bulun bakimmm
cnm yorum yapamıcam...
bana uyar.
zaten ne kadar tutacakkı?
en mantıklısı bu canım evet
hesap numarası yazsın benimolan
organizede üstüne yok maşallah
ay bende gelcem bendeeee...
doguralım azcık havalar ısınsın bulusalım yaaa.
sanamı gelsek pendık en yakını sende bıze pogaca borek yaparsın
eger bıdaha aglarsanız konusmucam ben haberınız olsun demedı demeyın!!!!
aaaa bu ne azcık pozıtıf olun bak nasıl duzelecek moralınız...
dunurrrrrrrrrrrrrrrrr........ kızıyorum ama bırakın su aglamaları sızlamaları..
ik ne yahuuu
ooooo olanı yollarız nolcak bırlesınce dunya para olur
ay bende gelcem bendeeee...
doguralım azcık havalar ısınsın bulusalım yaaa.
sanamı gelsek pendık en yakını sende bıze pogaca borek yaparsın
eger bıdaha aglarsanız konusmucam ben haberınız olsun demedı demeyın!!!!
aaaa bu ne azcık pozıtıf olun bak nasıl duzelecek moralınız...
dunurrrrrrrrrrrrrrrrr........ kızıyorum ama bırakın su aglamaları sızlamaları..
ik ne yahuuu
ooooo olanı yollarız nolcak bırlesınce dunya para olur
cnm çantanı hazırla ihmal etme eğer şubat sonu ise doğumun pek acele etme ama..bende yatağını almadım.......cnm sıkkın bu ay sonu alcaktık ama bu iş sıkıntısı kötü oldu
Cıks, konumuz bu, degıstırmem.
Yorum yapılabılecek bırsey degıl aslında.
Bugun ona da para gonderecegım.
ınsallah bu gece o tok, bende gonul rahatlıgı ıle uyurum.
Nasıl bırsey almak ıstıyor bılmıyorum.
Ama hepımız 3-5 bırsey gonderırız.
Oda yetmezse ustunu tamamlar.
Esıne de 'ıs arkadaslarım dogum hedıyesını erken verdı, aralarında para toplamıslar' der.
Yalan ama, pembe bır yalan bu.
cnm inş herkes öyle söylüyo..eskiden daha zormuş bu işler tabi...inş herşey düzelir cnm....ben pozitif düşünmeye çalışıyorum artık....kıyamam tatlım ya, doğum öncesi bu tür sıkıntılar çok zor oluyor biliyorum. bende taaa hamile kalmadan önce gittiğim doktorumu 26. haftamda bırakmak zorunda kaldım. adam doğuma 4000 Tl fiyat verdi. muayenesi 140 tL idi. son haftalarda 15 günde bir ve her haftaya düşecekti birde. eşim biz bu parayı biriktiremeyiz, doktoru bırakıyoruz dedi. gittim zar zor bir tıp merkezine zorla kabul etti doktor. (26. haftamdayım diye) kendi doktorum nasıl sevecendi mesela. yeni doktora zor alıştım. derken bebeğin masrafları evin masrafları derken iyice sıkıntıya girdik. hergünüm hesap kitap yapmakla geçti. elimiz biraz rahatlasın diye son haftaya kadar işe gelme kararı aldım. ama eminim bebişlerimiz bize çooook iyi gelecek, bereket gelecek evimize, Allah insanın rıskını keserse canını alırmış, yani öyle yada böyle çok lüks yaşayamasakta bir şekilde idare edicez arkadaşım, üzülme olur mu? oğluşuma oda yapamadım, sadece bir yatak alabildik, kan rahatsızlığım olduğu için bu özel doktora 15 günde bir 140 tL para, iğne ve ilaçlarımın aylık sadece %20si 2 00 TL tutuyordu derken birçok şeyden fedakarlık yaptık, çok şey alamadık ama olsun. sağlığımız yerinde olsun da herşey olur gider
Nıhlecıgım, benım_olan valla bana uyar.
ıstersenız bu hafta sonu bıle bulusabılırız.
Ama Pendık uzak bana, ben karsıda oturuyorum.
Orta bır yer yok mu?
İk. = insan kaynakları
elefera ben de raporluyum evde yatıyorum.eşimde başımda söylenip duruyor.hastasın madem yat niye bilgisayarın başından kalkmıyosun diye.beni çokkkkkkdüşünürde kendisi......şimdilik çıkayım sen bana mesaj atarsan sevnirim......ayrıca sakın buluşayım falan demeyin bi angaralı olarak çok üzülürüm ben niye orada değilim diye.......
kızlar benım bıraz evı toplamam lazım malum kusumuz var sureklı kafes dısında ortalıgı bırbırıne katıyor..evı supurup sıleyım hemen gelıyorum.konumuz bı sonuca ulasırsa haberım olsun bende elımden geldgınce yardıma hazırım.adres verırsede bebısıne cıcelr de gonderırız.sız onu ıkna edın bı adreste yollasın bıze ısmını de versın yegenımıze bıseyler gonderelım
iyi diyelim iyi olalım cnm moralim bozuk aslında....akşam eşimin iş yerindeki müdür işi bırakmış....onun işi bırakması demek eşiminde iş konusunda tehlikede olduğu anlamına geliyor....çok canım sıkkın doğuma yakın eşim işsiz kalır diye çok korkuyorum..bide garson kış günü iş bulması çok zor..bulsada maaşı az olur...düşünde düşün bugün....canım sıkıldı akşam erkenden yattım ondan....eşimede sinir oldum ...neden adamı ikna etmediğiniz bırakmamsı için diye......ama olacağı varsa bişeylerin engel olunmuyor işte..hakkımda hayırlısı artık..daha oğluma yatak alamadım oda sıkıntımın içinde off offfff....korkuyorum istediğim şeyler kursağımda kalcak diye
tabi cnm heptende kesilmez yal gibi yemekte yenmiyor zatende ama tansiyonu var sanırım dikkat etmiyor diye dedim inş okumuştur....çünkü benimde bir kez tansiyonum yüksek çıktı hemşire yüksek tansiyona bebek fazla dayanmaz dikkat et dedi....bende hemen tuzlu zeytini falan kestim..bazen bende kaçırıyorum ama .....zaten o zaman hemen şişiyorum tamm diyorum tuzu kaçırmışın....
Çook güzeller ,Allah bebeğinin o giysilerle ve sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah ..Maaşallah..
Aslında hazır listeler var internette ,bulursam ben göndereyım canım ..kızlar belki bi çok kez yazıldı ama kızmayın ben tekrar isticem
elinizde hastane çantasına koyulacaklarn listesi varsa yollarmısınız bugün evdeyken hazırlayayım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?