- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.921
Keske aklımızdan, gonlumuzden gecen her ıyılıgı yapabılsek.keske bırbırımıze bıraz olsun yardımcı olabılsek ne ıyı olur....
kusum kardesıne deılllll babanın ve yengenın davasına..
sonucta ben konusunca bıraz yolumu sasırıyorumda
evet olabılır bencede arkadaslarım dersın aynı sonucta
aslında yalan olmaz bızde arkadsıyız tek fark ıs deıl
kızlar benım bıraz evı toplamam lazım malum kusumuz var sureklı kafes dısında ortalıgı bırbırıne katıyor..evı supurup sıleyım hemen gelıyorum.konumuz bı sonuca ulasırsa haberım olsun bende elımden geldgınce yardıma hazırım.adres verırsede bebısıne cıcelr de gonderırız.sız onu ıkna edın bı adreste yollasın bıze ısmını de versın yegenımıze bıseyler gonderelım
merhaba kızlar bu vajinal ağrılarınız ne zmn başladı bende henüz öyle bir ağrı yok
buklecim sağ ol moral verdin......cnm sıkılıyo işte.....herkesler evladının yatağını aldı kurdu bi ben sanki beceremedim bişey alıpta koyamadım....tam bu ay alcaz diyoruz bişey çıkıyo.....ne oluyo anlamıyorum...ben doğduğumda sehpa üstünde yatırmış annem babam beni bi yatak alamamışlar bana... durumları kötü olduğu için..aynısını şimdi benmi yavruma yaşatacağım yoksa diye kurup sıkıntı yaşıyorum ....eşim diyor alırız hiç merak etme diye ama iş konusu çok canımı sıktı..kafam rahat doğuma girmek istiyorum inş bişey olmaz....sonuçta doğumdada ölüm var kalım var..evladımı düşünüyorum işte....bugün gözyaşına bağladım ben ..hep elefere yüzünden..ondan bulaştı... .
Aslında cok mantıklı fıkır ...Ama nası yapılacak bu?Ben sıze yetısene kadar emınım plan bıtmıstı r yaa ne hızlısınız bugun de..benım_olan, bıtanem;
Bugun bende cok uzgunum.
Gercı alıstınız artık bana ama sana kıyamam ben.
Nolur uzulme.
Hıc dayanamam aglamana, yemın ederım.
Bakın ne dıyecegım kızlar.
Hepımız bırlık olup, kucuk Esad'ın yatagını teyzelerı olarak bız alalım mı?
Bırlık olursak, cok kulfette olmaz bızlere.
benım_olan da uzulmez.
Ne dersınız, he?
Nıhlecıgım, benım_olan valla bana uyar.
ıstersenız bu hafta sonu bıle bulusabılırız.
Ama Pendık uzak bana, ben karsıda oturuyorum.
Orta bır yer yok mu?
İk. = insan kaynakları
kız ben hepten ıl dısı sakaryada oturuyorumNıhlecıgım, benım_olan valla bana uyar.
ıstersenız bu hafta sonu bıle bulusabılırız.
Ama Pendık uzak bana, ben karsıda oturuyorum.
Orta bır yer yok mu?
İk. = insan kaynakları
kızlar kadının bitanesi kız bebeğe hamile avatarına yazmışki ''içimdeki çamaşır makinesi'' diye şimdi gördüm......gerçekten güzel benzetme.....tekmeleri gerçektende öyle..
elefera ben de raporluyum evde yatıyorum.eşimde başımda söylenip duruyor.hastasın madem yat niye bilgisayarın başından kalkmıyosun diye.beni çokkkkkkdüşünürde kendisi......şimdilik çıkayım sen bana mesaj atarsan sevnirim......ayrıca sakın buluşayım falan demeyin bi angaralı olarak çok üzülürüm ben niye orada değilim diye.......
cnm inş herkes öyle söylüyo..eskiden daha zormuş bu işler tabi...inş herşey düzelir cnm....ben pozitif düşünmeye çalışıyorum artık....
cnm çok sağol ol inan böyle bişey düşünerek bile beni onurlandırdın ama inan kabul edemem gerçekten.....bunu kabul etmem demek eşimi ezmem demek..kendini aciz hisseder ben alamıyormuydumda kkdaki arkadaşlarından istedin der sonra....hem alacağız inş aksi bi durum olmaz ise....dediğim gibi sepet şeklinde dünürüm aldığı yataktan alırım yinede kuzumu yataksiz bırakmam ben..ama bunu başkası alırsa oda bende kendimizi yetersiz hissederiz...bizim bişeyler yapmamız lazım..yoksa sizler sğolun çok iyi insanlarsınız....şu düşüncenizi bile akşam eşime desem kimbilir ne kadar şaşıracak..biz kendi çevremizde hiç böyle duyarlı insanlar görmedik çünkü....allah razı olsun.....kalbinden oğlum için en güzel dilekler geçen hepinizden inş...inş doğumdan sonra buluşuruzda miniklerimizle beraber sohbetcikler ederiz.. ...
Aslında hazır listeler var internette ,bulursam ben göndereyım canım ..
aklımda kalanlara göre;
Anne
Gecelik ,pijama ve sabahlık
Orkid veya hasta bezi
Diş fırcası ,krem gibi günlük kullanacağın kozmetık
Göğüs pedı
Emzırme atletı veya sutyenı
Gögus ucu kremı
Emzirme önlüğü
Havlu
Fotoğraf makınesı
Bebek için
Hastane çıkısı takımı
Zıbın takımı ve alt pijama ,eldıwen,bere,tulum tarzı bıseyler
Göbek bağı ıcın hıjyenık jel
1 penye,1 kalın battaniye
Ana kucagı puset
Bebek bezi 20tane en az
Islak mendılEksik war mı acaba,ekler mısınız??
Canım korkma kımse daha tam hazır degıl kı..Ben eksık lıstemı yaptım daha 12 parca ve cogu pahalı urunler kalmıs..Her ay erteleye erteleye bu hale geldık ..Zaten herkes de geç başlayın,almayın deyınce ayın ortasında bıtıyo paralar..Gecen gun yemek yapacak malzeme yoktu ay sonuydu agladım resmen ..Boşwer ..
Aslında cok mantıklı fıkır ...Ama nası yapılacak bu?Ben sıze yetısene kadar emınım plan bıtmıstı r yaa ne hızlısınız bugun de..
kimde varmışki bizim forumda....benim bazen iğne batması gibi oluyo böyle tuhaf bişey...ağrı olmadı çok şükür ama elle bastırınca acır gibi sanki....:44:
benide çağırın kızlar
pendik çok uzak ya
nihlee sakaryada otrumuyo mu
abooooooooooo orta yer yok sanırım
kız ben hepten ıl dısı sakaryada oturuyorum
yolda erken dogurrmusum
anca dogumdan snra ama muhakkak.
tombıs tombıs cocuk cırlamaları ıle buluruz
dunur ben sana ozel msj atmıstım ona cvp alamadım. gordunde gormemezlıgemı gelıon kız
guzel tabır cok begendım bende camasır makınası
bn de yasamadım kımerhaba kızlar bu vajinal ağrılarınız ne zmn başladı bende henüz öyle bir ağrı yok
kesınlıkle bende yapamıyorumKeske aklımızdan, gonlumuzden gecen her ıyılıgı yapabılsek.
Ben ıkısını de Allah a havale ettım.
Kardesıme de kızıyorum aslında.
Babamın boyle yapacagını cok ıyı bılıyorduk.
Ben ona dedım kı 'bak ablacım bır ıste calıs, unı.ye basladıgında harcarsın. Babam mumkun degıl senı okutmaz. Bızımde durumumuz bellı, sana cok destek olamayız.'
Calısmadı, 'bana gonderırler' dedı. Al ıste, sımdı gunlerdır ac gezıyor
Abımın esı, en buyuk talıhsızlıgı oldu, gercekten.
Su kadarını soyleyeyım, en son ıkı kere istanbul a geldı, bana hıc haber bıle vermedı.
Bayramda gıttıgımde bana sunu soyledı; 'sen bır tek ben oraya geldıgımde aılemle gorusuyorsun, bende sana o yuzden gelmedım!'
Daha demedım kı, 'ulan abım sana karsı daırede oturan anneme gıt dedıgı ıcın, evını terk edıp, habersızce aılenın yanına kactın, senın aılen benım neyım oluyor!'
Ah Nıhle ahhh, bende gelınım ama, ben onun yaptıgı hataları yapsaydım, neler oldu tahmın bıle edemıyorum.
Kolay gelsın sana canım.
ınsallah ıkna olursa, haber verırız.
benide çağırın kızlar
pendik çok uzak ya
nihlee sakaryada otrumuyo mu
abooooooooooo orta yer yok sanırım
Sen nerde oturuyorsun canım?
Aaa sahı, unuttum ben ):
Gelebılecek mısın pekı bu taraflara?
Sen nerde oturuyorsun canım?
Aaa sahı, unuttum ben ):
Gelebılecek mısın pekı bu taraflara?
kimde varmışki bizim forumda....benim bazen iğne batması gibi oluyo böyle tuhaf bişey...ağrı olmadı çok şükür ama elle bastırınca acır gibi sanki....:44:
anadolu yakası olursa gelırım sanıyorum
ama avrupa suphelı cunku zmn uzun olur yollarda
cocuklada zor olur..
sankı bende ıstanbulu cok bılıyormusum gıbı dıkkatlı dıkkatlı okuyorumcanım ben arnavutköyde oturuyorum sahildeki değil ama gopa yakın olan
sen nerde oturuyodun?
tatlım vajinal ağrı ende 6.aydan beri var ayağımın üzerine bile zor basıyorum o yüzden işi erken bıraktım içerdeki o kemikler ayrılacakmış gibi ağrıyor... doktor çok erken başlamış ama doğumun rahat olur dedi umarım öyle olur... ama kimde varsa korkmasın son ay başlarmış normalde... bazen hiç olmazmış
zorla bana dedirtcen şimdi ha
kaynanama gitmek zorunda kalırım valla
o karşıda oturuyo
yoksam eşim beni öylesine gezmeye diye bırakmaz oraya
şart koşar bana
anneme gidelim ben seni sonra arkadaşlarının yanına bırakırım diye
merhaba kızlar bu vajinal ağrılarınız ne zmn başladı bende henüz öyle bir ağrı yok
Walla dün 1-2 saat yürüdüm ve bacak aramda yanma ve ağrı duydum ,Ayşebahar wajen agrısı oldugunu söledı,doguma hazırlıyormus wucut kendını..Ama,cok erken degıl mı..Çok korkuyorum ben erken olmasından ..Başka kımlerde war?kimde varmışki bizim forumda....benim bazen iğne batması gibi oluyo böyle tuhaf bişey...ağrı olmadı çok şükür ama elle bastırınca acır gibi sanki....:44:
Niye öle cokkk dedın ,düşünmüyor mu yanı seni..elefera ben de raporluyum evde yatıyorum.eşimde başımda söylenip duruyor.hastasın madem yat niye bilgisayarın başından kalkmıyosun diye.beni çokkkkkkdüşünürde kendisi......şimdilik çıkayım sen bana mesaj atarsan sevnirim......ayrıca sakın buluşayım falan demeyin bi angaralı olarak çok üzülürüm ben niye orada değilim diye.......
deseneeeeeee
bnm yaram var dıye
ay sende katlan bıraz ask olsun
bn de yasamadım kı
kesınlıkle bende yapamıyorum
bole duyuncada sınırlenıyorum..
gormezden gel dıcem ama arada kardesın var ıste..
valla benıde dusunurek hareket edın he
bıde ıstanbulu fazla bılmem kaybolurum orlarda
canım ben arnavutköyde oturuyorum sahildeki değil ama gopa yakın olan
sen nerde oturuyodun?
anadolu yakası olursa gelırım sanıyorum
ama avrupa suphelı cunku zmn uzun olur yollarda
cocuklada zor olur..
tatlım vajinal ağrı ende 6.aydan beri var ayağımın üzerine bile zor basıyorum o yüzden işi erken bıraktım içerdeki o kemikler ayrılacakmış gibi ağrıyor... doktor çok erken başlamış ama doğumun rahat olur dedi umarım öyle olur... ama kimde varsa korkmasın son ay başlarmış normalde... bazen hiç olmazmış
sankı bende ıstanbulu cok bılıyormusum gıbı dıkkatlı dıkkatlı okuyorum
aa sımdı aklıma geldı
yengem demıstıkı bı yerım agrıyordu karnımmı mıdemmı ne
dur daha vajınan agrıcak ordakı kemılerın catırdarcasına acıcak demıstı catıların genıslıyecek normal dogum ıcın hazırlıkmıs
yavas yavas agrırmıs ıgne gıbı
belkıde sızınde bahsettıgınız konu onun dedıgı seydır..
zorla bana dedirtcen şimdi ha
kaynanama gitmek zorunda kalırım valla
o karşıda oturuyo
yoksam eşim beni öylesine gezmeye diye bırakmaz oraya
şart koşar bana
anneme gidelim ben seni sonra arkadaşlarının yanına bırakırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?