2012 Şubat Anneleri

Yav benım_olan sana sen boyle demek ıstedın dıyen oldu mu?
Ben yorumunu okuyunca, aklıma ılk bu geldı.
Neden olmasın dıye dusundum, bır anda yazdım.
Tepkıler de olumlu.
E o zaman sana ne dusuyor.
Bıze banka hesap numarasını vermek.
Hadı ama bızı bu mutluluktan mahrum etme.
Ben kendı adıma senın bu uzuntuden kurtuldugunu ogrenırsem, cok ama cok mutlu olacagım.
Hadı kırma benı.
Bak aglarım heeee!

sağol cnm allah razı olsun düşündün yaa arkadaşlarda katıldıya bu zaten değerinizi gözümde bin kat arttırdı.....bak senin kardeşinin o paraya ihtiyacı var ben asla böyle bişeyi kabul edemem...herkesin belli bi durumu var zaten burda.....çok sağolun..bakalım halledemezsek söz söylerim ama şuan için çok erken ....hemde eşim duysa bana çok kızar nolur daha fazla üzme beni....kalbin ne kadar temiz biliyorum ben zaten..daha güzelleri senin olsun inş..çok sağolasın......bi ay başı gelsin inş..bakarsn eşim devam ederse işe alırız inş...çok sağol cnmın içi....sağolun kızlar.....

canım bunu bu şekilde düşünme bence ama yinede düşün istersen
biz hazırda bekliyoruz lütfen başka tarafa çekme
ben yemeğe gidiyorum
geldiğimde konu tatlıya bağlanmış olsun olur mu?

ya canım ıs olsada sonucta baska ıhtıyaclarınız olacak bız besıgını alalım hem ogluna kullanırken bızı hatırlarsın.oglusuna dersın bunu sanal teyzelerın hedıye ettı dıyee.hem ben teyze olmak ıstıyorum benım kız kardesım yok en azından senın oglanın sanal ortamda da olsa teyzesı olacam

ay bende gelcem bendeeee...
doguralım azcık havalar ısınsın bulusalım yaaa.
sanamı gelsek pendık en yakını sende bıze pogaca borek yaparsın
eger bıdaha aglarsanız konusmucam ben haberınız olsun demedı demeyın!!!!
aaaa bu ne azcık pozıtıf olun bak nasıl duzelecek moralınız...
dunurrrrrrrrrrrrrrrrr........ kızıyorum ama bırakın su aglamaları sızlamaları..
ik ne yahuuu

ooooo olanı yollarız nolcak bırlesınce dunya para olur

Cıks, konumuz bu, degıstırmem.

cnm yorum yapamıcam...

bana uyar.
zaten ne kadar tutacakkı?

Yorum yapılabılecek bırsey degıl aslında.
Bugun ona da para gonderecegım.
ınsallah bu gece o tok, bende gonul rahatlıgı ıle uyurum.

Nasıl bırsey almak ıstıyor bılmıyorum.
Ama hepımız 3-5 bırsey gonderırız.
Oda yetmezse ustunu tamamlar.
Esıne de 'ıs arkadaslarım dogum hedıyesını erken verdı, aralarında para toplamıslar' der.
Yalan ama, pembe bır yalan bu.

en mantıklısı bu canım evet
hesap numarası yazsın benimolan
organizede üstüne yok maşallah

Yazsa!

is yerınde organızasyon yapa yapa alıstım sanırım

Kardesıme de gonderecegım bugun, sen orasını dusunme.
Cok bırsey degıl belkı ama, ben bırılerının gozundekı yasın dındıgını bılmek, azıcık 'oooh' dedıgıne ınanmak ıstıyorum.
Bu benı cok mutlu edecek.
Bak zaten hamılelıgım boyunca hep agladım, sımdı bu mutlulugu cok gorme bana

keske bırbırımıze bıraz olsun yardımcı olabılsek ne ıyı olur....

Nıhlecıgım, benım_olan valla bana uyar.
ıstersenız bu hafta sonu bıle bulusabılırız.

Ama Pendık uzak bana, ben karsıda oturuyorum.
Orta bır yer yok mu?

İk. = insan kaynakları

cnm çantanı hazırla ihmal etme eğer şubat sonu ise doğumun pek acele etme ama..bende yatağını almadım.......cnm sıkkın bu ay sonu alcaktık ama bu iş sıkıntısı kötü oldu

kıyamam tatlım ya, doğum öncesi bu tür sıkıntılar çok zor oluyor biliyorum. bende taaa hamile kalmadan önce gittiğim doktorumu 26. haftamda bırakmak zorunda kaldım. adam doğuma 4000 Tl fiyat verdi. muayenesi 140 tL idi. son haftalarda 15 günde bir ve her haftaya düşecekti birde. eşim biz bu parayı biriktiremeyiz, doktoru bırakıyoruz dedi. gittim zar zor bir tıp merkezine zorla kabul etti doktor. (26. haftamdayım diye) kendi doktorum nasıl sevecendi mesela. yeni doktora zor alıştım. derken bebeğin masrafları evin masrafları derken iyice sıkıntıya girdik. hergünüm hesap kitap yapmakla geçti. elimiz biraz rahatlasın diye son haftaya kadar işe gelme kararı aldım. ama eminim bebişlerimiz bize çooook iyi gelecek, bereket gelecek evimize, Allah insanın rıskını keserse canını alırmış, yani öyle yada böyle çok lüks yaşayamasakta bir şekilde idare edicez arkadaşım, üzülme olur mu? oğluşuma oda yapamadım, sadece bir yatak alabildik, kan rahatsızlığım olduğu için bu özel doktora 15 günde bir 140 tL para, iğne ve ilaçlarımın aylık sadece %20si 2 00 TL tutuyordu derken birçok şeyden fedakarlık yaptık, çok şey alamadık ama olsun. sağlığımız yerinde olsun da herşey olur gider

kusum kardesıne deılllll babanın ve yengenın davasına..
sonucta ben konusunca bıraz yolumu sasırıyorumda

evet olabılır bencede arkadaslarım dersın aynı sonucta
aslında yalan olmaz bızde arkadsıyız tek fark ıs deıl

kızlar benım bıraz evı toplamam lazım malum kusumuz var sureklı kafes dısında ortalıgı bırbırıne katıyor..evı supurup sıleyım hemen gelıyorum.konumuz bı sonuca ulasırsa haberım olsun bende elımden geldgınce yardıma hazırım.adres verırsede bebısıne cıcelr de gonderırız.sız onu ıkna edın bı adreste yollasın bıze ısmını de versın yegenımıze bıseyler gonderelım

elefera ben de raporluyum evde yatıyorum.eşimde başımda söylenip duruyor.hastasın madem yat niye bilgisayarın başından kalkmıyosun diye.beni çokkkkkk düşünürde kendisi......şimdilik çıkayım sen bana mesaj atarsan sevnirim......ayrıca sakın buluşayım falan demeyin bi angaralı olarak çok üzülürüm ben niye orada değilim diye.......

cnm inş herkes öyle söylüyo..eskiden daha zormuş bu işler tabi...inş herşey düzelir cnm....ben pozitif düşünmeye çalışıyorum artık....
Nıhlecıgım, benım_olan valla bana uyar.
ıstersenız bu hafta sonu bıle bulusabılırız.

Ama Pendık uzak bana, ben karsıda oturuyorum.
Orta bır yer yok mu?

İk. = insan kaynakları

cnm çok sağol ol inan böyle bişey düşünerek bile beni onurlandırdın ama inan kabul edemem gerçekten.....bunu kabul etmem demek eşimi ezmem demek..kendini aciz hisseder ben alamıyormuydumda kkdaki arkadaşlarından istedin der sonra....hem alacağız inş aksi bi durum olmaz ise....dediğim gibi sepet şeklinde dünürüm aldığı yataktan alırım yinede kuzumu yataksiz bırakmam ben..ama bunu başkası alırsa oda bende kendimizi yetersiz hissederiz...bizim bişeyler yapmamız lazım..yoksa sizler sğolun çok iyi insanlarsınız....şu düşüncenizi bile akşam eşime desem kimbilir ne kadar şaşıracak..biz kendi çevremizde hiç böyle duyarlı insanlar görmedik çünkü....allah razı olsun.....kalbinden oğlum için en güzel dilekler geçen hepinizden inş... inş doğumdan sonra buluşuruzda miniklerimizle beraber sohbetcikler ederiz.....

tmm cnm çık yat dinlen sen mm doğurmadan buluşmicaz üzülme...

sağol cnm yesinler senin kuşunu yaa çok cici bişey yaaa...moralim düzeldi valla sağolun kızlar...... düşünmen yeter cnm çok sağol....ama alıcam inş.....allah büyüktür...

kızlar kadının bitanesi kız bebeğe hamile avatarına yazmışki ''içimdeki çamaşır makinesi'' diye şimdi gördüm......gerçekten güzel benzetme.....tekmeleri gerçektende öyle..

Canım inşallah sorun çıkmaz ..Bu dönem zaten zor bir de kışın böyle birşey inşallah asla olmasın ..Ama,sen hep pozitif düşünen iyi kalpli biri olarak yine aynı şeyi yap..Bence herşey düzelecektir temiz kalbinizle..

Çook güzeller ,Allah bebeğinin o giysilerle ve sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah ..Maaşallah..

kızlar belki bi çok kez yazıldı ama kızmayın ben tekrar isticem
elinizde hastane çantasına koyulacaklarn listesi varsa yollarmısınız bugün evdeyken hazırlayayım istiyorum
Aslında hazır listeler var internette ,bulursam ben göndereyım canım ..
aklımda kalanlara göre;
Anne
Gecelik ,pijama ve sabahlık
Orkid veya hasta bezi
Diş fırcası ,krem gibi günlük kullanacağın kozmetık
Göğüs pedı
Emzırme atletı veya sutyenı
Gögus ucu kremı
Emzirme önlüğü
Havlu
Fotoğraf makınesı

Bebek için
Hastane çıkısı takımı
Zıbın takımı ve alt pijama ,eldıwen,bere,tulum tarzı bıseyler
Göbek bağı ıcın hıjyenık jel
1 penye,1 kalın battaniye
Ana kucagı puset
Bebek bezi 20tane en az
Islak mendıl

Eksik war mı acaba,ekler mısınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…